iPhone X PanzerScreen Hvid

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone X (Passer også til iPhone XS)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone X skærmbeskyttelse Sort her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone X PanzerScreen Hvid

Køb dit iPhone X PanzerScreen Hvid her hos PanzerScreen. skærmbeskyttelsesets hvide farve sørger for at det passer perfekt sammen med din hvide iPhone X. Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder selvfølgelig også, at vi meget gerne vil levere den absolut bedste beskyttelse til din hvide iPhone X.

Med et skærmbeskyttelse fra PanzerScreen undgår du unødig slitage på din skærm. skærmbeskyttelseset beskytter telefonen mod hverdags slitage, skrammer og ridser. skærmbeskyttelseset er fremstillet i et stødabsorberende materiale, som også kan være med til at beskytte  skærmen mod tab eller stød. Dette betyder også at glasset kan være med til at beskytte den indvendige teknologi, hvis du skulle være så uheldig at tabe din iPhone. Med et skærmbeskyttelse i hvid fra PanzerScreen kan du enkelt fremtidssikre din mobil. skærmbeskyttelseset giver dig en helt sublim beskyttelse af din telefon, samtidig med at det komplimenterer designet.

Skæddersyet PanzerScreen til iPhone X

Alle vores skærmbeskyttelse er special designet efter de enkelte modeller og det er derfor vigtigt at du vælger den beskyttelsesskærm, som passer perfekt til din telefon – i dette tilfælde din hvide iPhone X. skærmbeskyttelse til hvid iPhone X er skræddersyet til at tage højde for din telefons design, udskæringer og funktioner. Det betyder at du får et skærmbeskyttelse der komplimenterer designet og sørger for at du ikke får problemer med at bruge telefonens forskellige funktioner. skærmbeskyttelseset dækker således ikke for frontkameraet eller højtalerne. Derudover påvirker vores skærmbeskyttelse ikke touchskærmens sensitivitet eller trykfølsomhed.

skærmbeskyttelseset er fremstillet i silicate glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse. Med sine ultra tynde 0,33 mm er skærmbeskyttelseset nærmest usynligt på din mobil. Den hvide farve sørger for at skærmbeskyttelseset nærmest går i et med telefonen.

Slidstærk skærmbeskyttelse til iPhone X

iPhone X skærmbeskyttelse hvid er den absolut bedste investering du kan foretage dig. skærmbeskyttelseset kan sikre din mobil mod ridser, skrammer og stød og kan potentielt spare dig for dyre reparationer. Det slidstærke materiale vil være med til at fremtidssikre din telefon.

Ønsker du den ultimative beskyttelse af din telefon? Så kombiner vores skærmbeskyttelse med et af vores fantastiske iPhone covers.

 

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

1 visning af iPhone X PanzerScreen Hvid

  1. Nils (verificeret ejer)

    Holder bare

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-x-skærmbeskyttelse-hvid
iPhone X PanzerScreen Hvid
249,00 DKKTilføj til kurv