iPhone 8 skærmbeskyttelse Sort

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone 8
Silicate Glass og TPU Materiale – Op til 1000% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.2 mm tyndt, men ultra stærkt! Med skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelsen er lavet i Silicate Glass kombineret med TPU materiale, som er op til 1000% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 319 kr.

  • Sikker nethandel
  • 24 timers 365 levering med DAO
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone 8 skærmbeskyttelse Sort

Find et iPhone 8 Skærmbeskyttelse Sort i sublim kvalitet her på siden. Når man investerer i en ny og dyr smartphone – hvad end det er en iPhone eller Samsung – vil der altid være en chance for, at man kommer til at ødelægge skærmen på den af den ene eller anden årsag. Det kan eksempelvis være, at man kommer til at tabe den ud af hånden, eller at den falder ud af tasken, når man er på farten.

Sådan vil det altid være, og såfremt du er heldig, vil dit nye køb blot få en lille ridse i skærmen, men i og med at disse telefoner er så skrøbelige, vil du i de fleste tilfælde ende med en totalsmadret smartphone.

Dog kan vi her hos os heldigvis hjælpe dig med skærmbeskyttelse til iPhone 8, da vores skærmbeskyttelse har netop det ene formål at beskytte din nye iPhone mod bl.a. skrammer og ridser, så du altid er sikret en flot skærm.

Skærmbeskyttelse iPhone 8 – Dækker HELE skærmen!

Har du eksempelvis netop investeret i en ny iPhone 8, er du naturligvis interesseret i at beskytte den mest muligt mod en ødelagt skærm, og det kan du gøre ved køb af vores iPhone 8 Skærmbeskyttelse.

Dette er uden tvivl den bedste løsning, hvis du ønsker at give din iPhone den bedste skærmbeskyttelse, og ved køb af denne kan du være helt sikker på, at din brugeroplevelse stadig bevares, så du nærmest ikke bemærker, at der er monteret et skærmbeskyttelse på din smartphone. Når du vælger 3D-skærmbeskyttelse betyder det helt konkret, at 100% af skærmen er dækket, og det vil altså også sige kurverne, så du altid er garanteret optimal beskyttelse.

Ligeledes har vi også covers til iPhones – både et gennemsigtigt TPU cover samt et iPhone 8 flipcover. Med et cover til din iPhone beskytter du, foruden din skærm, også smartphonens bagcover og kanter mod større skader og trælse skrammer.

Den bedste Skærmbeskyttelse til din iPhone 8

Når du køber et produkt her hos os – hvad end det er et beskyttelsescover eller et skærmbeskyttelse – kan du være sikker på, at du får en yderst høj kvalitet, da vi stiller utroligt høje krav til samtlige af vores leverandører. Herudover opdaterer vi vores sortiment løbende, så du altid vil være i stand til at finde de nyeste produkter lige her på siden – og så til en fordelagtig pris naturligvis.

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Se hvordan du monterer dit iPhone 8 skærmbeskyttelse

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør til iPhone

Yderligere information

Farve

Sort, Hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-8-skaermbeskyttelse-sort-png
iPhone 8 skærmbeskyttelse Sort
249,00 DKKTilføj til kurv