Løbearmbånd Håndled – Rød

279,00 DKK

Tag din telefon med på løbeturen og track din udvikling med et løbearmbånd. Få det hele i et enkelt design, hvor din telefon holder sig beskyttet uanset vejr og vind.

  • Smart løbearmbånd med velcro
  • Flere udgange til headset
  • Separat plads til nøgler
  • Passer til alle telefoner op til 5,1 tommer

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Løbearmbånd Håndled – Rød

Løbearmbånd Håndled – Rød passer til alle telefoner op til 5,1 tommer og kommer i et smart håndledsdesign. Dette betyder, at du nemt og sikkert kan betjene din telefon undervejs på løbeturen. Den er jo lige ved hånden. Du undgår desuden også at en tung telefon hopper på armen, mens du løber. Idet mobilholderen er placeret på håndledet har den en praktisk placering, så du let kan skifte sang eller tjekke dine løberesultater undervejs på løbeturen. Farven på løbearmbåndet er rød og sort, og den kommer tilmed i et vandtæt design. På den måde kan du også have din mobil med på våde løbeture, uden at skulle bekymre sig om den får vand.

Unikt design og mange flere modeller

Denne mobilholder har et meget stilrent og flot design med en vandtæt lomme til telefonen. Den er nem at montere på hånden, og kan justeres med velkro. Vi har ligeledes andre populære mobilholdere til bilen, til løb og til cykel. Vi fører nogle af DK’s billigste priser på kvalitetsvarer.

Se vores store udvalg af mobilholdere her

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

Løbearmbånd Håndled - Rød
Løbearmbånd Håndled – Rød
279,00 DKKTilføj til kurv