Løbearmbånd Håndled – Grøn

279,00 DKK

Tag din telefon med på løbeturen og track din udvikling med et løbearmbånd. Få det hele i et enkelt design, hvor din telefon holder sig beskyttet uanset vejr og vind.

  • Smart løbearmbånd med velcro
  • Flere udgange til headset
  • Separat plads til nøgler
  • Passer til alle telefoner op til 5,1 tommer

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Løbearmbånd Håndled – Grøn

Løbearmbånd Håndled – Grøn er lige til at tage med på farten, og denne model passer til alle telefoner op til 5,1 tommer i størrelsen. Mål derfor din telefon og se, hvilke tommer den er. Du får her en super unik holder, der monteres nemt på dit håndled. Du kan justere størrelsen ved hjælp af velcro. Det at holderen er placeret på håndledet giver dig nem adgang til at betjene telefonen undervejs i løb, og du kan derfor ubesværet have den med i lange perioder af gangen.

Smart design og vandtæt etui

Designet er lavet for at gøre det nemt for dig at betjene din mobil under løbeturen, og samtidig er mobilholderen lavet i en vandtæt lomme, så din mobil ikke bliver våd under løbeturen. Du kan derfor tage den med i selv det mest øsende regnvejr, uden at din telefon bliver våd. Husk desuden, at vi har et bredt udvalg af forskellige mobilholdere til løb, til bil og til cykel.

Se vores store udvalg af mobilholdere her

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Mobilholder Løb Håndled - Grøn
Løbearmbånd Håndled – Grøn
279,00 DKKTilføj til kurv