iPhone X PanzerScreen Sort

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone X Sort (Passer også til iPhone XS Sort)
Silicate Glass – Op til 200% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!
✓ Bedst i test – DK’s måske bedste skærmbeskyttelse!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.33mm tyndt, men ultra stærkt! Med PanzerScreen skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelseset er lavet i Silicate Glass, som er op til 200% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

Køb iPhone X skærmbeskyttelse Hvid her

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone X PanzerScreen Sort

Køb dit iPhone X PanzerScreen lige her. Med et skærmbeskyttelse får du stødabsorberende skærmbeskyttelse til din iPhone X. Så er den splinternye iPhone X ude på markedet, og hvis du er den heldige ejer af denne telefon, så synes vi du skal investere i et PanserGlad for bedre beskyttelse. Med et af vores skærmbeskyttelse har du muligheden for at beskytte din telefon mod ridser, skrammer og slag.

Hos PanzerScreen har vi gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder at du kan finde at hav af forskellige covers og skærmbeskyttelse, som passer perfekt til din mobil – det gælder selvfølgelig også til din iPhone X.

Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i den absolut bedste kvalitet, så du er sikret optimal beskyttelse af telefonens skærm. Med skærmbeskyttelseset er du sikret mod hverdagens slitage – uden at gå på kompromis med det fantastiske og unikke design.

PanzerScreen iPhone X – Fremstilling og information om beskyttelsesglas

iPhone X skærmbeskyttelse findes i mange forskellige varianter. Der er flere grunde til, at du bør vælge netop et beskyttelsesglas fra Panzerscreen.dk. Vores egenudviklede skærmbeskyttelse er fremstillet i tempereret hærdet glas. Det er en kemisk proces, der sammensætter flere lag af glas. Det sikrer, at glasset ikke splintres, som man ellers forestiller sig med glas, når man taber det.

skærmbeskyttelse fremstillet i tempereret, hærdet glas giver, på grund af de mange lag glas, den bedste stødabsorberende effekt. Det er derfor man bruger netop denne produktionsform til fremstillingen af skærmbeskyttelse. Det er jo netop stød, man gerne vil beskytte telefonens egen skærm imod, med henblik på at undgå brud på skærmen.

Du kan læse meget mere om verdens måske bedste skærmbeskyttelse i vores artikel.

Optimal skærmbeskyttelse af iPhone X

skærmbeskyttelse til iPhone X har i øvrigt en fedtafvisende overflade. Du beskytter altså ikke blot din iPhone X mod stød og ridser. Nej du er også fuldstændig fri for fedtede fingeraftryk på skærmen. Glasset er specialfremstillet til din mobil, så du får et produkt der er perfekt tilpasset telefonens design og udskæringer. Vi garanterer at PaserGlasset tilgodeser telefonens funktioner, som eksempelvis frontkamera og højtalere. Derudover vil skærmbeskyttelseset ikke have påvirkning på touchskærmens touchsensitivitet eller trygfølsomhed.

Tag et kig på vores udvalg af Covers til iPhone X, hvis du ønsker at passe endnu bedre på din iPhone X. Det kan gøre en stor forskel. Vi har covers, der ligesom skærmbeskyttelse, fremstår meget neutrale, og nærmest usynlige på telefonen. Så overvej om du ikke skulle tilkøbe et cover fra PanzerScreen.dk, og give din iPhone X helt optimal beskyttelse. Så har du i hvert fald, gjort hvad du kan, for at forlænge levetiden på din iPhone X.

Egenskaber
→ Silicate Glass
→ Fullscreen – edge to edge skærmbeskyttelse
→ 0,33mm ultra tyndt
→ Ridse resistent
→ Shock Absorberende
→ Klarhed på 99%
→ Hurtig, nem og boblefri installation

Yderligere information

Farve

Sort, Hvid

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-x-skærmbeskyttelse
iPhone X PanzerScreen Sort
249,00 DKKTilføj til kurv