iPhone 7 PanzerScreen Sort

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 7 Sort (Passer også til iPhone 8 Sort)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 7 skærmbeskyttelse Hvid her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 7 PanzerScreen Sort – Dækker hele skærmen!

Med iPhone 7 PanzerScreen Sort sort undgår man at ridse eller smadre skærmen. Derfor bør du som den heldige ejer af en iPhone 7 få skærmen beskyttet af et af de bedste skærmbeskyttelse, før det er for sent!

Med skræmbeskyttelse til din iPhone 7 undgår du ikke blot en ridset skærm og til tider en som er ødelagt, men bedst af alt undgår du, at skulle pakke den flotte telefon in i et cover som gør telefonen uhandy, men også klodset.

Med dit nye skærmbeskyttelse til iPhone 7 medfølger alt det, du skal bruge til monteringen af skærmbeskyttelseset.

Pakken indeholder:

1x Apple iPhone 7 PanzerScreen Sort
1x Mikrofiber klud
1x Renseserviet

Bedste skærmbeskyttelse til iPhone 7

Giv din iPhone 7 den bedste skærmbeskyttelse med vores skærmbeskyttelse fra Panzerscreen. Vi har udviklet markedets tyndeste skærmbeskyttelse, som knapt kan mærkes og efterlader næsten ingen kant langs telefonen. Du bemærker med andre ord nærmest ikke, at glasset er på. Samtidig er det ultra hærdet, så det kan tåle selv meget voldsom belastning uden at give efter. Det er i sandhed et produkt som leverer varen og beskytter din dyrebare iPhone 7 nedenunder.

iPhone 7 PanzerScreen Sort er i ægte, hærdet glas. skærmbeskyttelseset er fremstillet, så det opnår den bedste stødabsorberende effekt, som beskytter skærmen mod at splintre ved tab. Vores skærmbeskyttelse til iPhone er således meget robust, og kan anbefales til dig, der ønsker at beskytte din iPhone bedst muligt.

skærmbeskyttelse gør din iPhone ekstra resistent overfor stød, tab og skrammer, samtidig med at det fremstår tyndt og fint, så du nærmest ikke bemærker, at din skærmbeskyttelse, og fortsat kan benytte din smartphone fuldkommen ugeneret. På trods af dette har vores skærmbeskyttelse stor holdbarhed og kan være med til at forlænge din iPhones levetid betydeligt.

Hos Panzerscreen.dk finder du ligeledes beskyttende covers til iPhone – både TPU cover til iPhone 7 og flipcover. Således er du sikret maksimal beskyttelse til din iPhone.

Montering af iPhone 7 skærmbeskyttelse

Alt du skal bruge til montering af skærmbeskyttelseset medfølger ved købet. Brug den vedlagte renseserviet til at fjerne alt fedt og skidt fra skærmen. Brug derefter mikrofiberkluden til at tørre skærmen igen, da den skal være helt tør inden montering af skærmbeskyttelseset. Fjern derefter folien fra skærmbeskyttelseset og montér forsigtigt på din iPhone. Sørg for at udskæring til fx Home-knappen og højtaler passer på din iPhone. Tryk derefter nænsomt på skærmen, hvilket påbegynder skærmbeskyttelsesets hærdningsporces. Eventuelle luftbobler kan let presses ud mod kanten.

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Se hvordan du monterer dit iPhone 7 skærmbeskyttelse

Se også vores mobiltilbehør til iPhone

Yderligere information

Farve

Hvid – Fullscreen, Sort – Fullscreen, Gennemsigtig

1 visning af iPhone 7 PanzerScreen Sort

  1. Thais (verificeret ejer)

    Skide godt ;D

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-7-skærmbeskyttelse-sort
iPhone 7 PanzerScreen Sort
249,00 DKKTilføj til kurv