iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 6S Plus Hvid (Passer også til iPhone 6 Plus Hvid)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 6S Plus skærmbeskyttelse Sort her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid

Her kan du finde et iPhone 6S Plus PanzerScreen hvid. skærmbeskyttelseset passer derfor perfekt sammen med din hvide iPhone. Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder selvfølgelig også, at vi meget gerne vil levere den absolut bedste beskyttelse til din hvide iPhone 6S Plus.

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen undgår du unødig slitage på din skærm. skærmbeskyttelseset beskytter telefonen mod hverdags slitage, skrammer og ridser. skærmbeskyttelseset er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som også kan være med til at beskytte  skærmen mod tab eller stød. Dette betyder også at glasset kan være med til at beskytte den indvendige teknologi, hvis du skulle være så uheldig at tabe din iPhone. Med et skærmbeskyttelse i hvid fra PanzerScreen kan du enkelt fremtidssikre din mobil. skærmbeskyttelseset giver dig en helt sublim beskyttelse af din telefon, samtidig med at det komplimenterer designet.

Skræddersyet PanzerScreen

Alle vores skærmbeskyttelse er specialdesignet til de enkelte modeller. Det er derfor vigtigt at du finder frem til den beskyttelsesskærm, som passer til din mobil – i dette tilfælde din hvide iPhone 6S Plus. iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid er skræddersyet til at tage højde for din telefons design, udskæringer og funktioner. Det betyder at du får et skærmbeskyttelse der komplimenterer designet og sørger for at du ikke får problemer med at bruge telefonens forskellige funktioner. skærmbeskyttelseset dækker således ikke for frontkameraet eller højtalerne. Derudover påvirker vores skærmbeskyttelse ikke touchskærmens sensitivitet eller trykfølsomhed.

skærmbeskyttelseset er fremstillet i silicate glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Det betyder du får en helt sublim beskyttelse af din telefon. Med sine ultra tynde 0,33mm er glasset nærmest usynligt. Den hvide farve sørger for at vores skærmbeskyttelse smelter sammen med din iPhone.

Skærmbeskyttelse giver en sublim beskyttelse

iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid er den absolut bedste investering til din mobil. skærmbeskyttelseset beskytter din mobil mod hverdagens slitage og sørger for du ikke får unødige skrammer og ridser på skærmen. Derudover er skærmbeskyttelseset fremstillet i et stødabsorberende materiale, som også kan være med til at sikre din telefon og skærm, ved tab eller slag. Hos PanzerScreen forhandler vi muligvis verdens bedste skærmbeskyttelse, og nu kan du bestille et til din iPhone 6S Plus i hvid, så den er bedre fremtidssikret.

Ønsker du den ultimative beskyttelse af din telefon? Så kombiner vores skærmbeskyttelse med et af vores fantastiske iPhone covers.

 

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Se også vores mobiltilbehør til iPhone

Se også vores Covers til iPhone

1 visning af iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid

  1. Kim (verificeret ejer)

    Har vist sparet mig for nogle penge efterhånden som jeg har tabt min telefon uden nogen skader. Meget tilfreds, tak

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-6s-plus-skærmbeskyttelse-hvid
iPhone 6S Plus PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv