1

Har du bobler under dit PanserGlas, og sidder der et støvkorn eller andet?

Ved alle vores ordre på PanserGlas medfølger der foruden et rensekit et sæt blå ”stickers” – Disse bruges til fjernelse af støv, hår og skidt under PanserGlasset – Måden du fjerner det uønskede materiale på er vejledningen således. – Disclaimer: Det sker på eget ansvar!

1: Løft meget forsigtigt op i PanserGlasset i det område skidtet er fx ved hjælp af din negl.

2: Når du har løftet et par mm. Op i panserglasset tager du en af de blå stickers og indfører under panserglasset.

3: Du ”klistre” den blå sticker til både undersiden af panserglasset og derefter oversiden af skærmen, derefter bør du kunne se, at panserglasset er blevet rent og dit uønskede støv, hår eller andet nu er væk – Hvis ikke gentages denne procedure.

4: Fjern stickeren, og pres hårdt ned på PanserGlasset til det har sluttet helt tæt.

2

PanserGlasset hæfter ikke ordentligt – Det er typisk 3D panserglas.

Det er meget vigtigt at ved montering af PanserGlas, at man følger vores vejledning – Hvis ikke dette gøres, så kan monteringen nemt fejle.

1: Rengør skærmen

2: Montere PanserGlasset

3: Hold et stort pres jævnt fordelt over skærmen – læg fx et par tungebøger ovenpå telefonen eller andet i 30 – 60 minutter.

Gøres dette ikke kan det føre til, at den silikone coating der er i siderne på PanserGlasset ikke hærder til skærmen – Sker dette, så vil det medføre at det ikke sidder tæt i de områder, og skærmen måske ikke reagerer korrekt. Løsningen til dette kan være, at det ved det længerevarende hårdt pres kan hæfte, men er silikonen hærdet/tørret, kan der desværre ikke gøres noget.

3

Luft striber lags panserglasset – Ghost rings

Hvis der kommer lange luft linjer langs skærmen kan det ses i den følgende video hvordan dette gøres – Det kaldes også ”ghost rings”, og denne video kan også bruges til diverse andre lufthuller / bobler under panserglasset.

Hvordan monterer jeg mit PanserGlas?