Mobilholder til bilen

Her på siden kan du finde PanzerScreens store udvalg af forskellige mobilholdere til bilen. En mobilholder kan være genial at have med dig i bilen, så du nemt kan navigere med din telefon. Vi har efterhånden alle en smartphone, der har indbygget GPS. Hvorfor investere i dyre GPS’er, der skal holdes opdateres? Din telefon virker trods alt lige så godt. Med en holder til bilen har du din telefon der, hvor du har brug for den.

Se vores udvalg herunder og vælg den, der passer bedst til dine behov. Du kan finde flere forskellige type af holdere, så derfor er det vigtigt at du kender dine behov for en mobil holder. Kig vores produkter igennem og lad dig inspirere og find præcis den model der passer til dig, dine behov og din mobil.

49,00 DKK149,00 DKK
149,00 DKK
249,00 DKK
99,00 DKK
189,00 DKK
119,00 DKK
Vis
Ikke på lager
149,00 DKK

Nem navigation med holder til bilen

En holder til bilen giver dig en frihed, når du er på farten. I stedet for at skulle investere i et separat GPS system til bilen, kan du nu bruge telefonens indbyggede navigeringssystem og let følge med på skærmen.

Placer mobilholderen et godt sted, så du let kan skimte skærmen, mens du kører. Med telefonen i den rette højde får du ikke distraheret dit blik fra vejen.

Cykel mobileholder fra Baseus

Mobilholder i luftgitteret

Få din mobilholder nemt med på farten. Vi har flere forskellige slags holder til bilen, der giver dig nem navigation, når du tilslutter din telefon. En af vores modeller er en smart mobilholder, som bliver placeret i luftgitteret. Mange af vores udgaver af en mobilholder har en klips funktion. Så kan du nemlig nemt montere den til luftgitteret i bilen. Så kan du selv vælge, om den skal sidde ved luftgitteret i midten eller på din venstre side. Her får du telefonen op i en udmærket højde, hvorfra du kan følge med i din rute. Fordelene ved at investere i en holder der placeres i luftgitteret, er at flere vil kunne drage nytte af den og omplacere den elektroniske enhed efter personlige præferencer. På den måde vil telefonen aldrig være i vejen for føreren af bilen. Du har også mulighed for at finde en holder til bilen, med 3-punkts støtte. Her støtter den telefonen på hver side og forneden. Juster den nemt, og bestem om telefonen skal stå op eller ligge ned på den lange side. Så kan du få det overblik på skærmen, som du foretrækker.  

Mobilholder – For alles sikkerhed

Der er en vigtighed i, at der laves så mange kampagner for at man skal holde øjnene på vejen, og køre bil imens man kører bil. Både for din egen skyld, men ikke mindst også for dine medpassagerer og medtrafikanters sikkerhed, vil en Mobilholder sørge for at du kan koncentrere dig om din kørsel, og ikke skal have fokus på både vejen, og din mobil der ligger løs i bilen. En Mobilholder fra PanzerScreen.dk er fremstillet med fokus på kvalitet og komfort.

Andre typer af mobilholdere

Nogle vil gerne have nem navigation lige ud for den udsigt, de i forvejen har. Derfor foretrækker de at have deres telefon i ruden. Med en nem silikone sugekop påfører du uden problemer telefonen i ruden. Du kan også finde cykelholdere, så du nemt kan navigere rundt på telefonen, på din cykeltur. Med en telefonholder til cyklen slipper du nemlig for at skulle stoppe og rode efter mobil i lommen, når du er ude på landevejen. Du har frit udsyn til at kunne skifte sang, kigge på GPS’en eller holde øje med indgående opkald. Hos Panzerscreen tilbyder vi også magnetisk mobilholder til bil. Det magnetiske gør det utroligt let at koble telefonen til og sørge for, at den bliver siddende. På den måde hopper telefonen ikke rundt – selv ved kraftige bump eller sving på vejen. Den bliver siddende og er klar til at hjælpe dig med navigering og andet praktisk. En mobiltelefonholder gør dig simpelthen håndfri og sørger for, at du holder begge hænder på rattet, mens du kører. Med den magnetiske mobilholder kan du både bruge telefonen til GPS navigering og til at styre håndfri telefoni. På grund af den smarte holder, behøver du kun skimme skærmen hurtigt og bliver ikke distraheret for meget af telefonen, mens du kører.  

Markedets bedste kvalitet på mobilholdere

Hos PanzerScreen har du mulighed for at finde en række forskellige produkter, når det kommer til mobilholdere. Vi tror på at en god holder til mobilen kan gøre din hverdag lidt lettere – specielt hvis du bruger din mobil som GPS. Vores sortiment er nøje udvalg, og derfor kan du kun finde produkter i den absolut bedste kvalitet. Vi forhåndsgodkender og gennem-tester vores produkter, så du er garanteret det bedste sortiment på markedet – uanset om du er på udkig efter en mobilholder til bilen eller cyklen. Se hele vores sortiment lige her på siden og lad dig inspirere af de mange forskellige holdere.