iPhone 6 PanzerScreen Sort

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 6 Sort (Passer også til iPhone 6S Sort)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 6 PanzerScreen Sort

Slidstærkt og holdbar iPhone 6 PanzerScreen sort. Dette skærmbeskyttelse passer perfekt til din sorte iPhone 6. skærmbeskyttelseset er med til at beskytte din mobil mod hverdagens slid, og kan håndtere diverse ridser og skrammer fra skarpe genstande. Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den absolut bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder og det betyder selvfølgelig også skærmbeskyttelse i verdensklasse til din iPhone 6.

Med et skærmbeskyttelse er fra PanzerScreen kan du beskytte din mobil mod hverdagens slitage og for de dyre reparationer. skærmbeskyttelseset er fremstillet i silicate glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Du er derfor sikret et slidstærkt og holdbart produkt, der både beskytter din skærm men også telefonens indvendige teknologi. skærmbeskyttelseset er nemlig stødabsorberende, så det bedre kan tåle slag og stød. Med et skærmbeskyttelse i sort fra PanzerScreen kan du enkelt fremtidssikre din mobil. skærmbeskyttelseset giver dig en helt sublim beskyttelse af din telefon, samtidig med at det komplimenterer designet.

Skræddersyet PanzerScreen til iPhone 6 for et perfect fit

Når du køber et skærmbeskyttelse hos PanzerScreen, får du et skræddersyet produkt, der tilgodeser telefonens design, udskæring og funktioner. Det betyder at du får et skærmbeskyttelse der passer perfekt sammen med din skærm og som samtidig lader dig bruge telefonens funktioner. Beskyttelsesglasset sidder ikke i vejen for frontkamera eller højtalere, samtidig påvirker den ekstra skærm ikke touchskærmens sensitivitet eller trykfølsomhed. skærmbeskyttelseset komplimenterer altså telefonens rene linjer og smukke design, samtidig med at den giver dig den absolut bedste beskyttelse.

skærmbeskyttelseset er fremstillet i silicate glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Det betyder du får en helt sublim beskyttelse af din telefon. Med sine ultra tynde 0,33mm er glasset nærmest usynligt. Den sorte farve sørger for at vores skærmbeskyttelse nærmest gå i et sammen med din iPhone.

iPhone 6 Skærmbeskyttelse for den ultimative beskyttelse

iPhone 6 skærmbeskyttelse sort er en af de bedste investeringer du kan gøre, når det kommer til at fremtidssikre din telefon og undgå de dyre reparationer. skærmbeskyttelseset er med til at beskytte din telefon mod hverdagens slitage, ridser, skrammer og endda stød eller slag. Hos PanzerScreen garanterer vi, at du ikke fortryder at have fremtidssikret din iPhone 6 med dette fantastiske beskyttelsesglas.

Kombiner vores skærmbeskyttelse med et af vores fantastiske iPhone cover for ultimativ beskyttelse

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

1 visning af iPhone 6 PanzerScreen Sort

  1. Teis (verificeret ejer)

    Har efterhånden prøvet mang glas til min telefon, men dette må siges at være det letteste at montere nogensinde og holder fantastisk!

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-skærmbeskyttelse-sort
iPhone 6 PanzerScreen Sort
249,00 DKKTilføj til kurv