Sådan fjerner du luftbobler under dit skærmbeskyttelse (eller undgår dem)

OBS: Som beskrevet på emballagen, tager vi forbehold for forkert håndtering af produktet og de medfølgende dele. Husk at bruge klistermærket til at fjerne støvkorn på skærmen inden montering!

Klar til at montere dit skærmbeskyttelse?

Er det første gang du skal montere et skærmbeskyttelse på din telefon, så læs med her. Skærmbeskyttelse kan være svært at montere perfekt første gang. Heldigvis sker der ikke noget ved at tage det forsigtigt af og prøve igen. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du slipper for de generende luftbobler mellem glas og skærm. Vi giver dig en step-by-step guide om, hvordan du bedst muligt monterer dit beskyttelsesglas på telefonen, og fjerner eventuelle luftbobler.

Husk at følge instrukserne nøje, da du i værste tilfælde kan komme til at beskadige glasset, hvis du er for hårdhændet under monteringen. Denne guide er skrevet med henblik på alle telefon modeller. Fremgangsmåden er overordnet set den samme. Du kan dog opleve at der er enkelte trin, hvor du skal gøre det en anelse anderledes.

Når nu man har investeret i et skærmbeskyttelse til telefonen, og gerne vil forebygge skærmen mod ridser, slag og tab er det meget ærgerligt hvis ikke man får det monteret korrekt. Der findes et par forskellige ting som gør, at der kan forekomme luftbobler under skærmbeskyttelseset. Vi vil i dette indlæg beskrive de mest forekommende således du kan få dit skærmbeskyttelse monteret ordentligt.

Det er således ikke en produktfejl når der fx. er luftbobler under skærmen eller linjer af luft. Det forekommer typisk hvis telefonens skærm ikke er rengjort korrekt. Den skal altså være 100% fri for støv, snavs og fedt. Hvis det medfølgende rensekit ikke er tilstrækkeligt kan du med fordel bruge noget sprit på en fiberklud. Er du usikker på monteringen af dit skærmbeskyttelse, eller ønsker du blot en ekstra sikkerhed, så tilbyder vi som noget helt unikt hos os en skærmbeskyttelse forsikring.

Har du husket at se vores store udvalg af Skærmbeskyttelse MobilcoversTilbehør til telefoner og tablets?

1

Har du luftbobler under dit skærmbeskyttelse, og sidder der et støvkorn eller andet?

Ved alle vores ordre på skærmbeskyttelse medfølger der foruden et rensekit et sæt blå ”stickers” – Disse bruges til fjernelse af støv, hår og skidt under skærmbeskyttelseset – Måden du fjerner det uønskede materiale på er vejledningen således. – Disclaimer: Det sker på eget ansvar!

1: Løft meget forsigtigt op i skærmbeskyttelseset i det område skidtet er fx ved hjælp af din negl.

2: Når du har løftet et par mm. Op i skærmbeskyttelseset tager du en af de blå stickers og indfører under skærmbeskyttelseset.

3: Du ”klistrer” den blå sticker til både undersiden af skærmbeskyttelseset og derefter oversiden af skærmen, derefter bør du kunne se, at skærmbeskyttelseset er blevet rent og dit uønskede støv, hår eller andet nu er væk – Hvis ikke gentages denne procedure.

4: Fjern stickeren, og pres hårdt ned på skærmbeskyttelseset til det har sluttet helt tæt.

2

skærmbeskyttelseset hæfter ikke ordentligt – Det er typisk 3D skærmbeskyttelse.

Det er meget vigtigt at ved montering af skærmbeskyttelse, at man følger vores vejledning – Hvis ikke dette gøres, så kan monteringen nemt fejle.

1: Rengør skærmen

2: Monter skærmbeskyttelseset

3: Hold et stort pres jævnt fordelt over skærmen – læg fx et par tunge bøger ovenpå telefonen eller andet i 1-2 timer. skærmbeskyttelsesets coating er fuldt hærdet efter 24 timer.

Gøres dette ikke, kan det føre til, at den silikone coating der er i siderne på skærmbeskyttelseset ikke hærder korrekt til skærmen – Sker dette, så vil det medføre at det ikke sidder tæt i de områder, og skærmen måske ikke reagerer korrekt. Løsningen til dette kan være, at det ved det længerevarende hårdt pres kan hæfte, men er silikonen hærdet/tørret, kan der desværre ikke gøres noget.

3

Luft striber langs skærmbeskyttelseset – Ghost rings

Hvis der kommer lange luft linjer langs skærmen kan det ses i den følgende video hvordan dette gøres – Det kaldes også ”ghost rings”, og denne video kan også bruges til diverse andre lufthuller / bobler under skærmbeskyttelseset.

De hvide ringe har en tendens til at opstå på grund af luft, der skaber et mellemrum mellem glasset og telefonen. Det opstår helt naturligt – luften er trods alt svær at undgå. Der findes heldigvis flere muligheder for at få luften væk igen. I videoen nedenfor ser du, hvordan du kan fjerne den hvide ring via håndkraft. Det kan godt tage noget tid, men det kan samtidig sagtens lykkes. Når du er færdig, vil det være hele arbejdet værd. Via pres, tryk og gnidninger de rette steder, får du langsomt forsejlet dit skærmbeskyttelse mod telefons skærm.

Er du ikke fan af at skulle bruge meget tid på det, kan du bestille vores væske mod hvide ringe. Som noget helt nyt er der kommet en væske, der kan fjerne de hvide ringe. Proceduren er mere eller mindre det samme som den i videoen. Det tager bare meget, meget kortere tid. I stedet for at fjerne luften via gnidninger, varme og tryk, fjerner du den via væske. Tilføj væsken langs kanterne og pres den overflødige væske væk. Efter blot en times tørringstid vil du se, hvordan den hvide ring af luft er helt væk. Kontakt os for mere information om denne væske, eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Undgå dyre skærm reparationer – Se vores store udvalg af skærmbeskyttelse.

Set vores Headsets?

Udforsk vores store udvalg af forskellige bluetooth headset i et væld af farver til en super skarp pris!

smartpods-premium-headset-hoeretelefoner

Set vores Bumper Covers?

Vi har fået Bumper Covers med en bagside i lækker akryl og solide bumpers til at yde maksimal styrke og sikkerhed til dine telefon. iPhone og Samsung!

samsung s20 ultra bumper cover sort

Set vores Perfect Covers?

Har du set vores seneste kollektion af de populære Perfect Covers? Vi har lavet en supernem oversigt til dig her med alle de nyeste modeller!

samsung-s20-plus-perfect-cover-guld-mobilcover
All search results