Huawei mobilcovers

Vi her hos PanzerScreen samlet et bredt udvalg af forskellige mobilcovers til din Huawei. Fælles for vores sortiment er den gode kvalitet og lækre design: med et af vores covers er du garanteret stilfuld telefonbeskyttelse, som samtidig lader du bruge alle telefonens funktioner. 

Mobilcovers i kvalitet til din Huawei telefon

Hos PanzerScreen finder du telefonbeskyttelse i lækkert design med Huawei mobilcovers. Scroll igennem vores produkter og lad dig inspirere af de forskellige covers.

Vælg Mobilcovers til din Huawei telefon

Huawei p8/P8 LITE Mobilcovers (KUN skærmbeskyttelse)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

Huawei p9/p9 lite Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

Huawei p10/p10 lite/p10 plus Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

Huawei mate 9 PRO/mate S Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

Huawei mate 10/mate 10 lite/ mate 10 pro Mobilcovers (KUN skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

Huawei mate 20/mate 20 lite/mate 20 pro/mate 20 X Mobilcovers

Tilbage til oversigt med Huawei Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

Bestil et mobilcover med styrke og kvalitet

Find covers, der enten beskytter kanterne eller både beskytter kanterne og bagsiden. TPU-covers lader telefonens elegante design skinne igennem og er et godt valg hvis du gerne vil have et simpelt design, men stadig beskytte mod ridser.

Er du til neutral beskyttelse? Så se vores udvalg af TPU covers, der giver dig et gennemsigtigt cover, du knap kan se. TPU er et robust materiale lavet i en optimal blanding af silikone, plastik og gummi. Denne blanding gør et TPU cover elastisk og robust mod skrammer og fald.

Vil du have fuld beskyttelse, anbefaler vi flip covers. Med et flip cover får du beskyttelse hele vejen rundt. Det gør et sleeve også. I modsætning hertil kan du dog få ultra nem adgang til telefonen. Her skal du blot åbne flippen, og du har hele telefonen foran dig. Flippen holdes på plads med en stærk magnet. Det sikrer altså flippen mod at åbne sig, mens din telefon ligger i tasken eller lignende.

Cover og skærmbeskyttelse – lidt ekstra

Går du efter et cover, der dækker kanter eller bagside og kanter? Så får du telefonbeskyttelse i lækkert design, der skaber et personligt strejf til din telefon.

Skærmen bliver dog ikke beskyttet, og det kan vise sig at blive surt. Med telefon og nøgler i samme lomme eller et uheldigt stød eller fald er skærmen medtaget. Beskyt din telefon mod uheld – kombiner cover og skærmbeskyttelse. Så er du helt dækket ind, når uheldet opstår. Med et cover har du beskyttelse af kanterne som minimum.

Med et skærmbeskyttelse er du sikker på, at også skærmen holder. Med et skærmbeskyttelse får du skærmbeskyttelse, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Det giver dig optimal beskyttelse mod ridser og slag til din skærm. Sammen med et fedt cover har du altså fuld telefonbeskyttelse i lækkert design. Se hele vores udvalg af skærmbeskyttelse til Huawei.

Huawei mobilcovers – telefonbeskyttelse i lækkert design

Med Huawei mobilcovers fra PanzerScreen er du sikker på at få optimal telefonbeskyttelse i lækkert design. Vi håndplukker altid de fedeste og bedste produkter på markedet. Vi sørger for, at alle vores produkter er kvalitetstestede.

Med Huawei mobilcovers får du altså telefonbeskyttelse i lækkert design og mobilbeskyttelse, der holder. Hvad er mobilbeskyttelse værd, hvis ikke det opfylder dine behov? Hvad er telefonbeskyttelse i lækkert design værd, hvis ikke det kan beskytte din telefon mod det næste slag?

Med Huawei mobilcovers fra PanzerScreen er du sikker på at have telefonbeskyttelse, der beskytter din telefon mod det næste uheld. Bestil din mobilbeskyttelse blandt vores Huawei mobilcovers allerede i dag og undgå uheld, der får fatale konsekvenser for din telefon. Bestiller du i dag, sørger vi for levering allerede inden for de næste par hverdage.