Gratis Fragt fra 319 kr. ellers 19 kr.

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Job hos os

www.PanzerScreen.dk er en del af Heimdall Nordic Group, der udelukkende beskæftiger sig med E-handel. Heimdall Nordic Group er en spændende arbejdsplads, der er beliggende i Aalborg. Hvis du brænder for E-handel, teknologi og markedsføring, er vi den rette virksomhed.

Virksomhed i udvikling

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, og er altid på udkig efter interessante profiler, der kan være med til at sikre en fortsat udvikling. Så hvis du mener, at du kan bidrage med ny viden og input, der kan være med til at sikre dette, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på kundeservice@panzerscreen.dk.

Praktik eller projektsamarbejde med www.PanzerScreen.dk

Hos os er vi interesseret i at samarbejde med studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner. Vi tror på, at vi kan hjælpe hinanden. Så brænder du for E-handel, udvikling, design, grafik, kommunikation og markedsføring, er vi måske den perfekte samarbejdsvirksomhed for dig!

Så har du en god idé til et projekt, hvor du gerne vil samarbejde med os? Eller er du interesseret i en praktikplads, så lad os høre fra dig! Vi vil gerne tage en uforpligtende snak og se på, hvilke muligheder der er for, at vi kan hjælpe hinanden.

Ledige stillinger hos os

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på kundeservice@PanzerScreen.dk.

*Vi behandler alle ansøgninger med personfølsomme oplysninger fortroligt i henhold til reglerne i persondataforordningen.

Fragt fra 19 kr.

Eller Gratis for ordre over 299 kr.

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

Sikker nethandel

Hos os handler du sikkert!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}