Micro USB & USB-C Oplader

Her finder du et stort udvalg af ladere og kabler til din Smartphone. Vi har således både opladere og ladekabler til ældre modeller med Micro USB port såvel som nyere modeller med USB-C port.

Kvalitetsopladere til Micro USB & USB-C

Du kan være sikker på, at de Micro USB & USB-C opladere og kabler, du finder her, er fremstillet i slidstærkt materiale, som skal holde længe. Her gå kvalitet og design hånd i hånd.

hoco x micro usb kabel m

Vælg din Oplader og dine Kabler her

USB-C kabel i aluminium

USB-C kabel i aluminium understøtter USB-C enheder og andre enheder, der har fast-charge. Kablet kommer i guld og sølv i stærk aluminium. Dette giver kablet dets fantastiske styrke og fysiske funktionalitet. Kablet er 1 meter langt.

Hoco X20 USB-C kabel 3M

Dette Hoco X20 USB-C kabel giver dig god frihed undervejs i ladningen med sine 3 meter i længde. Kablet tåler en hel del via sit slidstærke design, og du kan derfor nemt nedsætte den daglige slitage.

Hoco X14 USB-C kabel 2M

Hoco X14 USB-C kabel 2 meter er dit fleksible data- og ladekabel til alle dine USB-C kompatible enheder. Det er et yderst alsidigt kabel i klassisk Hoco design i mørkt hårdt plastik, der kan tåle en del daglig gentagen brug. Hos PanzerScreen får du Hoco ladekabler til nogle af de laveste priser online.

Micro USB kabel i aluminium

Dette Micro USB kabel fås I aluminium I farverne guld og sølv. Den stærkt aluminiumsskal udenpå sikre optimal beskyttelse undervejs i den almene brug. Det understøtter alle USB kompatible Androids. Kablet er 1 meter og indeholder fast-charge.

Hoco X20 Micro USB kabel 3M

Med Hoco Micro USB får du et pålideligt og funktionelt kabel. Kablet er 3 meter, og det kommer i stærkt materiale, som er både dynamisk og slidstærkt med farven sølv/hvid.

Hoco X14 Micro USB kabel 2M

Et 2 meters kabel i enkelt og hård design, som du kommer til at kunne anvende længe fremover. Brug det til dine enheder som ladekabel eller til dataoverførsel.