apple Mobilcovers

Her hos PanzerScreen får du et stort udvalg af solide covers til produkter fra Apple. Alle produkter er kvalitetstestet enten af os, eller virksomheder, vi har tiltro til. Derfor tør vi sige, at vores Apple covers med garanti vil kunne forlænge din telefons levetid markant.

Mobilcovers i kvalitet til din Apple telefon

Vores produkter er alle af høj kvalitet, og herudover kommer de i et eksklusivt look. Så kan du nemlig bibeholde produktets unikke og særlige design.

VÆLG MOBILCOVERS TIL DIN Apple TELEFON

iphone 8/8 PLUS Mobilcovers

199,00 DKK
199,00 DKK
149,00 DKK
99,00 DKK
199,00 DKK
99,00 DKK
Tilbage til oversigten over Apple Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

Beskyt din Apple telefon med et stærkt mobilcover

Et produkt fra Apple er altid noget helt særligt. Apple formår gang på gang at levere et super lækkert design. Ikke nok med det, så har de fået skabt et brand, hvor folk altid har tillid til deres produkter. Det er så til gengæld også det, du betaler for, når du køber en telefon hos Apple.

En lækker telefon og et lækkert brand. Med en dyr telefon er det ærgerligt at se den komme til skade. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at beskytte deres telefon så godt som muligt med Apple covers.

Mobilcovers der holder i mange år til din Apple telefon

Hos PanzerScreen har vi siden 2014 hjulpet danskerne med at passe bedre på deres Apple-produkter. Vores erfaring inden for dette område kommer fra vores passion for telefonbeskyttelse og fra vores samlede erfaringer inden for dette område.

Vi går højt op i altid at stille tårnhøje krav til vores leverandører. Det gør vi, fordi vi vil sikre, at du får det bedst tænkelige produkt. Derfor kan vi garantere dig den bedste kvalitet, når du køber et cover til et af dine Apple produkter.

Find lige netop det Apple cover, du er på udkig efter, her på siden. Du kan være sikker på, at du får lækre Apple covers i en lækker kvalitet – og så endda til en lækker pris. Vores sortiment består udelukkende af nøje udvalgte produkter, så du får den bedste kvalitet.

Et Apple cover der ikke ødelægger designet

I og med at Apple er et så eksklusivt mærke, ønsker man naturligvis også at beskytte sine Apple-produkter med eksklusivt tilbehør. Net det finder du her hos PanzerScreen. Se dig omkring her på siden og lad dig inspirere af vores spændende udvalg af Apple covers. Hvert cover er i allerhøjeste kvalitet. Her sørger vi nemlig for, at vi udelukkende forhandler covers, som vi selv har testet eller har fået testet. Vi sælger nemlig ikke produkter, som vi ikke selv ville bruge til vores egne telefoner.

Hos PanzerScreen vælger vi covers, der mindst muligt forstyrrer telefonens oprindelige udseende. Det gør vi, fordi vi ved, at vores kunder køber deres telefoner for brandets skyld som en af de afgørende faktorer. Derfor er det også kedeligt at få et cover, der ikke komplimenterer telefonen. Hos os er du sikker på at finde lækre covers i god kvalitet. Når du køber Apple cover hos PanzerScreen, får du konkurrencedygtige priser, sikker betaling samt lynhurtig levering til din pakkeboks eller dør. Vi går højt op i at holde både telefoner og oplysninger beskyttet. Derfor sørger vi løbende for at holde vores sikkerhedsprocedurer opdateret.  

Apple mobilcovers kombineret med skærmbeskyttelse

Når du har valgt det cover der passer perfekt til din telefon, så har du vælge at investere i skærmbeskyttelse også. Vores skærmbeskyttelse er lavet i en helt fantastisk kvalitet, som beskytter din skærm mos ridser, skrammer, slag og hverdagens slitage.

Det hærdede glas er fremstillet i et materiale er der op til 9 gange stærkere end almindeligt glas, så du ikke skal bekymre dig om din skærm. Både skærmbeskyttelse og mobilcovers er med til at give din mobil en længere leve tid – og muligvis spare dig for dyre reparationsomkostninger. Du kan både finder skærmbeskyttelse til iPhones og skærmbeskyttelse til iPads.