HTC U Play PanzerScreen

249,00 DKK

HTC U Play skærmbeskyttelse

  • 9x Hærdet skærmbeskyttelse
  • Beskytter mod ridser, slag og tab
  • Undgå dyre skærm reparationer
  • Hurtigt og nemt at montere

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Opnå maksimal beskyttelse med en HTC U Play PanzerScreen

Find dit HTC U Play PanzerScreen lige her. Når du investerer i et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen til din nye HTC U Play, får du utroligt mange fordele. Allerførst er du sikret den bedste beskyttelse på markedet, og så til en konkurrencedygtig pris, og ydermere får du dansk design i høj kvalitet, som er langt billigere, end hvis du skulle ud og have sat en ny skærm i. Endelig slipper du for at skulle gå og bekymre dig i hverdagen, da du med et skærmbeskyttelse beskytter din smartphone mod ridser, skrammer og slag, og der er således ikke noget at være bange for, den næste gang du skulle være så uheldig at tabe din telefon på gulvet.

Stærkere skærmbeskyttelse i et tyndt og beskedent design

Ved køb af en ny smartphone er man naturligvis interesseret i at beskytte den bedst muligt, og det kan du netop gøre ved at investere i et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen. Her finder du de bedste modeller på markedet netop nu, og vi får desuden løbende nye modeller hjem, så vi altid har lige akkurat den type glas, der passer til din telefon. Vores skærmbeskyttelse er utroligt tynde og langt stærkere sammenlignet med helt almindelige glas, hvorfor du giver din smartphone den allerbedste forudsætning for at kunne klare selv de hårdeste slag.

Lynhurtig montering og levering – køb hos PanzerScreen

Samtlige af vores skærmbeskyttelse, som du finder her på vores hjemmeside, er specialdesignet til hver enkelt mærke og model, så du altid er sikret en god oplevelse samt et design, der passer til lige akkurat din telefon. Det tager desuden ikke mere end 2 minutter for dig at få monteret dit nye glas, og herudover får du altid lynhurtig levering samt konkurrencedygtige priser, når du handler hos os. Der er således ingen undskyldning for ikke at få et skærmbeskyttelse på din nye HTC-smartphone, og vi kan her hos PanzerScreen.dk hjælpe dig godt på vej.

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

htc u play skærmbeskyttelse
HTC U Play PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv