iPhone 8 Flip Cover

199,00 DKK

iPhone 8 Flip Cover (Passer også til iPhone 7)

  • Holder din mobil godt beskyttet imod ridser, slag og tab
  • Elegant og enkelt design
  • Stilrent og fantastisk materiale

På lager

Findes på fjernlager (1-14 hverdages leveringstid)

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 8 Flip Cover

Her på siden kan du finde vores iPhone 8 Flip Cover. Er du på udkig efter en måde, hvorpå du kan beskytte din nye iPhone 8 bedst muligt, er du kommet til det helt rette sted. Når man investerer i en dyr smartphone, kan det ikke undgås, at der altid vil være en risiko for, at man kommer til at tabe den eller ødelægge den på anden vis, og det handler derfor for dig om at investere i et cover, der vil kunne gøre den modstandsdygtig mod slag, ridser og skrammer. Du finder her på siden vores brede udvalg af flip covers til iPhone 8 i PU-læder i sort. Herudover kan dette cover desuden indeholde kreditkort, og endelig lukkes det med magnet.

Beskyt din iPhone 8 bedst muligt med et iphone 8 Flip Cover

En iPhone 8 kræver naturligvis det bedste af det bedste, og det finder du her hos PanzerScreen. Vi stiller altid høje krav til samtlige af vores leverandører, så du er sikret et produkt af allerhøjeste kvalitet – og så til en fordelagtig pris naturligvis. Du finder her på siden vores udvalg af flip covers til iPhones, så du kan sikre den bedst muligt mod at blive ødelagt. Har du telefonen med i tasken, vil du altid kunne komme ud for, at skærmen ødelægges, men det undgår du ved at købe et flip cover hos PanzerScreen.dk.

Køb hos PanzerScreen.dk og få lynhurtig levering

Hos PanzerScreen er du garanteret et produkt i høj kvalitet, og hvis du skulle komme ud for, at du ikke kan finde et cover til netop din smartphone, skal du bare skrive til os, da vi vil kunne bestille det hjem til dig. Herudover får du altid lynhurtig levering, når du bestiller hos os, så du kan få varen allerede dagen efter. PanzerScreen.dk er således den hurtige vej for dig, der ønsker at beskytte din nye iPhone 8 bedst muligt.

Se også vores fantastiske iPhone 8 TPU Cover

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

iphone flipcover
iPhone 8 Flip Cover
199,00 DKKTilføj til kurv