Gratis Fragt fra 299 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 i hverdagen & modtag pakken dagen efter!

Fingeraflæser virker ikke – Samsung Galaxy Note 10/S10

Fingeraflæser virker ikke – Samsung Galaxy Note 10/S10

Jeg har monteret skærmbeskyttelse men fingeraflæseren virker jo ikke? Det er der en enkel og desværre mindre positiv forklaring på. At fingeraflæseren ikke virker med skærmbeskyttelse på forekommer ikke hos alle, men nogle kan opleve, at der opstår problemer med registrering af fingeraftrykket. Dette er til stor frustration, hvor man med det samme tænker, at det må være glasset, som der er fejl i. Læs dog her, hvorfor dette ikke er tilfældet.

galaxy note s fingeraftryk
Galaxy note 10 S10 fingeraflæseren har alvorlige problemer

Sikkerhed skyld i problemerne

Da Samsung kom med deres Note 10 og S10 modeller var det med målet om at have den bedste sikkerhed på markedet i en tid, hvor databeskyttelse bliver mere og mere vigtigt. I starten har skærmbeskyttelse dog også fungeret for alle med en Note 10 og S10 model. Dette ændrede sig dog med en sikkerhedsopdatering.

Software der ikke er kompatibel med skærmbeskyttelse

Det der sker, når man ønsker den højeste fingeraftryksikkerhed på markedet men ikke investerer i den bedste teknologi er, at man får et produkt, som annullerer sig selv. Softwareopdateringen for at fjerne fejl i aflæseren har betydet, at der hos nogle er problemer med at aflæse ved brug af skærmbeskyttelse. Der sker intet. Hos nogle kan det løses ved at øge sensitiviteten for touch, men i mange tilfælde hjælper det ikke, da opdateringen blokerer for det.

Hvorfor ligner det så, at der er en klat lim ved glassets fingeraftryk?

Dette vil du opleve ved skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy S10 og Note 10, hvilket er for at imødekomme fingeraflæseren. Det er designet på denne måde, hvorfor det kan være meget tydeligt på skærmen hos nogle. Havde det dog ikke været der, ville der slet ikke være nogen fingeraflæserfunktion for nogen som helst.

Konklusion

Det er en træls affære med Samsungs sikkerhedsproblemer, og det bedste du kan gøre, hvis du har disse problemer, er at øge sensitiviteten, prøve at registrere med den anden finger eller simpelthen slå fingeraflæseren fra. Her har Samsung gjort, at nogle bliver nødt til at vælge mellem at beskytte skærmen eller bruge fingeraflæseren. Evt. kan du rulle telefonen tilbage til tidligere versioner, men dette anbefales ikke. Der tages derfor forbehold for, at visse kan have problemer med fingeraflæseren ved Samsung Glaaxy Note 10 og S10 ved montering af skærmbeskyttelse.

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

E-mærket webshop

Hos os handler du sikkert!