iPhone Oplader & Apple Kabler

Se vores store udvalg af Apple ladetilbehør med iPhone Oplader og Lightning Vi fører den seneste kvalitet fra det velkendte brand, så du altid er med på det seneste!

Original iPhone lader & kabler

Vi fører kun originale iPhone Opladere og Kabler fra Apple. Du kan derfor være sikker på, at få den velkendte kvalitet og kompatibilitet, når du handler på PanzerScreen. 

apple usb c oplader

Vælg din iPhone Oplader og dine iPhone Kabler her

Flotte og ekstra holdbare aluminiumskabler til både Android og iPhone

Hos PanzerScreen tilbyder vi ekstra forstærkede aluminiumskabler på 1 eller 3 meter til både Android og iPhone. Vi har Micro USB kabler og USB-C aluminiumskabler kabler på 1 meter, der blandt andet passer til alle nyere Android telefoner. Kablerne er udformet i et flot design, der både fås i sølv og guld. De er desuden forstærket med aluminium, så de ikke knækker.

Du kan også købe et ekstra langt Lightning kabel på 3 meter i original kvalitet, der passer til alle iPhones. Hvis du er meget på farten og ønsker at oplade din smartphone i bilen, så kan du købe en smart USB-oplader til bilen.

Original oplader til iPhone lader og kabler til iPhone og Macbook

Når du køber din nye iPhone-oplader hos PanzerScreen, så får du altid originale Apple produkter, der samtidig kommer i original emballage. Hermed sikrer du dig en sikker lader til din iPhone eller Macbook, som ikke er en billig kopi, der går i stykker igen. Med vores Apple produkter er du sikret original kvalitet. Skulle uheldet være ude med din lader eller kabler, så tilbyder vi dag-til-dag-levering med GLS.

Oplader iPhone skiftes ofte

Hos PanzerScreen anbefaler vi, at du udskifter din lader og kabler i tide, så du undgår uheldige situationer. Du vil nødigt løbe tør på grund af ødelagte lader og kabler.

iPad oplader

En iPad er ikke særlig brugbar uden strøm. Derfor er det super vigtigt at du har den rette strømforsyning, så din iPad altid kan lades op, og ikke mindst får den bedste og hurtigste opladning. Dette kræver at man har den rette iPad oplader. Med en iPad oplader vil du opnå de bedste forudsætninger for en både hurtig, effektiv, og ikke skadelig opladning. Det ville være super irriterende at lade sin iPad op, hvorefter den med tiden bliver ringere og ringere med henblik på batteriet, grundet dårlig valg af oplader, korrekt? Sørg for at du bruger en iPad lader, der passer 100% til din iPad, så din iPad holder længst muligt, uden nogen forringelser i dens funktioner. Hos PanzerScreen.dk får du det bedste tilbehør til iPad.

Til en iPad oplader kan vi tilbyde noget af det bedste lader og kabler på markedet, til meget konkurrencedygtige priser. Kunne du tænke dig at oplade din iPad med en iPad oplader og et Lightning kabel på hele 3 meter? Tænk at kunne ligge i sofaen og surfe rundt på nettet på din iPad, imens den lades op fra stikkontakten, der er flere meter væk fra dig. Har du investeret i en iPad, går du garanteret op i god kvalitet, derfor må du heller ikke gå på kompromis når det kommer til selve opladningen af din iPad.

Få investeret i en iPad oplader af høj kvalitet, og kombiner den med et af vores mange kabler, så får du skabt de bedste forudsætninger for en fremtidig opladning, og kan få opladet din iPad indenfor en radius af hele 3 meter. Gå ikke på kompromis med opladningen, så vil din enhed fungere bedst muligt i fremtiden, og du vil få det maksimale ud af den.

iPad lader

En iPad omtales af mange som en mellemting mellem en telefon og en computer. Den er bærbar og kører på batteri, og derfor skal den naturligvis oplades fra tid til anden. De nyere modeller holder bedre på strømmen end de ældre, men det er klart, at hvis du har en iPad, har du også brug for en iPad lader. Når du køber din iPad, får du en oplader med, men den kan hurtigt gå i stykker eller forsvinde. Derfor er det godt at vide, at du hos os kan købe en ny oplader til din iPad. Det sikrer en hurtig og effektiv opladning af din tablet, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge den.