Baseus Magnetisk Mobilholder Sølv

139,00 DKK

Magnetisk holder til telefonen

  • Kan benyttes 360 grader
  • Flot og stilrent design
  • Nem montering
  • Kompatibel med alle mobiler

På lager

Findes på fjernlager (1-14 hverdages leveringstid)

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Baseus Magnetisk Mobilholder Sølv

Du får en magnestisk mobilholder, som er både praktisk og flot. Mens du kører, sørger mobilholderen for at holde din telefon sikker på plads, samtidig med at den er placeret i en optimal synsvinkel. Dette er især smart, hvis du, som mange andre, bruger din telefons GPS funktion. Du kan altså stadig køre forsvarligt, mens du gør brug af telefonen – som GPS, til opkald, m.m. Det enkle design på den magnetiske mobilholder fra Baseus gør, at den vil passe flot ind i en bils interiør.

360 grader funktion: Du har mulighed for at dreje mobilholderen 360 grader, så du kan indstille den efter dit behov. Det gør det også nemt at vippe telefonen med denne dreje-funktion.

Nem montering: Du skal montere mobilholderen på en flad overflade på instrumentbrættet. Der skal du bruge de selvklæbende mærker, som medfølger. Vi garantere nem montering. Det er en god ide ikke at flytte på mobilholderen, når du først har sat den fast – så vær sikker på, hvor den skal sidde i første forsøg. Mærkerne misterne nemlig sin “klæbehed”, når mobilholderen flyttes. Men mobilholderen er ultra-robust pga. disse mærker. De gør nemlig, at du nemt kan sætte din telefon på holderen, og så bliver holderen stående, og din telefon sidder også godt fast på magneten. Der medfølger også “magnetskiver”, som du bare skal sætte på bagsiden af din telefonen. Det er på den måde, at du kan sætte telefonen på mobilholderen. Magnetskiverne er så stærke, at du godt kan et cover ud over. Da hele setuppet fungerer via magneter, kan alle telefoner bruge denne mobilholder. Så du kan sagtens købe denne magnetiske mobilholder, uanset hvilken telefon du har.

Opladning under kørsel: Da funktionen med mobilholderen er at du kan bruge din telefon under kørslen, så har du højst sandsynlig også brug for at kan oplade din telefon imens. Se hele vores udvalg af lader og kabler

Yderligere information

Brand

Farve

Sølv

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Baseus-magnetisk-mobilholder-sølv
Baseus Magnetisk Mobilholder Sølv
139,00 DKKTilføj til kurv