Huawei P10 Lite PanzerScreen Sort

249,00 DKK

Huawei P10 Lite skærmbeskyttelse Sort

  • Fullscreen skærmbeskyttelse
  • Kun 0,33mm tykt
  • Utroligt nemt at montere
  • Beskytter mod ridser, slag og tab

Køb Huawei P10 Lite skærmbeskyttelse Gennemsigtigt

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Huawei P10 Lite PanzerScreen Sort

Her kan du købe Huawei P10 Lite PanzerScreen. De fleste ved efterhånden, at en skærm på en smartphone nemt ridser eller går i stykker. Derfor har vi hos Panzerscreen købt markedets bedste skærmbeskyttelse, der yder optimal og stilren beskyttelse til din smartphone, til priser alle kan være med på. Vores skærmbeskyttelse til Huawei P10 Lite, er kun 0,33 mm tykt, gennemsigtigt og kommer i et let og lækkert design. skærmbeskyttelseset passer perfekt til din skærm og yder derfor også optimal beskyttelse af din telefon, da glasset afstiver konstruktionen og sikrer din telefon mod hårde slag og stød. skærmbeskyttelseset er samtidig utrolig nemt at montere, fordi det passer perfekt til din nye Huawei P10 Lite.

100% beskyttelse med PanzerScreen

Et skærmbeskyttelse fra Panzerscreen yder 100% beskyttelse af din telefon uden at gå på kompromis med hverken design, pris eller kvalitet. skærmbeskyttelseset er ekstra hærdet glas, der samtidig er ultratyndt, så skærmbeskyttelseset hverken ses eller føles anderledes end den oprindelige skærm. Huawei P10 Lite skærmbeskyttelse er en 2.5D tempereret glasbeskytter, vis overflade er behandlet med et fingeraftryk afvisende og olieskyende lag, så din skærm altid fremstår knivskarp og ren. skærmbeskyttelseset dækker 100 % af skærmen, og yder derfor 100 % beskyttelse af din nye Huawei P10 Lite.

Undgå dyre reparationer med Skærmbeskyttelse

Et skærmbeskyttelse fra Panzerscreen er op til 9 gange stærkere end normalt glas, og tilbyder derfor optimal beskyttelse af din telefon til markedets bedste priser. Hos Panzerscreen går vi nemlig op i at tilbyde vores kunder de bedste reservedele til deres telefoner, så de undgår dyre regninger på reparationer eller udskiftninger. Med et Huawei P10 Lite skærmbeskyttelse undgår af din skærm ridser eller går i stykker, og du får samtidig et skærmbeskyttelse i høj kvalitet med 100% touch-følsomhed, så du ikke mærker forskel fra den oprindelige skærm. Med et skærmbeskyttelse fra Panzserscreen får du optimal og flot beskyttelse af din skærm, der et nemt at montere, fordi det passer perfekt til din telefon.

Se også vores store udvalg af skærmbeskyttelse til: Huawei P9, Huawei P9 Lite eller Huawei P8

Yderligere information

Farve

Gennemsigtigt, Sort

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

huawei p lite skærmbeskyttelse sort
Huawei P10 Lite PanzerScreen Sort
249,00 DKKTilføj til kurv