iPhone XS skærmbeskyttelse

249,00 DKK

Skræddersyet – skærmbeskyttelse til iPhone XS (Passer også til iPhone X)
Silicate Glass og TPU Materiale – Op til 1000% stærkere*
Perfect Fit – Fullscreen skærmbeskyttelse der dækker kant til kant!
Fuld beskyttelse – Beskytter telefonens skærm mod ridser, slag og tab!

Hurtig, nem og boblefri montering af skærmbeskyttelse i Premium Quality, som kun er 0.2 mm tyndt, men ultra stærkt! Med skærmbeskyttelse får du en klarhed på hele 99% og et skærmbeskyttelse der dækker 100% af skærmen kant-kant. skærmbeskyttelsen er lavet i Silicate Glass kombineret med TPU materiale, som er op til 1000% stærkere end regulært skærmbeskyttelse.

På lager

Gratis fragt for ordre over 319 kr.

  • Sikker nethandel
  • 24 timers 365 levering med DAO
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

iPhone XS skærmbeskyttelse

Sørg for at den mest skrøbelige del på din iPhone XS er godt beskyttet med et iPhone XS Skærmbeskyttelse. Dette ultratynde og lette skærmbeskyttelse er med sin hårdhed den bedste beskyttelse på markedet. iPhone XS skærmbeskyttelsen er transparent og vil ikke være noget, du synligt bemærker på din telefon.

Med et iPhone XS skærmbeskyttelse holder du din nye iPhone XS beskyttet mod ridser, slag og tab, der oftest opstår i dagligdagen ved almindelig brug af sin telefon. Det kan være super irriterende at have fået sig en ny og flot telefon som en iPhone XS, hvorefter der ikke går længe, også er skærmen fuld af ridser. I værste fald kan alle disse mange ridser også ende med en ødelagt skærm. Dermed er hverken udseendet og funktionen af din iPhone XS, som da du købte den.

En god investering med Skærmbeskyttelse til iPhone XS

Det er med at få investeret i et iPhone XS skærmbeskyttelse, før uheldet er ude. Uheld der kan betyde ridser i skærmen eller måske en ødelagt skærm, som kan være en dyr omgang at få lavet. Du finder hurtigt ud af, hvor god en investering et skærmbeskyttelse kan være for dig både praktisk og økonomisk.

Skærmbeskyttelse iPhone XS – Valget er dit!

Dette iPhone XS skærmbeskyttelse er udviklet specielt til din iPhone XS. Det betyder, at skærmbeskyttelseset passer 100% fra kant til kant. Dermed giver det din telefon den absolut bedste beskyttelse. Foruden din telefon er godt beskyttet, har iPhone XS skærmbeskyttelseet også en overflade, der sikre, at du ikke får fedtede fingre på din skærm. Samtidig er skærmen super let at rense. Er du i tvivl om monteringen af dit iPhone XS skærmbeskyttelse? Så har vi udarbejdet en nem og overskuelig guide til dig. Så får du med sikkerhed monteret dit skærmbeskyttelse korrekt.

Se også vores iPhone XS 360 beskyttelsescover og iPhone XS TPU Cover

1 visning af iPhone XS skærmbeskyttelse

  1. Oda Johansen (verificeret ejer)

    Jeg er helt tilfreds. Nemt at sætte på – Selv for en ældre dame som jeg! “Smiler”

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Iphone-xs-skaermbeskyttelse-png
iPhone XS skærmbeskyttelse
249,00 DKKTilføj til kurv