Lenovo Mobilcovers

Hos PanzerScreen forhandler vi kun mobilcovers i den bedste kvalitet. Vores TPU covers og flip-covers vil med garanti være med til at beskytte din mobil bedre mod hverdagens slitage.

Mobilcovers i kvalitet til din Lenovo telefon

Her på siden har du mulighed for at finde vores udvalg af forskellige covers, til Lenovo. Disse covers er skræddersyet til de forskellige Lenovo-modeller, så du får et cover der passer perfekt til din telefon. Vælg mellem forskellige typer af covers, eller læs meget mere om både TPU og flip-covers nederst på siden.

lenovo skærmbeskyttelse

Vælg Mobilcovers til din Lenovo telefon (PT udsolgt)

Derfor skal du beskytte din Lenovo telefon med et solidt mobilcover

Et Lenovo mobilcover er yderst vigtigt at anskaffe sig. Udover at beskytte telefonens skærm, så er det selvfølgelig også vigtigt at du beskytter selve telefonen mod ridser og skrammer. Et mobilcover kan også være en måde at give telefonen et mere personligt udtryk.

 

Lenovo mobilcover: beskyttelse i højsæde

Lenovo er kendt for at designe, udvikle, producere og sælge meget forskelligt telekommunikationsudstyr. De er især kendt for deres ThinkPad-bærbare, men designer også smartphones.

Lenovos smartphones kommer i et klassisk design, med en stor skærm der lader forbrugeren navigere rundt i de mange funktioner. For bedst muligt at beskytte telefonens, dens skærm og dens indre teknologi, anbefaler vi at du investerer i et mobilcover (og muligvis også et skærmbeskyttelse til din Lenovo). Mobilcoveret kan absorbere stød og slag og dermed beskytte telefonen. Derudover slipper du for ridser og skrammer.

Vi har svoret at levere den bedste beskyttelse til din Lenovo. Tag et kig på vores udvalg af skærmbeskyttelse og mobilcovers. Med vores produkter er din Lenovo bedre beskyttet mod hverdagens slitage og du undgår de dyre skærmreparationer. Derudover kan mobilbeskyttelse også forlænge levetiden på din smartphone.

 

Lenovo mobilcover: TPU eller flipcover?

Hos PanzerScreen kan du både finde TPU covers og flipcovers. Begge modeller giver super god beskyttelse og sørger for at din telefon ikke bliver ridset. Hvilken model du vælger er helt op til dig og dine behov. Bemærk dog at nogle typer af covers ikke passer sammen med et skærmbeskyttelse, da coveret går op lang telefonens sider, og med tiden skubber coveret af. Du kan læse mere om de forskellige materialer og modeller lige her.

Lenovo Flip-cover

Et flipcover består af et cover der sættes fast på bagsiden af din telefon, og som samtidig har en ‘flip’ der kan lægges henover telefonens skærm. Et flipcover er således med til at beskytte både telefonen og skærmen. De fleste flip-covers kommer med små udskæringer til dine kort, så du kan have dem med dig på farten.

Vores flipcovers i PU læder er med til at give din telefon sublim beskyttelse, samtidig med at de tilføjer et eksklusivt og tidsløs design. Flipcoveret er perfekt til dig der gerne vil have et cover som ligger godt i hånden og som beskytter din telefon. Coveret tilfører et klassisk look til telefonen, men komplimenterer stadig designet og sørger for at du kan bruge alle telefonens funktioner.  

Lenovo TPU cover

Et TPU cover er også et super godt cover. Coveret sættes bagpå telefonen og beskytter dermed bagsiden, samt kanterne. TPU er fremstillet af et gennemsigtigt materiale, som lader det originale design skinne igennem. Hvis du gerne vil bevare telefonens design og samtidig beskytte mod slag, ridser og skrammer – så er det her helt sikkert coveret for dig. Coveret er fremstille i det såkaldte “TPU materiale”.

Dette materiale er en blanding af plastik, gummi og silikone. De forskellige komponenter er med til at gøre coveret slidstærk og stødabsorberende. Selvom coveret er “blødt” i sin form, så mister det ikke facon ved brug. Hos PanzerScreen har vi valgt at forhandle TPU covers i et neutralt design, som virkelig komplimenterer din Lenovo. Dette cover er perfekt til dig der gerne vil beskytte din telefon og ikke pakke den ind.  

Lenovo mobilcovers, skærmbeskyttelse og meget mere

Hos PanzerScreen har vi svoret at levere den bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder selvfølgelig også at vi leverer skærmbeskyttelse og mobilcovers til din Lenovo. Der er ingen tvivl om at et mobilcover kan være med til at beskytte din telefon mod ridser og skrammer. Vores forskellige covers kan være med til at forlænge levetiden på din smartphone og sørge for at du undgår de dyre regninger og skærmreparationer. Udover et bredt udvalg af forskellige covers, så har du også mulighed for at købe verdens måske bedste skærmbeskyttelse til din Lenovo. Vores skærmbeskyttelse er fremstillet i et yderst holdbart materiale, som beskytter skærmen mod skrammer, ridser, stød og slag.

skærmbeskyttelseset er specialdesignet til de forskellige modeller og derfor er det vigtigt at du vælger et glas der er skræddersyet til din mobil-model. Beskyttelsesskærmen tilgodeser nemlig telefonens design og funktioner, så du ikke har problemer med at bruge dem. Derudover skal du ikke bekymre dig om touchskærmens sensitivitet. Med vores skærmbeskyttelse får du stadig ful følsomhed.

Udover skærmbeskyttelse og mobilcovers kan du også finde en række forskelligt tilbehør til din Lenovo. Vi tror på at det rigtige tilbehør kan være med til at give dig meget mere glæde med din telefon.   Tag et kig på vores side og find præcis det du leder efter. Er du på udkig efter tilbehør og skærmbeskyttelse til Lenovo? Her på siden har vi samlet alle vores mobilcovers, der med sikkerhed vil beskytte din Lenovo.