Vis filter

Viser alle 10 resultater

Hos PanzerScreen fører vi kun de bedste produkter og tilbehør til de mest populære mobilmærker. Med tilbehør til Apple fra PanzerScreen er du sikker på altid at få den bedste kvalitet. Find dine lightning kabler her hos os, hvis du vil have kabler, der holder stand.

Brug lightning kabler til dine Apple produkter, når du vil oplade dem. Du kan også bruge dem som tilbehør til Apple, når du f.eks. vil synkronisere dine Apple produkter eller forbinde dem med hinanden. De er lavet i aluminium, så de er ekstra hårdføre. Det betyder, at du nemt kan have dem med dig på farten. Så behøver du ikke bekymre dig om kabler, der nemt går i stykker, når de roder rundt i tasken.

Lightning kabler i høj kvalitet

Hos PanzerScreen går vi højt op i at tilbyde vores kunder nogle af de bedste produkter på markedet. Derfor sørger vi for, at vores produkter er blandt de bedste på markedet. Undgå skuffelser og køb dit tilbehør til Apple hos os. Vores kabler følger vores høje standarder. Det betyder, at vi kun føre produkter, vi selv ville bruge til vores egne Apple produkter. De er kompatible med de Apple produkter, som de originale kabler ville passe til. Find lightning kabler til dine nyere iPhones og iPad her hos os.

Opnå lynhurtig opladning med lightning kabler fra PanzerScreen i slidstærk kvalitet og funktionelt design. Du får ladekabler i original kvalitet og brand til dine Apple-produkter. Se også vores kabelholdere med og uden magnet, så du kan få styr på dine ledninger i din arbejdsgang. Disse kommer i flotte designs med sort motiv og kan nemt og hurtigt puttes væk i tasken eller i hjørnet af dit skrivebord. De optager ingen plads, og du giver dig derimod mere orden på skrivebordet og alle andre steder, de anvendes