iPhone XS PanserGlas

Da iPhone X kom på gaden, fik den en masse opmærksomhed, fordi den var revolutionerende inden for Apples serie af telefoner. En af de helt store emner var skærmen, fordi der er tale om et full-screen design. Det vil sige, at der slet ikke er nogen knapper på forsiden af telefonen som på de tidligere iPhones – kun skærmen. Det giver et lækkert og eksklusivt design samt en bedre brugeroplevelse. Men det gør også, at der er endnu mere at passe på, fordi skærmen ofte er den mest skrøbelige del af de moderne smartphones. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i et lidt stærkere iPhone XS PanserGlas.

Pas godt på din skærm

Skærmen er som sagt en stor del af oplevelsen, når man har en iPhone X eller XS. Vores iPhone XS PanserGlas er den rigtige løsning for dig, der gerne vil passe godt på din skærm. Den originale skærm er lavet af utroligt tyndt og fint glas, som let revner eller smadrer. Da de nye iPhones er dyre, er det utroligt ærgerligt. Derfor kan et iPhone XS PanserGlas anses som en investering, da det koster langt mindre end en reparation af den originale skærm. PanserGlasset er samtidig hårdere og mere modstandsdygtigt end det originale glas, hvilket mindsker risikoen for skader og ridser på din telefon.

PanserGlas i den bedste kvalitet

Køber du dit nye iPhone XS PanserGlas hos os, kan du være sikker på et 100% kvalitetsprodukt. Og netop kvaliteten er afgørende, når det kommer til netop PanserGlas. Det er nemlig ærgerligt, hvis man betaler for et glas, der lynhurtigt går i stykker. PanserGlas i høj kvalitet vil ofte også være nemmere at påføre og vil hverken være til at se eller mærke, når det er sat ordentligt på. Vil du gerne beskytte din iPhone XS på den bedste måde, så køb dit PanserGlas hos os.