Optimal mobilbeskyttelse til få penge!

Er du en af de efterhånden mange personer, der lever livet i overhalingsbanen? Og ikke har tid til at behandle din smartphone, som den delikate computer det er? Men i stedet forventer at den virker optimalt og altid præcis, når du skal bruge den? Så har vi hos panzerscreen løsningen til dig!

Hos Panzerscreen har vi udviklet en skærmbeskytter, der matcher enhver aktiv livstil og tager imod en hver udfordring, den skulle blive sat overfor. PanserGlasset er udviklet til brug af militæret i ekstreme miljøer, men er nu klar til at indtage det private marked med en uovertruffen hårdhed og modstand over for alt, hvad hverdagen har at tilbyde.

Den rigtige mobilbeskyttelse behøver ikke fylde noget!

Alle vores PanserGlas yder med sine fire lag en fantastisk beskyttelse imod støv, slag og ridser og sikrer at din telefons skærm altid vil være som ny. Vores PanserGlas er ni gange stærkere end normalt glas, men er dog stadig glas, hvilket betyder at du, som bruger af PanserGlasset, nærmest ikke vil kunne mærke nogen forskel i dagligdagen. Du kan dog vide dig sikker på, at PanserGlasset nok skal beskytte telefonen, hvis uheldet skulle være ude.

PanserGlasset har ingen indflydelse på udseendet af telefonen og du vil derfor ikke ødelægge designet på nogen måde, som en almindelig plastik skærmbeskytter sagtens ville være i stand til.

Bestil mobilbeskyttelse til dit mærke i dag!

Skal man bruge andet end PanserGlas for beskyttelse af sin telefon?

Vores PanserGlas tager dog ikke højde for at personer, der altid skal være online, ikke altid holder helt så godt fast på deres telefoner, som derfor ofte er udsat for tab og fald som skader kanterne eller bagsiden af din mobil, dette problem har vi dog også løsningen på i form af vores TPU-covers.

Vores TPU-covers er lavet af et silikone-lignende materiale, der giver et fantastisk greb til telefonen samtidig med, at alle funktioner tilgængelige. TPU-coverne er special designede til hver telefon og passer derfor perfekt. Samtidig med at pasformen er imminent er designet af TPU-coverne fuldstændig gennemsigtige. Din telefon behøver altså ikke blive pakket ind i et stort og grimt cover for at åbne den optimale beskyttelse.

Ved at kombinere vores TPU-cover med et PanserGlas opnår du en uovertruffen beskyttelse og kan med ro i sindet tage din telefon med dig ud på dagligdagens eventyr.

Skærmbeskyttelse i elegant design og pasform