Vores TPU covers passer på din telefon

Er du en af dem, der altid er uheldig at tabe din smartphone, så den får masser af skrammer? Så beskyt den med et lækkert TPU cover, som er et yderst fleksibelt og rigtig stærkt cover, som holder din smartphone fri for ridser og skrammer. Din telefon falder væsentligt i værdi, når den bliver ridset, så kom det i forkøbet ved at udstyre den med et cover, der holder den pæn og fri for ridser.

TPU står for “Thermoplastic Polyuretane” og består af en blanding af nogle materialer, som er særligt modstandsdygtige mod fald fra højder, der potentielt kan smadre telefonen. Med silikone, gummi og plastik har dit cover en virkelig god styrke, som er specialdesignet til at kunne klare stød. Desuden er det ufatteligt slidstærkt og beskytter glimrende mod ridser og skrammer, som ikke har en chance, når der er et TPU cover på.

TPU covers i lækkert design og optimal beskyttelse

Der findes et hav af unikke og lækre designs inden for TPU covers, som vil pryde din smartphone og tilføre den ekstra coolness. Vælg mellem en masse smarte covers og få ekstra god beskyttelse, så du er fri for bekymringer. Skulle du være så uheldig at tabe den på jorden, har du en unik TPU-beskyttelse, som aftager stødet fra faldet.

Se også: Alle vores covers

Vil du gøre en god investering og sikre din smartphone et langt og lykkeligt liv, så anskaf dig et TPU cover. Du får et uovertruffent greb om din smartphone, da det bløde cover er helt perfekt at holde ved. Coveret har en solid holdbarhed og kan sagtens holde hele din telefons levetid. Har du lyst til lidt forandring, kan du med fordel købe nogle i forskellige farver, så du kan variere looket. Er du træt af ridser og skrammer, så invester i et TPU cover og giv din smartphone den beskyttelse, den fortjener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *