Huawei P10 PanzerScreen

249,00 DKK

✓ Skræddersyet – skærmbeskyttelse til Huawei P10
✓ Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
✓ Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
 Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Huawei P10 PanzerScreen

Her kan du finde et nyt Huawei P10 PanzerScreen. Har du lige købt dig en spritny Huawei P10? Så er du sikkert lykkelig for den fantastiske skærm, som Huawei har formået at fremstille til lige netop denne telefon. Det er dog også utrolig velkendt, at skærmene sjældent er særlig holdbare, når det handler om stød og tab, og mange ender med en krakeleret skærm indenfor meget få dage. Dette skal natuligvis ikke ske for din Huawei P10!

Med et Huawei P10 PanzerScreen fra os her på PanzerScreen.dk er en krakeleret skærm fortid for dig og din kære telefon!

Med et skærmbeskyttelse til Huawei P10 forlænger du telefonens levetid!

Der er ingen tvivl om, at Huawei laver fantastiske telefoner, der virkelig giver de dyrere og mere etablerede mærker baghjul på mange punkter. Desværre følger skærmen det samme mønster som altid, hvilket betyder, at den er utrolig udsat, når det kommer til stød, tab og ridser, der kan ødelægge din ellers fantastiske oplevelse med din nye telefon. Her kommer et Huawei P10 PanzerScreen i billedet!

Med et Huawei P10 PanzerScreen vil du forlænge telefonens levetid betragteligt, og der er ingen tvivl om, at du vil have mere glæde af den fantastiske skærm, når du ikke hele tiden skal bekymre dig om, hvorvidt du er ved at tabe telefonen!

skærmbeskyttelse Huawei P10 – DKs bedste skærmbeskyttelse!

Et skærmbeskyttelse til Huawei P10 her hos PanzerScreen.dk er din garanti for et skærmbeskyttelse, der må siges at være af markedets bedste kvalitet. Det banker alle de andre skærmbeskyttelse, der findes på markedet, og du får endda den perfekte kombination af stil og holdbarhed i ét samlet skærmbeskyttelse! Dette skyldes, at alle vores skærmbeskyttelse her på siden er markedets tyndeste glas, der sikrer dig den bedste oplevelse af din dyrt indkøbte telefon uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Mange tænker sikkert, at et tyndt glas ikke beskytter ligeså godt, som et lidt tykkere skærmbeskyttelse, men dette er ikke tilfældet med et Huawei P10 PanzerScreen her hos os! Alle vores skærmbeskyttelse har været igennem intense testforløb, hvor deres styrke er blevet testet, og de lever fuldt ud op til det, som du kan forvente af et genialt skærmbeskyttelse!

Bliv klogere på, hvordan et skærmbeskyttelse beskytter i vores blogindlæg: skærmbeskyttelse: Hvordan beskytter det?

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Yderligere information

Model

Fullscreen 3D skærmbeskyttelse – Gennemsigtig

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

huawei p skærmbeskyttelse
Huawei P10 PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv