iPhone 11 Pro PanzerScreen

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 11 Pro
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 11 Pro PanzerScreen

Ønsker du det bedste af det bedste til din iPhone 11 Pro? Måske markedets bedste PanzerScreen, så er du kommet til det rette sted. Vores iPhone 11 Pro skærmbeskyttelse er udviklet i markedets stærkeste materiale silicate glass. Dette betyder at du får et skærmbeskyttelse til din telefon der er op til hele 200% stærkere end det regulære skærmbeskyttelse du kan finde på markedet. skærmbeskyttelseset er designet specifikt til denne telefonmodel og du får derfor et skærmbeskyttelse der med sine kun 0,33 mm ikke er videre synligt eller mærkbart på din iPhone 11 Pro. Det er en ærgerlig omkostning at skulle betale for en ny skærm på sin splinternye og flotte iPhone 11 Pro. Det er både dyrt og noget man højest sandsynligt gerne vil undgå.

En PanzerScreen udover det sædvanlige 

Med tanke for at skabe den ultimative beskyttelse til din iPhone 11 Pro vil du med dette skærmbeskyttelse få en maksimalt beskyttende effekt på din telefonskærm. Vores skærmbeskyttelse er udviklet med ønske om at skabe et skærmbeskyttelse der har en sublim stødabsorberende effekt. Du kan derfor også forvente noget mere med vores skærmbeskyttelse end de mange andre alternativer der er at finde på markedet. Udover selve skærmbeskyttelsesets materiale får du også et skærmbeskyttelse der har en full-coating. Denne full-coating gør at du får kraftigt reduceret de eventuelle luftbobler og andre gener der kan forekommer når du skal montere et skærmbeskyttelse.

En full-screen Skærmbeskyttelse med en nem montering

Med glassets full-coating får selve skærmbeskyttelseset også en ekstraordnær klæbeevne til selve telefonskærmen. Derfor vil du også bemærke at når det er monteret, vil det sidde ekstra godt fast på din telefon og kunne modstå både slag og tab, uden at løsne sig. Mange skal enten vælge imellem et full-screen skærmbeskyttelse eller et mobilcover, men denne problematik har vi hos PanzerScreen gjort noget ved. Du kan hos os få både full-screen skærmbeskyttelse og kombinere med et af vores iPhone 11 Pro mobilcovers der er 100% kompatibelt. Så ønsker du det bedste for din iPhone 11 Pro? Så invester i et skærmbeskyttelse og et mobilcover i dag.

Kombiner dette skærmbeskyttelse med et iPhone 11 Pro Flipcover360 BeskyttelsescoverTPU Cover

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-pro-skærmbeskyttelse
iPhone 11 Pro PanzerScreen
249,00 DKKTilføj til kurv