Beskyttelsesglas: Hvordan laves PanserGlas?

Beskyttelsesglas: Hvordan laves PanserGlas? – Spørgsmålet om hvordan laves PanserGlas kan man blive nysgerrig på, når man tænker på, hvor mange der bruger det.

PanserGlas er opkaldt efter planserglas, der er et skudsikkert sikkerhedsglas. Det består af lag af glas og plastglas, som klæbes sammen og tilsammen skaber en skudsikker flade. PanserGlas har fået dette navn, ikke fordi det er lavet efter samme procedurer, men fordi det er for telefoner, hvad dette beskyttelsesglas er for biler og butikker.

Så hvordan laves PanserGlas egentligt? Det har vi taget et nærmere kig på her.

Hærdet beskyttelsesglas

Så hvordan laves PanserGlas? PanserGlas er noget af det stærkeste beskyttelsesglas, du kan få til telefoner i dag. I modsætning til plexiglas er dette beskyttelsesglas lavet af rent glas. Glasset kommer igennem en længere proces, hvor den opnår den hærdning, som den er kendt for. Men det siger kun lidt om spørgsmålet ”Hvordan laves PanserGlas?”

En del af hærdningsprocessen er at blive opvarmet. Normalt varmes glas op til 1500-2000 grader, før det er i en tilstand, hvor det kan bearbejdes.

PanserGlas bliver først behandlet som almindeligt glas. Efter en række procedurer bliver det varmet op til 500 grader. Det er selvfølgelig en vanvittig høj temperatur for os mennesker, og det vi ellers plejer at have omkring os i f.eks. køkkenet. Men for glas er det faktisk en ret lav temperatur.

Til gengæld er glasset i varmen i 5 timer. Det er meget længere tid, end glas normalt ville udsættes for varme. Så på den ene side er det en hård behandling, da det udsættes for varme i lang tid. På den anden side er det en meget blid behandling, da det blot er 500 grader. Det er et af de vigtigste faktorer til svaret på ”Hvordan laves PanserGlas.” Denne del af behandlingen gør, at glasset kan være så stærkt og fleksibelt.

Gennem denne kemiske proces får vi et beskyttelsesglas, der har en 9H hårdhed mod ridser og slag. 9H betyder, at denne skærmbeskyttelse er 9 gange hårdere end almindeligt glas.

Glas designet til at beskytte din telefon

Hvordan laves PanserGlas, så det ikke går i tusind stykker ved det mindste slag?

Dette beskyttelsesglas er specialdesignet til at beskytte din telefon. Derfor får det som en del af slutprocessen en overfladebehandling. Denne overfladebehandling sikrer blandt andet, at dit beskyttelsesglas har en selvklæbende effekt. Derudover giver denne behandling også en anti-shatter effekt. Så slipper du for skærende glassplinter, hvis dit beskyttelsesglas får et hårdt slag en dag. PanserGlasset kan nemlig godt gå i stykker – det er endda på sin vis designet til det. Det er naturligvis først og fremmest designet til at beskytte din telefon mod slag. Men får beskyttelsesglasset et slag, der er for hårdt, er det meningen, at PanserGlasset skal gå i stykker frem for telefonen. Det er trods alt derfor, vi køber beskyttelsesglas til vores telefoner – fordi det er meget billigere at erstatte end skærmen.

hvordan laves panserglas

Full-screen PanzerScreen PanserGlas i den bedste kvalitet

PanzerScreen PanserGlas er fremstillet i markedets bedste materiale, der er op til 200% stærkere end det regulære PanserGlas du finder på markedet. Alle vores PanserGlas bliver designet til den specifikke telefonmodel og dækker 100% kant til kant. Du vil derfor ikke opleve noget hverken synlig eller mærkbar kant på din telefon med et PanserGlas fra PanzerScreen monteret.