Lader og Kabler

På denne side kan du finde PanzerScreens store udvalg af forskellige ladere og kabler. Er din iPhone oplader blevet væk eller gået i stykker? Mangler du ekstra lange og holdbare aluminiumskabler, der ikke knækker? Eller er du på jagt efter en ny oplader til din Macbook Pro? Find dine nye lader og kabler hos PanzerScreen.

Original kvalitet

Vi fører kun de bedste produkter i de bedste kvalitetstestede kvaliteter. Så behøver du ikke tage stilling til andet, end de produkter du mangler. Hos Panzerscreen forhandler vi kun original produkter, som kommer i original emballage. Vi tilbyder naturligvis hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på at få strøm i dine digitale enheder igen. Du kan se alle vores produkter på denne side.

lightning kabler

Vælg din Oplader og dine Kabler her

Apple Oplader

129,00 DKK
279,00 DKK
Tilbage til oversigt med Lader og Kabler

Alle Opladere

129,00 DKK
89,00 DKK
99,00 DKK
299,00 DKK
149,00 DKK
199,00 DKK
299,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
298,00 DKK
149,00 DKK
179,00 DKK
89,00 DKK
279,00 DKK
Tilbage til oversigt med Lader og Kabler

Hurtig lader / Fast Charge / Quick-charge / Dash Charge… ja, kært barn har mange navne, men at oplade telefonen kan være en sløv affære, hvis man har en dårlig eller slidt oplader. Man er måske på vej ud ad døren, og det eneste der forhindrer dig i at tage afsted, er at telefonen ikke har nok strøm til at kunne klare en hel aften ude. Dette kan heldigvis undgås med effektive opladere, som giver dig quick-charge til telefon.

Hvis du har en ældre oplader, vil dens tid om at oplade blive længere og længere. Det skyldes den er slidt, og desværre ikke kan give lynhurtig opladning til evig tid. Her er det en god ide at skifte opladeren ud i god tid. Hos os finder du originale opladere til gode priser, så der endda er plads til at købe to, hvis du skulle få brug for en ekstra på farten.

Hos PanzerScreen sørger vi for, at du aldrig mere behøver at vente på din telefons opladning, for at komme afsted. Vores sortiment byder også på forskellige powerbanks, så du altid har strøm med på farten.

Hurtig-opladere til enhver smartphone!

Hos PanzerScreen står vi klar til at hjælpe dig med diverse behov til din telefon. Vi tilbyder et bredt udvalg af opladere og powerbanks til effektivt at give dig quick-charge til telefon. Du finder opladere der passer til enhver smartphone, og hvis du har særlige behov til din telefon, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi gør vores for at finde særligt udstyr til dig, så du kan få det optimale ud af din lækre teknologi.

Vælg kvalitetsopladere der holder!

Vi forhandler kun med kvalitetsopladere fra originale forhandlere. Derfor finder du ikke billige kopiversioner hos os. Vores kvalitetsopladere sikrer dig hurtig opladning og holder sig i god stand i længere tid end kopiversionen af opladerne. Så hvis du søger fast charge til telefon, er du kommet til det rette sted. Vær opmærksom på at selv de originale opladere ikke holder til evig tid. Sørg derfor for at skifte din oplader i tide, før uheldet er ude og du ikke kan oplade din telefon pga. en ødelagt oplader, eller fordi den eneste oplader du har, er blevet væk. Vi tilbyder også ekstra forstærkede aluminiumskabler, som giver din telefon lynhurtig opladning. Du finder det bedste udvalg af quick-charge til telefon hos os.

Mere længde giver mere frihed

Ud over at ladere til iPads hurtigt kan gå i stykker, er der også mange, der synes, at længden er irriterende. De originale opladere til både iPhone og iPad er nemlig ikke særlig lange, og det begrænser brugen, mens ens tablet er til opladning. Derfor er det godt at vide, at du kan få en ekstra lang iPad lader – faktisk helt op til 3 m. Det sikrer, at du kan fortsætte med at surfe på internettet, se serie eller noget helt tredje, selvom din iPad har brug for strøm.

Hos PanzerScreen har vi altid lynhurtig levering, du vil derfor kunne have en iPad oplader liggende i postkassen indenfor få dage, hvis du får bestilt den i dag! Sørg for at din iPad holder længst muligt, og få en iPad oplader der giver lynhurtig opladning, imens batteriet på din iPad ikke forringes. Nu du er kommet her forbi, så se da også lige vores kæmpe udvalg af skærmbeskyttelse og Mobilcovers.

Tilbehør til iPad

Har du en iPad liggende derhjemme? Så kan du uden tvivl finde noget smart og brugbart tilbehør i vores store udvalg. iPad er kendt for at have en masse smarte funktioner samlet i et let og kompakt design. Med det rigtige tilbehør til iPad får du endnu mere ud af din tablet, blandt andet på farten. Det rigtige tilbehør kan samtidig også være med til at beskytte din iPad, så den holder i mange år fremover. Uanset hvad du ender med at finde i vores udvalg, er du altid sikret høj kvalitet til skarpe priser.

Optimal beskyttelse af din tablet

skærmbeskyttelse er smart skærmbeskyttelse, som de fleste forbinder med telefoner og iPhones. Ikke desto mindre er det også en god investering for dig, der er glad for din iPad og gerne vil passe på den. En iPads største styrke er den store og lækre skærm, og derfor kan det være utroligt irriterende, hvis der kommer ridser og skader i den. I vores udvalg af tilbehør til iPad kan du blandt andet finde skærmbeskyttelse, som beskytter det sarte glas på din tablet mod skader. Vi har skærmbeskyttelse til næsten alle iPad-modeller, så både nyere og ældre tablets kan få optimal skærmbeskyttelse.

Smart opladning af din iPad

I vores udvalg af tilbehør til iPad finder du også en mængde produkter, der er med til at sikre, at der altid er strøm på din tablet. Det er en frustrerende følelse, når man gerne vil bruge sin iPad, og den så skal oplades. Vi har tilbehør til iPad i form af både ekstra kabler, trådløse opladere og powerbanks, som gør det nemmere for dig at holde din iPad i topform på alle tider af døgnet. Hvis du er træt af flade batterier, kan du uden tvivl finde en løsning i vores udvalg af smart tilbehør.

Ekstra lang oplader giver frihed

Mange er trætte af, at de opladere, som man får med, når man køber sin telefon, er meget korte. Det begrænser brugen af ens telefon, når den er til opladning – fx hvis man gerne vil ligge på sofaen eller i sengen, mens telefonen oplader. Hos os kan du finde en ekstra lang oplader til iPhone på helt op til 3 m, der giver ekstra frihed og vished om, at din telefon hurtigt kan blive opladet igen.

Trådløs oplader til iPhone

Hvis du har en af de nyere iPhones, har du en telefon, der kan oplades trådløst. At oplade trådløst giver en masse fordele, fordi det giver mere frihed til at bruge telefonen, mens den bliver opladt. Derudover vil en trådløs lader til iPhone ofte være både mere holdbar og mere effektiv end de almindelige opladere. Den trådløse oplader er oplagt at have liggende i bilen, ved sengen eller på skrivebordet, så det altid er nemt at forsyne din iPhone med ekstra strøm. Har du en iPhone 8 eller iPhone X, er en trådløs oplader et køb, som du uden tvivl vil blive rigtig glad for.

Det har aldrig været lettere at oplade telefonen, end når man har en trådløs oplader til iPhone. Hvis du fx har brug for at være på telefonen i løbet af dagen i forbindelse med arbejdet, er du med en trådløs oplader på bordet sikret, at din telefon altid er både opladt og nemt tilgængelig.

Få meget kvalitet for pengene

Hos PanzerScreen finder du originale laderes til iPhones, så du altid har en telefon der er klar til brug. Vi forhandler forskellige modeller, så du kan finde den oplader der passer bedst til dine behov. Tag et kig på vores side og scrol igennem de mange produkter.

Kunne du tænke dig at læse mere om trådløs opladning eller hvad det vil sige at nogle mobiler kan lade med quick-charge? Så kan du finde det hele inde på vores artikel-side. Her deler vi en masse viden om vores produkter.

Lightning kabel på 3M

Lightning kabel på 3 meter i original kvalitet. Dette kabel passer til både gamle og nye iPhones af enhver slags, og det er derfor et yderst alsidigt kabel at have ved hånden. Få styr på dine Apple enheders opladning med dette 3 meters Lightning kabel. Skal opladning og dataoverførsel gå stærkt, er dette det rette valg for dig.

Lightning kabel i aluminium

Lightning kabel I aluminium har USB 3.0 kompatibilitet og kommer i guld/sølv design. Du får et kabel på 1 meter, som understøtter fast-charge og dataoverførsel. Bestil det i dag og have det potentielt allerede i morgen eller dagen efter det.

Original iPhone lader

Prøv vores originale iPhone oplader fra Apple i OEM-kvalitet. Du får her en rigtigt solid oplader, som er yderst velkendt blandt Apple brugere.

HOCO X14 Lightning kabel 2M

Hoco X14 Lightning kabel fås i 2 meters længe i et superfleksibelt design i farven sort og med stor slidstyrke. Dette kabel er perfekt til, når det skal gå stærkt med dataoverførslen.

Micro USB kabel i aluminium

Dette Micro USB kabel fås I aluminium I farverne guld og sølv. Den stærkt aluminiumsskal udenpå sikre optimal beskyttelse undervejs i den almene brug. Det understøtter alle USB kompatible Androids. Kablet er 1 meter og indeholder fast-charge.

Remax USB bil lader

Remax USB lader er lille og kompakt med utrolig nem montering i bilen. Placer den i cigartænderen og tilslut din enhed til laderen, som har 3.0 porte, der hver har en output på 2.4A.

Baseus 3 i 1 USB kabel

Baseus 3 i 1 er et fantastisk innovativt hjælpemiddel, som du vil få stor glæde ud af. Kablet har USB 3.0 understøttelse, og du kan effektivt lade 3 enheder op ad gangen. Vælg mellem farverne sort, rød og blå – alle med en flot metallisk glans. Baseus 3 i 1 er 1,2 meter langt og konstrueret til at modvirke sammenfiltring. Den ydre skal er i rustfrit aluminium med kobberledning, der øger ladehastigheden med op til 30 procent.

Hurtig Oplader

Hurtig Oplader har exceptionel ladehastighed med sin USB 3.0 port, Qualcomm 3.0 Chips og 3A Output med fast-charge opladning. Du kan få denne oplader i farven hvid.

Trådløs Oplader til bil

Trådløs Oplader til bil er dit sikre valg til en stabil køretur med effektiv ledningsfri ladning undervejs. Denne lader har en 10W effekt med quick-charger og beror på Qi teknologi. Monter den nemt i gitteret i din bil.

Hoco X20 Lightning kabel 3m

Hoco X20 Lightning kabel giver dig mulighed for nemt at montere Med dette Hoco kabel på 3 meter kan du nemt betjene telefonen under opladning. Kablet understøtter iPhone. Du får et flot og slidstærkt kabel i hvid med Lightning, som giver en lynhurtig opladning, så du hurtigt kan komme videre på farten med din telefon i hånden.

Hurtig Oplader 4XUSB

Oplad hele 4 enheder på samme tid, hvis disse har USB-kompatibilitet. Du får en alsidig, lille lader til billige penge, som du vil kunne få stor glæde af fremadrettet. Laderen har 5V, 4 USB-porte samt 2400 mAh og er udviklet i et enkelt hvid/gråt design.

HOCO trådløs oplader

Hoco trådløs oplader kommer i moderne design med fusion af sort/blå. Dette er en moderne oplader til alle enheder, som understøtter Qi opladning. Placer blot telefonen over ladeenheden, og din ladning begynder. Få en hurtig og smart opladning, så du hurtigt kan komme videre på farten i din hverdag. Denne oplader er på 10W, og den vil spare dig en masse besvær med ledninger fremadrettet.

iPad USB Oplader 12W

En fiks lille Apple oplader i original kvalitet og produktion. Til trods for iPad prædikatet er den kompatibel med samtlige af Apples enheder. Hav en ekstra i reserve eller udskift din gamle lader, så du altid er dækket ind.

Oplader med 2 USB

Denne oplader har 2 stk. USB porte i 5V med 2400 mAh. Oplad to enheder på samme tid med dette lange kabel og læn dig tilbage i sofaen fri for frustrationerne forbundet ved et kort kabel, der kompromitterer din bevægelsesfrihed.

Cafele Speed USB Oplader til bil

En effektiv lille oplader, der blot placeres i bilens cigartænder. Kompatibel med Apple, Android og alle enheder, der understøtter USB. Her får du 2 stk. USB porte til at lade flere enheder på en gang. Som speed USB får du en gnidningsfri og nem opladning

Apple 61W USB-C Oplader

61W USB-C opladeren er i original Apple tilstand og er skabt til MacBook Pro 13” serien. Dog virker denne lader til alle MacBooks, iPads, iPhones m.m. Denne lader fås på 61W.

Du får her en meget populær højtaler med fantastisk lyd og et flot mørkt design i slidstærkt materiale. Baseus E50 har en imminent Bluetooth forbindelse, som betyder, at du kan afspille fra op til 10 meter med god lydkvalitet. Den kan pares med alle enheder, der understøtter Bluetooth teknologi.

Den unikke opladningsfeature betyder, at du blot skal placere telefonen ovenpå højtaleren, hvorefter opladningen påbegyndes. Nyd derfor din musik i fantastisk kvalitet, imens din telefon ladees op. Med Baseus E50 Højtaler kan du forvente en fantastisk lydoplevelse og god Bluetooth teknologi med 24W input power samt dertilhørende trådløs opladning.

Baseus 20000 mAh Powerbank

En fornem powerbank med stor alsidighed og et et ekstraordinært holdbart batteri i et kompakt ydre. Baseus 20000 mAh USB-C QC3.0 er et yderst kraftfuld batteri, som kan oplade dine enheder 3 stk. ad gangen. Specifikationerne figurerer i navnet. Her får du 20000 mAh og en USB-C ladeinput port + en Micro USB port. Output giver dig 2 stk. USB-C porte og 1 stk. USB-port.

Dette er en af de bedste powerbanks på markedet. Den klarer opgaven helt til fulde, som den skal. En yderst funktionel powerbank, som effektivt lader dig oplade dine enheder, når du er på farten. Hvis du vil have en powerbank i kvalitet og med multiopladerfunktion, er dette det rette valg for dig.

Baseus QC3.0 Fast-Charge 2XUSB

Med denne Baseus ‘cigarlader’ får du lynhurtig opladning af to enheder på en gang. Denne Baseus har 3000 mAh med indbygget LED lys og fast-charge teknologi. Du får nem montering, hvor du blot skal placere enheden i bilens cigartænderen. Herefter kan du påbegynde din opladning. En stor fordel for dig og dine passagere, som kan oplade telefoner, tablets og andet undervejs i kørslen.

USAMS USB Speed Lader

USAMS USB Speed virker til alle enheder, der understøtter hurtig opladning. Det er en alsidig lille lader i sort ydre og minimalistisk design, som du nemt kan have med dig overalt i din hverdag. Hav den i reserve til dine USB-enheder, så du altid er dækket ind.

Baseus Whirlwind trådløs oplader

Baseus Whirlwind er en af vores mest prominente opladere indenfor trådløs teknologi. Den yder super god funktionalitet i form af effektiv og hurtig opladning. Du får denne hurtige opladning blot ved at placere din telefon over laderens overflade. Din ladning begynder, når din telefon er indenfor rækkevidde af laderens overflade, som vist i beskrivelsen på produktsiden. Vi har ydermere testet produktet, hvorfor du bør se demonstrationen, så du selv får dannet dig et bedre indtryk af laderen.

Baseus Whirlwind oplader giver dig en 5V/9V output med 2000 mAh og et flot rotordesign. Den kommer i sølv og sort og er kompatibel med alle enheder, der understøtter Qi opladning. Whirlwind modellen er blandt de mere innovative og smarte trådløse opladere på markedet, og du bliver helt sikkert glad for den.

Hoco 2-USB med display

En nyttig dobbeltportet oplader til dine enheder, når i er på farten. Placer blot laderen i cigartænderen i bilen og tilknyt jeres ladekabel og telefon for super hurtig opladning. Det kunne ikke være nemmere, og jeres telefon vil hurtigt være klar igen. Du får 2 USB porte og et digitalt display samt en effekt på 3100 mAh. Hoco USB forhandles i enten hvid eller sort. Vælg den som passer til netop din bil.

Hoco Fast-Charge trådløs oplader

Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader er en lynhurtig og visuelt flot oplader. Du får først og fremmest en meget effektiv og dynamisk mobilholder, hvor du kan placere telefonen horisontalt eller vertikalt alt efter det pågældende behov. Enheden er kompatibel med alle enheder, der understøtter trådløs opladning. Placer blot din telefon på laderens overflade i holderen, og ladningen begynder. Du kan også lade selvom telefonen har påmonteret mobilcover. Her er en brugervenlig og solid trådløs oplade til at gøre din dagligdag lidt nemmere.

Joyroom 5000 mAh powerbank

Joyroom er en superflot powerbank, som er nem at anvende og holdbar i længden. Den fylder ikke mere end din smartphone, så du kan sagtens have den i lommen. Den udregner automatisk optimale ladeeffekt ud fra den tilsluttede enhed. Denne Joyroom powerbank fås med et batteri på 5000mAh. Dette er en fantastisk lille, som kan oplade både mobiltelefonen og din tablet og andet. Den kommer i kvalitetsmateriale, så den kan holde længe.

Apple USB-C opladningskabel

Du får her et klassisk Apple produkt i det velkendte hvide design med USB-C ladekablet. 2 meter langt med USB-C til USB-C kompatibilitet, som giver fremragende dataoverførsel. Imellem dine Apple-enheder.

Apple 87W USB-C oplader

En original Apple oplader på 87W med USB-C kompatibilitet. En lader, som oprindeligt er produceret til MacBook Pro 15” serien, men som kan bruges til at lade alle MacBooks, iPads og iPhones. Vi anbefaler dog, at du altid tjekker kompatibilitet, hvis du alligevel ikke er helt sikker på, om denne lader kan anvendes til dine enheder. Et velkendt Apple produkt med fine rene hvide linjer samt det ikoniske Apple-logo.

Baseus kabelholder

Få styr på dine kabler med disse små Baseus kabelholdere. Dette er en solid måde, hvorpå du kan samle kablerne på skrivebordet i orden. De fylder nærmest ingenting og kan sidde fast på de fleste overflader. Designet er meget rent med den sorte farve. Du får stor funktionalitet og glæde af Baseus kabelholder.

Baseus magnetisk kabelholder

Baseus har også produceret denne magnetiske kabeholder, som med dens selvklæbende plade gør den nem at montere på steder med begrænset plads. Få bedre overblik over dit arbejdsrum med Baseus. Et super enkelt og nemt design at have med at gøre, og du får glæde af Baseus magnetisk kabelholder mange år ud i fremtiden.

Baseus Multifunktionel trådløs oplader

Baseus Multifunktionel trådløs oplader giver dig 2000 mAh med 5V/9V i et i et flot design. Laderens konstruktion er dynamisk, og du har derfor mulighed for en liggende såvel som stående placering af telefonen under opladning. Baseus opladerens skridsikre overflade sikre en sikker position for din telefon. Med Baseus laderen kan du sætte turbo på din telefonopladning og fokusere mere på arbejdet imens. En fantastisk flot og funktionelt lader, der understøtter alle enheder med Qi kompatibilitet.

Joyroom 5000 mAh powerbank fra

Joyroom powerbank er supernem at have i lommen, da den har samme størrelse som en gennemsnitlig smartphone. Den er desuden super komfortabel at bære rundt på, og effektiviteten er i top. Den registrerer automatisk den tilsluttede enhed, så den kan levere den optimale ladeeffekt. Denne enhed kommer med et batteri på 5000mAh, hvilket er flot for sådan en lille ladeenhed. Du får her den perfekte lille og alsidige oplader, der kan oplade både mobiltelefon og tablet. Dens alsidighed kommer derfor i stor stil til udtryk. Den kommer i kvalitetsmateriale, så den kan holde længe, og du kan få glæde af en kvalitetspowerbank i flot design og lille konstruktion. Joyroom powerbank er et essentielt stykke smartphone produkt til dig, der skal have en powerbank, som er kraftig og nemt at transportere på.