iPhone 8 PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 8 Hvid (Passer også til iPhone 7)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone 8 skærmbeskyttelse Sort her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 8 PanzerScreen Hvid

Hos PanzerScreen kan du købe iPhone 8 PanzerScreen hvid, til at beskytte din skærm. Det hvide skærmbeskyttelse er et perfekt match til din hvide iPhone 8 og farven sørger for at telefonen og skærmbeskyttelseset nærmest smelter sammen. Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder at du kan finde en række fede kvalitetsprodukter, der er med til at beskytte din iPhone 8. Hos PanserScreen leverer vi den bedste beskyttelse til din telefon og skærm.

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen kan du beskytte din hvide iPhone 8 mod skrammer, ridser og endda også stød og slag. skærmbeskyttelseset er nemlig fremstillet i et stødabsorberende materiale, som også er med til at beskytte telefonens og dens indvendige teknologi, hvis du skulle være så uheldig at tabe den. Et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen er din bedste fremtidssikring af din telefon, for at undgå de dyre reparationer.

Specialfremstillet PanzerScreen til din iPhone 8

Hos PanzerScreen kan du finde et bredt udvalg af specialfremstillede skærmbeskyttelse. Vores skærmbeskyttelse er præcisionfremstillet til de forskellige modeller, hvilket betyder at du får et skræddersyet skærmbeskyttelse der passer til din telefons udskæringer, design og funktioner. Beskyttelsesskærmen tager høje for hvordan telefonen er designe og sidder ikke i vejen for hverken knapper, højtalere eller frontkameraet. Derudover vil skærmbeskyttelsen ikke påvirke touchskærmens sensitivitet eller trykfølsomheden.

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i silicate glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Glasset giver en helt sublim beskyttelse af din hvide iPhone 8 og med sine ultra tynde 0,33 mm er glasset nærmest usynlig på din telefon. Udskæringerne på skærmbeskyttelseset komplimenterer telefonens originale design, så du stadig har en utrolig smuk telefon.

Få den absolut bedste beskyttelse med en iPhone 8 Skærmbeskyttelse

iPhone 8 skærmbeskyttelse hvid er den absolut bedste investering til din mobil. skærmbeskyttelseset beskytter din mobil mod hverdagens slitage og sørger for at risikoen for at skærmen får skrammer og ridser reduceres kraftigt. Det flotte hvide design er et perfekt match til din hvide iPhone. Hos PanzerScreen forhandler vi muligvis verdens bedste skærmbeskyttelse.

Kombiner dit skærmbeskyttelse med et af vores fantastiske iPhone covers.

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

1 visning af iPhone 8 PanzerScreen Hvid

  1. Anders (verificeret ejer)

    Nem montering

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

iphone skærmbeskyttelse hvid
iPhone 8 PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv