Motorola Mobilcovers

Motorola mobilcovers er nogle af de vigtigste former for tilbehør, du kan investere i. Et mobilcover beskytter nemlig telefonen mod ridser, slag og stød. Ved at investere i et mobilcover til Motorola har du mulighed for at forlænge telefonens levetid og samtidig undgå de dyre skærmreparationer.

Mobilcovers i kvalitet til din Motorola telefon

Her på siden har du mulighed for at finde vores udvalg af forskellige covers, til Motorola. Disse covers er skræddersyet til de forskellige Motorola-modeller, så du får et cover der passer perfekt til din telefon.

Vælg Mobilcovers til din Motorola telefon

Motorola One Vision Mobilcovers

199,00 DKK
99,00 DKK
Tilbage til oversigt med Motorola Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

PanzerScreen leverer det absolut bedste indenfor Motorola mobilcovers

Vores mission er at levere den absolut bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder – det gælder selvfølgelig også Motorola. Derfor sælger vi kun de bedste mobilcovers. Vores TPU covers og flip-covers vil med garanti være med til at beskytte din mobil bedre mod hverdagens slitage.

Vælg mellem forskellige typer af covers, eller læs meget mere om både TPU og flip-covers nederst på siden.

Motorola telefoner og skærmbeskyttelse

Den amerikanske telekommunikationsvirksomhed er kendt for at designe, producere, fremstille og sælge udstyr til trådløs netværk, men har også i mange år udviklet og produceret mobiltelefoner og smartphones. Hos PanzerScreen synes vi i høj grad at det er vigtigt, at du beskytter din Motorola mod hverdagens slitage.

Dette kan du gøre med et af vores smarte covers. Vi synes det er vigtigt at d får den absolut bedste beskyttelse af din Motorola. Det ville være en skam hvis det smukke design blev ødelagt. Skærmreparationer kan være dyre og derfor kan du finde et bredt udvalg af skærmbeskyttelse til Motorola hos os. På denne side har du mulighed for at finde vores udvalg af mobilcovers til Motorola.

Vi har svoret at levere den bedste beskyttelse til din Motorola. Tag et kig på vores udvalg af skærmbeskyttelse og mobilcovers. Med vores produkter er din Motorola bedre beskyttet mod hverdagens slitage og du undgår de dyre skærmreparationer. Derudover kan mobilbeskyttelse også forlænge levetiden på din smartphone.

Motorola cover: flipcover eller TPU?

Hos PanzerScreen har du mulighed for at finde TPU covers og flip-covers. Begge modeller giver dig super god beskyttelse og srger for at din telefon ikke får ridser og skrammer. Det er helt op til dig, hvilken model du foretrækker. Bemærk dog at nogle typer af covers ikke kan sættes sammen med et skærmbeskyttelse, da coverets kant med tiden vil skubbe skærmbeskyttelseset af.

Motorola TPU cover

Et TPU cover er perfekt til dig, der gerne vil fremvise din telefons originale design. TPU coveret er nemlig fremstillet i et gennemsigtigt materiale. Hos PanzerScreen forhandler vi kun de klassiske, gennemsigtige TPU covers, da vi synes det er vigtigt at coveret komplimenterer telefonen. Coveret sættes bagpå telefonen og beskytter dermed hele bagsiden. Coveret er fremstille i det såkaldte “TPU materiale”.

Dette materiale er en blanding af plastik, gummi og silikone. De forskellige komponenter er med til at gøre coveret slidstærk og stødabsorberende. Selvom coveret er “blødt” i sin form, så mister det ikke facon ved brug. Hos PanzerScreen har vi valgt at forhandle TPU covers i et neutralt design, som virkelig komplimenterer din Motorola. Dette cover er perfekt til dig der gerne vil beskytte din telefon og ikke pakke den ind.

Motorola flip-covers

Flipcoveret er perfekt til dig der gerne vil have et cover som ligger godt i hånden og som beskytter din telefon. Coveret tilfører et klassisk look til telefonen, men komplimenterer stadig designet og sørger for at du kan bruge alle telefonens funktioner. Et flipcover sættes fast på bagsiden af telefonen. Derudover har coveret en flip der kan lægges over skærmen, så hele telefonen er beskyttet. Flippen “låses” fast med en lille magnet. Derudover har flipsoveret små udskæringer til dine kort, så du altid har dem lige ved hånden. Vores flipcovers til Motorola i PU læsder giver sublim beskyttelse og tilføjer et klassisk, eksklusivt og tidløs design.

Motorola mobilcover, skærmbeskyttelse og meget mere

Hos PanzerScreen tager vi vores mission meget seriøs. Vi har svoret at levere den bedste beskyttelse der findes på markedet. Derfor kan du kun finde de bedste produkter til din Motorola. Vores forskellige Motorola mobilcovers vil med garanti beskytte din telefon mod hverdagens slitage, ridser og skrammer. Derudover kan et mobilcover være med til at spare dig for de dyre reparationer, og forlænge din mobils levetid. Hvis du vil have ultimativ beskyttelse af din telefon, så kan også investere i et skærmbeskyttelse. Vores Motorola skærmbeskyttelse er muligvis verdens bedste skærmbeskyttelse. Du får et ultra tyndt skærmbeskyttelse der kan beskytte din smartphones skærm mod ridser, skrammer, slag og stød.

Alle vores modeller er skræddersyet til forskellige telefoner, så du får et skærmbeskyttelse der passer perfekt til din telefon. Vores Motorola beskyttelse tilgodeser telefonens mange funktioner og fantastiske design, så du ikke får gener. skærmbeskyttelseset skygger ikke eller sidder i vejen for frontkamera, knapper, sensorer eller andre ting. Derudover påvirker skærmbeskyttelseset ikke touchskærmens sensitivitet.

Udover skærmbeskyttelse og mobilcovers kan du også finde en række forskelligt tilbehør til din Motorola. Vi tror på at det rigtige tilbehør kan være med til at give dig meget mere glæde med din telefon. Motorola mobilcover, skærmbeskyttelse og tilbehør vil helt sikkert beskytte din telefon, forlænge din smartphones levetid og give dig meget mere glæde med din telefon.