Asus Mobilcovers

Find mobilcovers i kvalitet til din Asus telefon. Forebyg en dyr skærm reparation med et solidt mobilcover, der forlænger din telefons levetid og ikke forringer designet visuelt.

Mobilcovers i kvalitet til din Asus telefon

Hos PanzerScreen får du mobilcovers, som er visuelt slående og stilrene i design. De har et funktionelt formål, og derfor er de slidstærke og holdbare længe.

asus zenphone

Vælg Mobilcovers til din Asus telefon

Mobilholder til telefon med Mobilcovers

49,00 DKK149,00 DKK
149,00 DKK
298,00 DKK
-51%
99,00 DKK 49,00 DKK
149,00 DKK
Tilbage til oversigt med Asus Mobilcovers

Mobilcovers af kvalitet til kvalitet – ASUS Covers

Find stærke og stilrene mobilcovers til din Asus telefon her på PanzerScreen. Et velkendt fænomen, er når du tager plastfilmen af pakken, så du kan løfte låget af din nye ASUS-telefon. Du tager den spritnye ASUS-telefon op i hånden og som en ren nydelse lader du filmen, der dækker frontskærmen, glide af.

Din nye ASUS-telefon står knivskarpt. Asus er kendt for sin renhed, styrke og eventyropsøgende ånd. ASUS-navnet er inspireret af den græske mytologiske skabning Pegasus, der tilmed symboliserer klogskab og viden. Pas på din (Peg)ASUS med høj kvalitetsmobilcovers fra PanzerScreen i flot designs, der bidrager til forlængelse af din nye telefons liv.

Vi dækker dit cover behov til din Asus telefon

Hos PanzerScreen har vi det cover, der passer til dit behov. Vores kvalitetsudviklede Zenfone TPU-cover, sørger for maksimal beskyttelse uden at spolere det lækre design hos din ASUS-telefon. Coveret er transparent og betyder, at det er gennemsigtigt i designet. Det gør det muligt for det originale design og farve på din nye telefon, at stå flot frem samtidig med at telefonen er godt beskyttet.

TPU-coveret kan kombineres med vores skærmbeskyttelse for maksimal beskyttelse hele vejen rundt. Investerer du i stedet i et flot designet flipcover, beskytter coveret både bag- og frontsiden. Vores flipcovers er elegante og klassiske i designet, og komplimenterer det originale design af telefonen. Vi garanterer, at du uanset dit valg af cover, vil det bidrage til beskyttelse af din telefon igennem daglig brug og slitage. Derved slipper du for omkostningsfulde reparationer, og du fremtidssikrer din telefon.

ASUS mobilcovers der passer på din telefon

Følelsen af en ny telefon er fantastisk. Den står uforstyrret frem i sit udtryk og nærmest skinner som en diamant, uden slag og ridser i overfladen. Dette ønsker vi alle naturligvis skal fortsætte. Vi hos PanzerScreen ønsker det helt samme, og derfor har vi fokus på at finde de bedste covers til din telefon.

Mobilcovers fås i flere forskellige varianter, hvor alle har et lækkert stilfuldt design, der giver et flot udtryk til din telefon. Med et cover fra PanzerScreen øger du din telefons levetid. På vores webshop finder du et stort udvalgt, ikke alene til din ASUS-telefon, men også til en lang række af andre modeller. Et mobilcover er kun anbefalingsværdigt i dag, da et slag kan have fatale konsekvenser og dermed komme til at gøre ondt på pengepungen.

Din mobilbeskyttelse er vores mission

Hos PanzerScreen går vi ikke på kompromis med beskyttelse til din telefon. PanzerScreen leverer det bedste mobilbeskyttelse til de danske mobilforbrugeres digitale enheder. Det har vi gjort de sidste 5 år, med andre ord siden 2014. Vi fortsætter med at rådgive og hjælpe danskere såvel oversøiske kunder med, at finde netop den rette beskyttelse til deres telefoner. Sortimentet hos os inkluderer mobilcovers og landets bedste skærmbeskyttelse baseret på test.

Vi vægter godt samarbejde med vores producenter og stiller altid høje krav, så vi kan tilbyde jer det bedst tænkelige produkt på markedet. Vi garanterer derfor også, at køber du vores produkter, er du sikker på at modtage et af de bedste covers på markedet. Vores gode samarbejde med vores producent af mobilcovers og skærmbeskyttelse betyder også, at PanzerScreen altid er en af de første på markedet med beskyttelse til din telefon.

Dit behov – vores ASUS-Covers

Mobilcoveret til din nye ASUS-telefon er skræddersyet, så det passer hver enkelt model i serien. Vi har sørget for, at der er plads til alle detaljer og knapper, så funktionaliteten af din telefon ikke nedsættes. Vores covers er med andre ord præcisionsfremstillet til hver enkelt model, der findes. Du vil derfor ikke komme i karambolage med design og funktionaliteten og betyder du kan bruge telefonen på samme vis som havde den intet cover på.

Ekstra beskyttelsesboost med et skærmbeskyttelse

Nogen burger ordsproget “aldrig gå ned på udstyr” – Hos PanzerScreen siger vi: ”Aldrig gå ned på beskyttelse til din mobil”. Vi kombinerer det bedste på markedet. Ved både at have nogen af de bedste mobilcovers og samtidig det bedst testede dansk designede skærmbeskyttelse på markedet, har det fulde arsenal lige ved hånden på PanzerScreen.dk. Vi sikrer din bagside på din telefon og mandsopdækker frontsiden, så du kan gå gennem din hverdag med ro i sindet. Dermed får du med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen markedet bedste skærmbeskyttelse.

Vi hjælper dig med at vælge mobilcovers

Find dit næste mobilcover til din nye ASUS-telefon her hos os og så endda til en super skarp pris. Vores kundeservice står klar til at hjælpe dig med at finde dit nye cover, så tøv ikke med at kontakte os via vores live chat system nederst i højre hjørne, når du har behov for hjælp.