iPhone 6 PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 6 Hvid (Passer også til iPhone 6S Hvid)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 6 skærmbeskyttelse Sort her

(2 kundeanmeldelser)

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 6 PanzerScreen Hvid

iPhone 6 PanzerScreen Hvid – Da Apple første gang satte iPhone 6 til salg crashede deres servere på grund af den store efterspørgsel. I Danmark var reaktionen ikke meget anderledes, da butikkerne begyndte at forhandle iPhone 6 i slutningen af september år 2014. iPhone 6-versionen har fra første færd været ekstraordinær populær!

Telefonen har en Retina HD-skærm som måler ”4,7” og dermed er større end de andre varianter, iPhone 5 og iPhone 5S. Det er en moderne enhed med Touch ID og A8-processer. Beskyt iPhone 6 med landets måske bedste skærmbeskyttelse, så din skærm ikke går i stykker!

En god iPhone 6 PanzerScreen med ekstraordinære kvaliteter

Vil du have mobil sikkerhed? skærmbeskyttelse er skærmbeskyttelse, som er nemt og hurtig at montere samt ikke mindst frit for bobler. Glasset er af Silicate Glass, hvis hærdelsesproces gør det 200 % stærkere end almindeligt skærmbeskyttelse. Det vil sige, at du får et af markedets bedste midler til at tage vare om din skærm, så du ikke oplever ridser eller andre uhensigtsmæssigheder.

skærmbeskyttelse er transparent og blot 0,33 mm tyndt. Den tynde overflade hos skærmbeskyttelseset er sådan designet, for ikke at udøve indflydelse på telefonens touchskærm-funktioner og for at du ikke bemærker det!

Den bedste beskyttelse er med en stærk Skærmbeskyttelse til iPhone 6

Skærmbeskyttelse er en investering som øger modstandsdygtigheden af din iPhone 6. Giv dig selv større frihed og tryghed ved at reducere risikoen for skader af din skærm. Tag forbehold for mulige skader og beskyt telefonen med vores skærmbeskyttelse. Et skærmbeskyttelse holder telefonens indre skærm intakt selv under tab og kontakt med hårde overflader. Hos PanzerScreen sælger vi verdens måske bedste skærmbeskyttelse.

Produktet er konstrueret til ikke at splintre, og skulle det ske at dit beskyttelsesglas udsættes for et ødelæggende slag, så vil skærmbeskyttelsesets skade udelukkende være at finde det sted på beskyttelsesglassets overflade, hvor slaget ramte. Gør din telefon stærkere i dag, køb et iPhone 6 skærmbeskyttelse – dit bedste forsvar i nød og specifikt udviklet til iPhone 6!

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Yderligere information

Farve

Hvid, Sort

2 visninger af iPhone 6 PanzerScreen Hvid

  1. Stine Andreasen (verificeret ejer)

    Levede op til mine forventninger

  2. Arthur (verificeret ejer)

    Kvalitet til et meget god pris må jeg sige

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

iphone skærmbeskyttelse hvid
iPhone 6 PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv