Mobilcovers LG

Hos PanzerScreen stopper vi aldrig jagten efter den bedste telefonbeskyttelse. Her på vores webshop har vi gjort det overskueligt for dig at vælge imellem vores LG mobilcovers. Vi fører flere forskellige LG mobilcovers og typer af mobilbeskyttelse, der sammen eller hver for sig sikrer dig den mest optimale beskyttelse af din telefon.

Mobilcovers i kvalitet til din LG telefon

Du kan finde nogle forskellige covers til din LG mobil lige her på siden. Vores sortiment er nøje udvalgt og du er derfor garanteret den bedste kvalitet indenfor mobilcovers.

Vælg Mobilcovers til din LG telefon

LG V40 Mobilcovers (Kun PanserGlas)

Tilbage til oversigt med LG Mobilcovers

LG-V40-thinQ Mobilcovers (Kun PanserGlas)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med LG Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

Optimal telefonbeskyttelse med LG mobilcovers

Når du skal vælge et nyt cover blandt vores LG mobilcovers, er der flere faktorer, der er værd at tage med sig. For det første er det relevant at overveje, hvad din fremtidige telefonbeskyttelse skal være lavet af. Er du f.eks. til hård plast eller blødt gummi? LG mobilcovers i hårdt plast har en tendens til at give et mere glat look. De gummiagtige covers giver til gengæld et bedre greb. Hos PanzerScreen fører vi robuste TPU covers, der er lavet af en optimal blanding af gummi, plastik og silikone. Dette materiale giver et cover, der er super robust og samtidig smudsafvisende og fleksibelt. Det er blidt mod din telefon, og samtidig beskytter det din telefon.

Med et gennemsigtigt design er det et cover, du mærker, men ikke ser meget til. Vores TPU covers fås både med beskyttelse af kanterne såvel som beskyttelse af kanter og bagside. Hvis du er mere til det eksklusive look, fører vi covers i PU læder. Det finder du især blandt vores flip covers. Med et flip cover får du gennemført beskyttelse af din telefon. Glem alt om at være bekymret for din skærm, når telefonen ligger blandt andre ting i tasken. Med et flip cover har du mobilbeskyttelse af hele telefonen.

Vores fornemmeste mission er, at sikre telefonbeskyttelse i ordentlig kvalitet. Derfor holder vi os altid opdateret om nyheder i branchen – dette gælder i særdeleshed mobilcovers. Hos os finder du altid nogle af de bedste produkter inden for mobilbeskyttelse på markedet.

Fuld telefonbeskyttelse med PanserGlas

Hvis du gerne vil kunne flashe din telefon og samtidig have den beskyttet, er det helt klart TPU covers, du skal gå efter. Men er det nok at have kanter og bagside beskyttet? Med PanserGlas er du sikker på at have hele telefonen sikret. PanserGlas er lavet af ægte glas, der har været igennem en hærdningsproces. Her er den blevet opvarmet til 500 grader over 5 timer. Derfor kaldes PanserGlas også for tempereret glas. Med PanserGlas til LG får du skærmbeskyttelse, der er 9 gange hårdere end almindeligt glas. Du er altså sikret mod ridser og slag med PanserGlas på en helt anden måde end f.eks. med beskyttelsesfilm. Få telefonbeskyttelse, der er værd at betale for her hos os.