Når nu man har investeret i et PanserGlas til telefonen, og gerne vil forebygge skærmen mod ridser, slag og tab er det meget ærgerligt hvis ikke man får det monteret korrekt. Der findes et par forskellige ting som gør, at der kan forekomme luftbobler er linjer under PanserGlasset. Vi vil i dette indlæg beskrive de mest forekommende således du kan få dit PanserGlas monteret ordentligt.

Det er således ikke en produktfejl når der fx er bobler under skærmen eller linjer af luft. Det forekommer typisk hvis underskærmen ikke er rengjort korrekt – Den skal altså være 100% fri for støv, snavs og fedt! Hvis det medfølgende rensekit ikke er tilstrækkeligt kan du med fordel bruge noget sprit på en fiberklud eller køkkenrulle for at gøre den helt ren – Det medfølgende rensekit kan kun gøre en relativ ren skærm helt ren.

1

Har du bobler under dit PanserGlas, og sidder der et støvkorn eller andet?

Ved alle vores ordre på PanserGlas medfølger der foruden et rensekit et sæt blå ”stickers” – Disse bruges til fjernelse af støv, hår og skidt under PanserGlasset – Måden du fjerner det uønskede materiale på er vejledningen således. – Disclaimer: Det sker på eget ansvar!

1: Løft meget forsigtigt op i PanserGlasset i det område skidtet er fx ved hjælp af din negl.

2: Når du har løftet et par mm. Op i PanserGlasset tager du en af de blå stickers og indfører under PanserGlasset.

3: Du ”klistre” den blå sticker til både undersiden af PanserGlasset og derefter oversiden af skærmen, derefter bør du kunne se, at PanserGlasset er blevet rent og dit uønskede støv, hår eller andet nu er væk – Hvis ikke gentages denne procedure.

4: Fjern stickeren, og pres hårdt ned på PanserGlasset til det har sluttet helt tæt.

2

PanserGlasset hæfter ikke ordentligt – Det er typisk 3D PanserGlas.

Det er meget vigtigt at ved montering af PanserGlas, at man følger vores vejledning – Hvis ikke dette gøres, så kan monteringen nemt fejle.

1: Rengør skærmen

2: Montere PanserGlasset

3: Hold et stort pres jævnt fordelt over skærmen – læg fx et par tungebøger ovenpå telefonen eller andet i 30 – 60 minutter.

Gøres dette ikke kan det føre til, at den silikone coating der er i siderne på PanserGlasset ikke hærder til skærmen – Sker dette, så vil det medføre at det ikke sidder tæt i de områder, og skærmen måske ikke reagerer korrekt. Løsningen til dette kan være, at det ved det længerevarende hårdt pres kan hæfte, men er silikonen hærdet/tørret, kan der desværre ikke gøres noget.

3

Luft striber lags PanserGlasset – Ghost rings

Hvis der kommer lange luft linjer langs skærmen kan det ses i den følgende video hvordan dette gøres – Det kaldes også ”ghost rings”, og denne video kan også bruges til diverse andre lufthuller / bobler under PanserGlasset.

Sådan monterer du dit panserglas

sådan reparerer du dit panserglas