Vores TPU covers passer på din telefon

Er du en af dem, der altid er uheldig at tabe din smartphone, så den får masser af skrammer? Så beskyt den med et lækkert TPU cover. Det er et yderst fleksibelt og rigtig stærkt cover, som holder din smartphone fri for ridser og skrammer. Din telefon falder væsentligt i værdi, når den bliver ridset, så kom det i forkøbet ved at udstyre den med et cover, der holder den pæn og fri for ridser.

TPU står for “Thermoplastic Polyuretane.” Dette materiale består af en blanding af blandt andet gummi og plast, som er særligt modstandsdygtige mod fald fra højder, der potentielt kan smadre telefonen. Med silikone, gummi og plastik har dit cover en virkelig god styrke, som er specialdesignet til at kunne klare stød. Desuden er det ufatteligt slidstærkt og beskytter glimrende mod ridser og skrammer. De får ikke en chance for at trænge igennem, når der er et TPU cover på.

-20%
249,00 DKK 199,00 DKK
249,00 DKK
-20%
249,00 DKK 199,00 DKK
249,00 DKK

TPU cover i lækkert design og optimal beskyttelse

Der findes et hav af unikke og lækre designs inden for TPU covers, som vil pryde din smartphone og tilføre den ekstra coolness. Vælg mellem en masse smarte covers og få ekstra god beskyttelse. Et lækkert cover betyder, at du kan være fri for bekymringer. Skulle du være så uheldig at tabe den på jorden? Så har du jo en unik TPU-beskyttelse, som aftager stødet fra faldet.

Vil du gøre en god investering og sikre din smartphone et langt og lykkeligt liv`Hvis svaret er ja, så anskaf dig et TPU cover. Du får et uovertruffent greb om din smartphone, da det bløde cover er helt perfekt at holde ved. Coveret har en solid holdbarhed og kan sagtens holde hele din telefons levetid. Har du lyst til lidt forandring, kan du med fordel købe nogle i forskellige farver, så du kan variere looket. Er du træt af ridser og skrammer, så invester i et TPU cover og giv din smartphone den beskyttelse, den fortjener.

tpu cover

Beskyt din telefon 

Uanset hvilken smag og stil, du har, er det en god ide at beskytte din telefon. Der er ingen muligheder for at skrue tiden tilbage, når først skaden er sket. Har du ikke råd til at skifte skærmen? Ja, så må du leve med det øjebliks ufokuserede opmærksomhed, indtil du har råd til at købe en ny telefon.

Med et cover kan du slappe af. Ligemeget hvem der skulle låne din smartphone, vil den være meget bedre beskyttet imod ridser, slag og tab. Du kan undgå usikkerheden for en ødelagt telefon, hvis nu din niece eller måske din datter eller søn ønsker at lege med din smartphone. Du får et stilrent cover der bibeholder telefonens flotte design, imens du med ro i maven kan låne din telefon ud. Slip bekymringerne med et TPU cover eller nogle af vores andre covers.