360 covers til Mobil

På denne side kan du finde vores store udvalg af 360 Beskyttelsescovers. Disse covers er i hårdt materiale og går nogle mm op over mobilens skærm. På denne måde beskytter det f.eks. din skærm hvis du placerer mobilen på et bord med skærmen nedad. Så vil skærmen ikke komme i direkte kontakt med bordets overflade.

Stærke & skærmbeskyttelse-kompatible 360 covers

360 beskyttelsescovers passer omkring din telefon som en handske på din hånd, og er et utroligt slidstærkt cover.

Find 360 covers til din telefon her

Asus 360 Covers (Kun TPU Covers & Flipcovers)

Tilbage til oversigt med 360 Covers

Sony 360 Covers (Kun Flipcovers til Sony telefon)

Tilbage til oversigt med 360 Covers

Nokia Flipcovers (Kun 360 TPU Covers)

Tilbage til oversigt med 360 Covers

derfor skal du vælge kvalitetscovers

oneplus pro beskyttelsescover sort

Håndværkercover i stilrent design

Mobilcoveret er designet med fokus på både at fremstille den ultimativt bedste beskyttelse, i det smukkeste og mest stilrene design. Telefoncoveret er udviklet med den nyeste teknologi, der sørger for at du kan benytte din telefon til alt. Benyt sikkert din telefon både på arbejde og i fritiden, uden nervøsiteten om ridser og en ødelagt skærm. Et 3-i-1 telefoncover, der sørger for at din telefon ikke ender op med en masse ridser, som ellers ofte forekommer igennem dagligdagens brug. 360 beskyttelsescoveret er fremstillet med fokus på et lækkert design, er ultratyndt, og som smurt på din telefon, samtidig med at din telefon opnår markedets bedste beskyttelse.

Letvægtsmateriale med maksimal sikkerhed

Coverets hårde plastisk materiale er super let, og vil dermed ikke tilføje nogen mærkbar vægt til din telefon. Montering af dette 3 i 1 360 beskyttelsescover er meget let, og vil sørge for ro i maven næste gang du skulle tabe din telefon, eller støde ind i noget.

samsung galaxy s plus beskyttelsescover sort rØd

Den ultimative beskyttelse – Mobil Cover

Så er du på jagt efter et telefoncover der kan modstå det maksimale, og samtidig er flot i designet, er vores 360 beskyttelsescovers svaret. Mobilcoveret passer perfekt omkring din telefon, og sørger for at du ikke får besværlighed med at have telefonen i lommen, som du ellers tit kan opleve. Dette cover er både designet med fokus på at være så komfortabelt som overhovedet muligt, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten af beskyttelse til din telefon.

360 BEKYTTELSESCOVERS TIL MOBILTELEFONER

Disse splinternye 360 beskyttelsescovers er det nyeste skud på stammen indenfor mobilcovers, udviklet til at give din telefon den maksimale beskyttelse, i et lækkert og elegant design. Disse covers fås både i farven sort og sort/rød, hvilket giver et stilrent og enkelt look, samtidig med at din telefon kan bibeholde det smukke design.360 Beskyttelsescover Dette håndværkercover giver dig den ultimative beskyttelse imens du er på arbejde. Undgå nervøsiteten i løbet af din arbejdsdag, for om skærmen på din telefon skulle være ødelagt inden du får fri. Med dette håndværkercover, får du et mobilcover der giver din telefon en fantastisk beskyttelse, i et lækkert og stilrent design.

Det perfekte cover for maksimal beskyttelse

Dette mobilcover kan ikke blot benyttes som et håndværkercover, det er også til dig som er aktiv, eller blot ønsker den ultimative beskyttelse på markedet. Sørg for at du kan benytte din telefon i dagligdagen, uden nervøsiteten om ridser, og i værste fald en ødelagt skærm. Få et 3 i 1 cover, der dækker din telefon med ekstra fokus på coverets fire hjørner, der er fremstillet i et materiale, som giver den bedste stødabsorbering på markedet.

Håndværkercover med unik stødabsorbering

Håndværkercover eller mobilcover, lige meget hvad, så får du her en sublim beskyttelse til din telefon både når du er på job, eller bruger din telefon i din fritid, hvor den udsættes for lidt af hvert. Et mobilcover som dette 360 beskyttelsescover, sørger for at din telefon bærer et cover, som er super stilrent og lækkert i designet, ultratyndt, og ikke ændre på selve telefonens former eller design. 360 beskyttelsescoveret er et cover, som er fremstillet i hårdt letvægts plastik, hvilket betyder at du vil få et cover, som du ikke vil være foruden.

Komfortabel og elegant beskyttelse

Det er af højeste vigtighed at holde sin telefon godt beskyttet, og der findes ikke noget bedre telefoncover end dette 360 beskyttelsescover, til at klare den opgave. Med dette telefoncover slipper du for at føle din telefon er beskyttet af en kæmpe klods. Der er efterhånden mange telefoncovers på markedet, og du skal som forbruger oftest vælge imellem et cover, hvor du skal gå på kompromis med designet, eller et telefoncover hvor du skal forringe effekten af beskyttelse, for stadig at bibeholde telefonens smukke design. Men ikke længere – 360 beskyttelsescovers fra PanzerScreen.dk giver din telefon den ultimative beskyttelse, samtidig med telefonens elegante design bibeholdes.