Optimal mobilbeskyttelse til få penge!

Er du typen der gerne vil have at din smartphone fungerer hver dag, til hver en tid? Så har vi hos PanzerScreen.dk løsningen til dig. Hos PanzerScreen.dk udviklet en mobilbeskyttelse, der matcher enhver aktiv livstil og tager imod en hver udfordring, den skulle blive sat overfor. Du finder på vores webshop både PanserGlas der er udviklet i silicate glass, som er meget modstandsdygtigt overfor både ridser, slag og tab. Foruden vores PanserGlas har du også mulighed for at finde et mobilcover der dækker alle behov. Ønsker du lækker og flot transparent beskyttelse, eller er du mere til et stilrent cover der fås i flere farver. Så er det muligt at finde det perfekte cover hos os. Du har også mulighed for at finde et unikt flipcover hvor du udover en uovertruffen god beskyttelse, har mulighed for at have dine kort heri. Med dette cover vil du aldrig længere være i tvivl om hvor du har lagt dine kort, hvis bare din telefon er hos dig. Men er den ikke næsten altid det? Ellers kan man jo ringe til den og så er både telefon og dine kort hos dig igen.

mobilbeskyttelse

Den rigtige mobilbeskyttelse behøver ikke fylde noget!

Alle vores PanserGlas yder med sine fire lag en fantastisk beskyttelse imod slag og ridser, og sikrer, at din telefons skærm altid vil være som ny. PanserGlas er ni gange stærkere end normalt glas, men er dog stadig glas, hvilket betyder at du, som bruger af PanserGlasset nærmest ikke vil kunne mærke nogen forskel i dagligdagen. Du kan dog vide dig sikker på, at PanserGlasset nok skal beskytte telefonen, hvis uheldet skulle være ude. Alle vores PanserGlas er fremstillet i silicate glass der er op til 200% stærkere end regulært PanserGlas.

PanserGlasset har ingen indflydelse på udseendet af telefonen og du vil derfor ikke ødelægge designet på nogen måde, som en almindelig plastik skærmbeskytter ellers sagtens kunne være i stand til. Du får altså noget super lækkert beskyttelse til din skærm, som ikke er videre synligt. Dette betyder altså, at du kan få den ultimative beskyttelse til din telefon, uden selve desginet ændres.

Bestil mobilbeskyttelse til dit mærke i dag!

Vi fører mobilbeskyttelse til flere forskellige mærker. Det gør vi, fordi der skal være mobilbeskyttelse til alle. Find dit mobilmærke her, og bliv vist videre til vores udvalg af mobilbeskyttelse til netop din telefon. Husk, at det er så meget sjovere at bruge højst et par hundrede på mobilbeskyttelse, end det er at bruge op til flere tusinde på en helt ny skærm. Alle nyere modeller kan du finde beskyttelse til, så tøv ikke med at kigge ind på shoppen i dag. Ønsker du markedets bedste beskyttelse, så er du allerede på rette spor.

Skal man bruge andet end PanserGlas for beskyttelse af sin telefon?

Vores PanserGlas beskytter udelukkende skærmen. Telefonens bagside er således altså ikke beskyttet mod slag og ridser. Samtidig er PanserGlas heller ikke uigennemtrængeligt. Udsættes det derfor for utroligt hårde slag eller meget uheldige slag i den helt forkerte vinkel, kan du risikere at både PanserGlas og telefonskærm. Men husk, at denne mobilbeskyttelse stadig beskytter din telefon langt bedre end beskyttelsesfilm eller anden skærmbeskyttelse.

mobilbeskyttelse

Vil du også beskytte bagside og kanter? Så kig på vores TPU-covers. Vores TPU-covers er lavet af et silikone-lignende materiale, der giver et fantastisk greb til telefonen, samtidig med at alle funktioner er fuldt ud tilgængelige. TPU-coverne er specialdesignede til hver telefon og passer derfor perfekt. Samtidig med at pasformen er emminent, er designet af TPU-coverne fuldstændig gennemsigtigt. Din telefon behøver altså ikke blive pakket ind i et stort og grimt cover for at få den optimale beskyttelse.

Ved at kombinere vores TPU-cover med et PanserGlas opnår du en uovertruffen beskyttelse og kan med ro i sindet tage din telefon med dig ud på dagligdagens eventyr. Alle vores TPU covers er 100% kompatible med vores full-screen PanserGlas, hvilket giver dig en solid beskyttelse uden nogen komplikationer om at cover og PanserGlas ikke passer sammen.

Du kan også kigge nærmere på vores best-seller indenfor mobilcovers. Nemlig vores 360 beskyttelsescovers der er udviklet med den ultimative stødabsorbering. DIsse fås i flotte stilrene farver, således din telefon bibeholder et flot design. Du får hele 360 graders beskyttelse da dette unikek cover går op over rammen på din telefon. Den vil herfor være beskyttet imod de typiske slag og tab der rammer kanten af din telefon eller omkring rammen. Ønsker du at være på den helt sikre side, så anbefaler vi at du køber et PanserGlas også. Så er din telefon ihvertfald beskyttet til det maksimale i et lækkert design samtidig.