Google Mobilovers

Hos PanzerScreen er vi vilde med telefoner. Faktisk så vilde, at vi åbnede vores egen webshop. Med PanzerScreen.dk kunne vi dele ud af vores passion for telefoner og telefonbeskyttelse. Vi har nemlig gjort det til vores mission at levere sikker telefonbeskyttelse til smartphones, tablets og smaertwatches.

Mobilcovers i kvalitet til din Google telefon

Efter at have været trætte af, hvor nemt skærmene går i stykker, og hvor meget telefonbeskyttelse der findes i dårlig kvalitet, begyndte vi selv at gå ind i kampen for god telefonbeskyttelse. Derfor finder du hos os kun den bedste kvalitet til prisen, så du ikke bliver snydt. Beskyt telefonen mod ridser og andre skader med telefonbeskyttelse i høj kvalitet.

google mobilcover

Vælg Mobilcovers til din Google telefon (Kommer snart)

Mobilholder til telefon med skærmbeskyttelse

49,00 DKK149,00 DKK
149,00 DKK
298,00 DKK
-51%
99,00 DKK 49,00 DKK
149,00 DKK
Tilbage til oversigt med Google Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

Mobilcovers i kvalitet og stilrent design til Google telefoner

Googles telefoner er noget helt særligt. Hvis du har anskaffet dig en, synes vi derfor det er enormt vigtigt at du passer godt på den. Pryd din lækre telefon med et cover, der passer til din model. Ikke nok med at de giver lidt ekstra personlighed med de fede stilrene designs, så får du også optimal beskyttelse. Slip frygten for at komme galt afsted med telefonen med Google covers. Beskyt telefonen mod ridser med telefonbeskyttelse, der virker. Køb dit Google mobilcover hos PanzerScreen allerede i dag.

 

Beskyt telefonen mod ridser

Efter at have fået en ny telefon er man selvfølgelig mere påpasselig med sine bevægelser omkring den. Man sørger altid for at ligge den det rigtige sted i tasken, eller i lommen uden nøgler og mønter. Når man er derhjemme, ligger telefonen altid sikkert. Men efterhånden som tiden går bliver man lidt mere uforsigtig. Det er jo gået så godt indtil nu – og så kan man jo heller ikke være forsigtig hele tiden. Nogle gange går det stærkt, nogle gange er man træt.

Med Google covers beskytter du din telefon mod skader. Vælg mellem flere forskellige modeller, og bestem selv din grad af telefonbeskyttelse.

 

Google covers og anden telefonbeskyttelse

Et cover er ikke bare et cover. Det ved du allerede. Der findes i dag et væld af forskellige typer. Det er altså op til dig, hvilken type cover du vil have. Hvis du er typen, der generelt passer rigtig godt på din telefon, kunne et gel cover være en god start. Det beskytter kanterne, og så er du også sikret skærm og bagside ved fald, hvis den lander jævnt. Er du derimod typen, der har en tendens til at være lidt klodset, er et almindeligt cover mere at anbefale. Her får du beskyttelse af hele bagsiden og kanterne. Til begge type Google covers kan du vælge en TPU model. Her får du et gennemsigtigt cover, så man stadig kan se din telefon. Er du mest tryg med fuld beskyttelse, anbefaler vi dig at finde et flip cover. Her får du beskyttelse hele vejen rundt.   Find dit nye cover vores Google covers her, og beskyt telefonen mod ridser og slag. Er du mere til den diskrete telefonbeskyttelse? Så se vores udvalg af skærmbeskyttelse her.