iPhone 6S PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 6S (Passer også til iPhone 6)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 6S skærmbeskyttelse Sort her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 6S PanzerScreen Hvid

Køb dit iPhone 6S PanzerScreen Hvid lige her hos PanzerScreen. Vi har gjort det til vores fineste mission, at levere den absolut bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder – og det betyder selvfølgelig også skærmbeskyttelse i sublim kvalitet til iPhone 6S i hvid. skærmbeskyttelse fremstillet i tempereret, hærdet glas giver, på grund af de mange lag glas, den bedste stødabsorberende effekt. Det betyder at udover at beskytte mod ridser og skrammer, så absorberer glasset også stød og slag.

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i den bedste kvalitet, så du er sikret optimal beskyttelse af din mobil. Med skærmbeskyttelseset er din skærm bedre beskyttet mod hverdagens slitage, ridser og skrammer. På længere sigt kan skærmbeskyttelseset sørge for at du undgår de helt dyre skærmreparationer.

Specialfremstillet iPhone 6S PanzerScreen

Vores egenudviklede skærmbeskyttelse er fremstillet i tempereret hærdet glas. Det er en kemisk proces, der sammensætter flere lag af glas. Det sikrer, at glasset ikke splintres, som man ellers forestiller sig med glas, når man taber det. Vores skærmbeskyttelse specialfremstilles til et hav af forskellige telefoner og det er derfor vigtigt at du vælger den model der passer til din telefon.

iPhone 6S skærmbeskyttelse i hvid er skræddersyet til din hvide iPhone 6S. Det betyder at glasset tager højde for telefonens design, udskæringer og funktioner. Beskyttelsesskærmen dækker således ikke for frontkameraet, højtalerne eller telefonens knapper. Derudover påvirker skærmbeskyttelseset ikke touchskærmens sensitivitet eller trykfølsomhed. Du kan bruge din telefon og de mange fede funktioner helt uden gene. Det hvide skærmbeskyttelse er et perfekt match med din hvide telefon.

Skærmbeskyttelse til iPhone 6S – Mobilbeskyttelse i verdensklasse

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er garanteret optimal beskyttelse af din skærm. Med sine ultra tynde 0,33 mm, er skærmbeskyttelseset et must-have, hvis du vil sikre din mobil og undgå de dyre reparationer. Udover at ære stødabsorberende og beskytte mod ridser og skrammer, så er overfladen også fedtafvisende, så du slipper for fingeraftryk. Du kan læse meget mere om verdens måske bedste skærmbeskyttelse i vores artikel.

Se også vores covers til iPhone 6S her

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

1 visning af iPhone 6S PanzerScreen Hvid

  1. Frank (verificeret ejer)

    Meget tilfreds med dette glas

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-s-skærmbeskyttelse-hvid
iPhone 6S PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv