Lader og kabler til din telefon!

Vi bruger vores telefoner mere og mere og til flere og flere ting, hvilket samlet set betyder, at vi har et stort behov for at kunne tilslutte vores telefon til både lader og mange forskellige kabler i løbet af dagen. Det er klart for enhver, at vi uden en lader til telefonen hurtigt ville være fortabt og uden andre kabler, som f.eks. et mini-jack kabel til hovedtelefonerne eller et USB-kabel til vores nyindkøbte powerbank, bliver din oplevelse med telefonen hurtigt meget ensformig og kortvarig. Både lader og kabler er altså selvskrevet udstyr, der bare skal spille sammen med din telefon, og disse behov kender vi udmærket her hos PanzerScreen! -> Se vores store udvalg af lader og kabler her:

En lader er ikke bare en lader!

Mange mennesker tænker slet ikke over, hvor vigtig en lader til telefonen egentlig er, før den går i stykker eller stopper med at virke. Vi tager i høj grad forgivet, at der følger en lader med telefonen, når vi får den, og det viser sig, at det i mange tilfælde er en rigtig god ide at anskaffe sig en ekstra lader, således at du aldrig kommer til at stå i en situation, hvor telefonen løber tør for strøm!

Herudover er det vigtigt at huske på, at en lader ikke bare er en lader. Dette lyder måske noget forvirrende, men det er dog et faktum, at ikke alle telefonopladere fungerer til alle telefoner, fordi de har forskellige indgange til deres strømtilførsel. De fleste har efterhånden opdaget dette, når de hos en ven har haft behov for at lade telefonen op, men ikke har kunnet gøre dette, fordi opladeren ikke passer til telefonen. Med andre ord er det vigtigt at anskaffe sig den rigtige lader til den rigtige telefon, så du aldrig skal bekymre dig om strøm igen! Det er dog også vigtigt, at en lader har den korrekte omformer til den specifikke telefon, således at telefonen ikke får for meget eller for lidt strøm. Dette kan hurtigt opfanges ved at læse på den lader, der fulgte med din telefon til at starte med – du kan herefter vælge den rigtige lader til netop din telefon!

Lader og kabler i hobetal!

Langt de fleste har efterhånden fået opbygget et helt lager af kabler til alle mulige og umulige ting hjemme i privaten, men alligevel kan vi gang på gang ikke finde nøjagtigt det kabel, som vi leder efter. Af denne grund kan det være en god ide at investere i nogle holdbare kabler af høj kvalitet til din telefon, som du ligger et sikkert sted, hvor du altid kan finde dem igen! Dette kan f.eks. være et par USB-kabler, der kan tilslutte din telefon til alt fra computere til powerbanks, og dermed forlænger det fantastiske spektrum, som telefonen kan bevæge sig indenfor. Det kan også være et forgyldt 3mm headphone kabel, der sikrer, at du kan få krystalklar lyd ud af din smartphone og til f.eks. dit anlæg.

Fælles for de kabler, der typisk kommer med telefonen eller kan købes billigt på nettet, er, at de ofte er af meget lav kvalitet. Firmaerne skal tjene penge på telefonerne, og hvis de kan slippe billigt omkring kabler og tilbehør, så gør de gerne det. Der er dog slet ingen grund til, at du skal spises af med en billig løsning, når du i virkeligheden fortjener kabler til din telefon, der er af meget høj kvalitet, og som bare fungerer. Dette taler klart for, at du bør investere i nogle solide kvalitets kabler til din telefon her hos PanzerScreen! Vores produkter er altid af højeste kvalitet, og du behøver derfor kun ét eksemplar af hvert kabel, fordi det bare fungerer og er gennemtestet!