iPhone 6 Plus PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 6 Plus Hvid (Passer også til iPhone 6S Plus Hvid)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 6 Plus skærmbeskyttelse Sort her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 6 Plus PanzerScreen Hvid

Hos PanzerScreen kan du finde iPhone 6 Plus PanzerScreen hvid. Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission af levere den absolut bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder – og det betyder selvfølgelig også iPhone 6 Plus i hvid. skærmbeskyttelseset passer perfekt sammen med din hvide iPhone 6 Plus.

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen kan du undgå unødig slitage, ridser og skrammer på din telefon. skærmbeskyttelseset er designet til at beskytte din mobil, så du ikke skal være urolig for din dyre skærm. Med et skærmbeskyttelse i god kvalitet kan du undgå de dyre reparationer. Det er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som udover at være med til at beskytte mod ridser og skrammer, også kan beskytte mod stød og tab. Det betyder at skærmbeskyttelseset kan forlænge din telefons levetid, ved at beskytte den indvendige teknologi mod slag. skærmbeskyttelse giver dig sublim beskyttelse af din telefon, samtidig med at det komplimenterer telefonens design.

Specialfremstillet PanzerScreen til iPhone 6 Plus

Alle vores skærmbeskyttelse er specialdesignede efter de forskellige telefonmodeller, så du får den absolut bedste beskyttelse. Det er derfor vigtigt at du bestiller et skærmbeskyttelse der passer perfekt til din telefon – i dette tilfælde din iPhone 6 Plus. iPhone 6 Plus skærmbeskyttelse hvid er specialfremstillet til din telefon og tilgodeser designet, udskæringerne og de mange fantastiske funktioner, som denne telefon kommer med. Det betyder at du får et skærmbeskyttelse som passer til telefonens skærm, som ikke sidder i vejen for frontkamera, knapper eller højtalere og som ikke påvirker tocuhskærmens sensitivitet eller trykfølsomhed.

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i silicate glass, der er op til 200 % stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Du får altså sublim beskyttelse af din telefon, så du kan undgå ridser, skrammer, slag og anden form for slitage. Med sine 0,33 mm er skærmbeskyttelseset næsten usynligt på din telefon og derfor ikke til gene.

iPhone 6 Plus Skærmbeskyttelse – Den ultimative beskyttelse

iPhone 6 Plus skærmbeskyttelse hvid er den absolut bedste investering til din mobil. skærmbeskyttelseset beskytter din telefon mod hverdagens slitage og sørger for at du undgår de dyre skærmreparationer. skærmbeskyttelseset er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som kan håndtere slag, stød, ridser og skrammer. Det er skræddersyet til din mobil, så du får et ‘perfect fit’, der lader dig bruge de mange fantastiske funktioner. Hos PanzerScreen fremstiller vi muligvis verdens bedste skærmbeskyttelse og med vores produkter er du sikret en fantastisk beskyttelse af din telefon.

Ønsker du den ultimative beskyttelse af din telefon? Så kombiner vores skærmbeskyttelse med et af vores fantastiske iPhone covers.

 

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

1 visning af iPhone 6 Plus PanzerScreen Hvid

  1. Stine (verificeret ejer)

    Er super glad for mit skærmbeskyttelse! og det passer som det skal og perfekt til min hvide skærm

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-plus-skærmbeskyttelse-hvid-1
iPhone 6 Plus PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv