Shopping Cart

Gratis Fragt fra 319 kr.

Bestil inden 15.30 & modtag pakken dagen efter!

Mobilcovers er effektiv beskyttelse til din mobil

Få markedets bedste mobilcovers til din telefon

Vil du sikre din mobiltelefon mod økonomiske tab, gør du klogt i at erhverve dig et mobilcover. Mobilcovers er designet til at passe godt på din telefon og beskytte mod stød, skidt og ridser. Er du en af de mange uheldige, der har det med at tabe din telefon? Så gør en hurtig og rigtig billig investering, som potentielt kan spare dig for masser af penge. Det giver rigtig god mening den dag, hvor uheldet er ude, og du kan samle din telefon op i et helt stykke uden så meget som en skramme eller ridser.

hvordan-du-passer-godt-på-din-smartphone
Sådan beskyttes din telefon mod skader

Bruger du ikke mobilcover, og taber du uheldigvis din mobil på jorden, er sandsynligheden for, at der sker skade på den relativt stor. Og ønsker du i så fald at sælge din telefon, når der kommer en nyere model, vil den være betydeligt mindre værd. Ridser og skrammer er ikke just noget, der gavner dig eller din telefon. Så få et cover på og minimér risikoen for, at der sker noget med din i tilfælde af, at du skulle gå hen at tabe den.

Vi har fået udviklet de absolut bedste mobilcovers på markedet. Du finder et bredt udvalg på shoppen, i enkle stilrene designs. Er du til transparente covers er der vores TPU covers. Ønsker du et lidt mere unikt cover kan du se nærmere på vores 360 beskyttelsesovers der fås i forskellige farver. Er du mere til et flipcover med indbygget kortholder, er dette også at finde inde på shoppen. Alle vores covers er designet med fokus på den ultimative beskyttelse og et flot design i slidstærke materialer. 

Mobilcovers i enkle designs og lækkert greb

De fleste vil gerne have en smartphone, der ser lidt lækker og cool ud. Derfor er der virkelig designet nogle smarte mobilcovers, som ser godt ud. Det er jo ærgerligt at ødelægge udseendet på din flotte telefon, hvis du kun har mulighed for at sætte et grim eller kedeligt cover på. Heldigvis fås de rigtig flotte og i et virkelig cool design.

Samtidig med, at der er kommet så mange flotte mobilcovers på markedet, er der kommet lige så mange til, som yder optimal beskyttelse. Der er virkelig sket meget på den front, hvorfor du med stor fordel kan udstyre din telefon med et fedt mobilcover. Det giver også en unik mulighed for at kunne skifte udseende, hvis du er blevet træt af den gamle.

Mange mobilcovers er fremstillet i silikone og gummi, hvilket beskytter mod stød og tab fra højder, der potentielt kan ødelægge din telefon. Det lækre og slidstærke gummi giver et uovertruffent greb, så du holder langt bedre om din telefon og mindsker sandsynligheden for at tabe den. Det giver rigtig god mening og masser af værdi at erhverve dig mobilcovers, så din mobiltelefon er godt beskyttet, og du slipper for at købe en ny hele tiden. De er ganske enkle at sætte på og holder lige så længe som telefonen.

Mobilcovers i mange varianter og farver

Mobilcovers er et af de absolut bedste redskaber til at beskytte din dyre smartphone ordentligt. Har du før prøvet at betale 1.000-1.500 kroner for en ny skærm til din iPhone? Invester i et lækkert mobil cover, der kan beskytte skærmen mod stød, slag og andet, der kan kan ødelægge den.

Covers til smartphones er ganske nemme at montere. Bestil et i dag. Så er du sikker på, at der ikke sker noget med din mobil, hvis du eksempelvis skulle tabe den på gulvet. Mobilcovers fås i dag i rigtig mange forskelligartede varianter og farver, som beskytter optimalt og samtidig ser rigtigt flot ud. Gør dig selv og din smartphone en tjeneste. Udstyr den med et mobil cover, før det er for sent.

Få et mobil cover i et lækkert design

Der er sket rigtig meget på design-fronten, når det kommer til et mobil cover. Fra at være store og kluntede kan de i dag fås meget simple og diskrete. Glem alt om at få ødelagt din telefons pæne udseende. Her på siden finder du et bredt udvalg af masser af flotte mobilcovers i lækkert design.

Faktisk er mange af dem så diskrete og nydelige, at de faktisk pryder din smartphone. Vil du være sikker på at have en smartphone, der holder længe og ikke bliver ridset eller værre? Så er mobilcovers det sikre valg. Det er en billig investering, der potentielt kan spare dig for rigtig mange penge. Find derfor et mobil cover, der passer til dit temperament og din smartphone, så den er godt beskyttet.

Spar penge – køb et cover til din smartphone

Det koster nemt på anden side af tusind kroner at få udskiftet glas på en iPhone eller andre topmærker. Det er endnu nemmere at komme til at tabe en telefon og få skærmen ødelagt.

Men med mobilcovers er den klar til at tage imod stød ved fald, beskytter mod støv og snavs. Du vil også opleve, at du generelt vil være mere tryg ved at bruge den, når den er udstyret med en cover. Vil du være helt sikker? Så få et skærmbeskyttelse på selve skærmen. Du sparer penge med cover og Skærmbeskyttelse. Det er nemlig langt billigere end at få en ny skærm.

Her finder du et udvalg af vores mest populære produkter

Gratis fragt over 319 kr.

Du får gratis fragt over 319 kr!

Nem 30 dages ombytning

Vi ombytter din vare i de første 30 dage.

Lyn-hurtig levering

24-timers leveringstid på alle lagervarer!

Sikker nethandel

Hos os handler du sikkert!

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}