Sådan får du den bedste mobilbeskyttelse

OnePlus 6 PanserGlas

Optimal mobilbeskyttelse til få penge!

Er du en af de efterhånden mange personer, der lever livet i overhalingsbanen? Og ikke har tid til at behandle din smartphone, som den delikate computer det er? Men i stedet forventer, at den virker optimalt og altid præcis, når du skal bruge den? Så har vi hos PanzerScreen.dk løsningen til dig. Hos PanzerScreen.dk har vi udviklet en mobilbeskyttelse, der matcher enhver aktiv livstil og tager imod en hver udfordring, den skulle blive sat overfor. PanserGlasset er udviklet til brug af militæret i ekstreme miljøer, men er nu klar til at indtage det private marked med en uovertruffen hårdhed og modstand over for alt, hvad hverdagen har at tilbyde.

Den rigtige mobilbeskyttelse behøver ikke fylde noget!

Alle vores PanserGlas yder med sine fire lag en fantastisk beskyttelse imod støv, slag og ridser og sikrer, at din telefons skærm altid vil være som ny. Vores PanserGlas er ni gange stærkere end normalt glas, men er dog stadig glas, hvilket betyder at du, som bruger af PanserGlasset nærmest ikke vil kunne mærke nogen forskel i dagligdagen. Du kan dog vide dig sikker på, at PanserGlasset nok skal beskytte telefonen, hvis uheldet skulle være ude.

PanserGlasset har ingen indflydelse på udseendet af telefonen og du vil derfor ikke ødelægge designet på nogen måde, som en almindelig plastik skærmbeskytter ellers sagtens kunne være i stand til.

Bestil mobilbeskyttelse til dit mærke i dag!

Vi fører mobilbeskyttelse til flere forskellige mærker. Det gør vi, fordi der skal være mobilbeskyttelse til alle. Find dit mobilmærke her, og bliv vist videre til vores udvalg af mobilbeskyttelse til netop din telefon. Husk, at det er så meget sjovere at bruge højst et par hundrede på mobilbeskyttelse, end det er at bruge op til flere tusinde på en helt ny skærm.

Skal man bruge andet end PanserGlas for beskyttelse af sin telefon?

Vores PanserGlas beskytter udelukkende skærmen. Telefonens bagside er således altså ikke beskyttet mod slag og ridser. Samtidig er PanserGlas heller ikke uigennemtrængeligt. Udsættes det derfor for utroligt hårde slag eller meget uheldige slag i den helt forkerte vinkel, kan du risikere at både PanserGlas og telefonskærm. Men husk, at denne mobilbeskyttelse stadig beskytter din telefon langt bedre end beskyttelsesfilm eller anden skærmbeskyttelse under 0,33 mm.

Vil du også beskytte bagside og kanter? Så kig på vores TPU-covers. Vores TPU-covers er lavet af et silikone-lignende materiale, der giver et fantastisk greb til telefonen, samtidig med at alle funktioner er fuldt ud tilgængelige. TPU-coverne er specialdesignede til hver telefon og passer derfor perfekt. Samtidig med at pasformen er emminent, er designet af TPU-coverne fuldstændig gennemsigtigt. Din telefon behøver altså ikke blive pakket ind i et stort og grimt cover for at få den optimale beskyttelse.

Ved at kombinere vores TPU-cover med et PanserGlas opnår du en uovertruffen beskyttelse og kan med ro i sindet tage din telefon med dig ud på dagligdagens eventyr.