Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Få svar på de spørgsmål vi oftest bliver spurgt om her på siden. Finder du ikke spørgsmålet eller

Kan jeg fjerne luftbobler under glasset når det er monteret?

Det anbefales altid at følge vores vejledning til, hvordan glasset skal monteres. Se hertil vores guide i menuen til, hvordan dette gøres korrekt. Kort opsummeret, så sænkes glasset ned på sin position på skærmen og der gives et let tryk midt på glasset/skærmen. Glasset vil herefter finde på plads af sig selv og skubbe luften ud under sig. Er der små luftbobler under, så brug gerne neglene fra midten af skærmen og skub ud mod kanten. Husk, altid at have tørret skærmen helt ren, så den er fri for støv og fedtede fingre. Små støvkorn og andet kan være det, der forårsager luftboblerne, og dette skal helst fjernes og kan ikke skubbes ud med neglene. Kun rene luftbobler kan skubbes ud, og ellers skal glasset afmonteres og påsættes igen, når skærmen er gjort helt ren.

Hvordan fjerner jeg skidt og støv under glasset?

Skulle du have overset et støvkorn eller andet ved påsætning, så kan man nemt fjerne glasset igen – blot gør det varsomt, så det ikke knækker. Se også punktet ovenfor, “Hvordan fjerner jeg glasset fra telefonen igen?”, til forklaring af, hvordan glasset afmonteres. Brug neglene til at få fat under glasset i hjørnet og løft langsomt. Når glasset er af kan du fjerne urenheden og påføre glasset igen – det har ikke mistet klæbeevne eller andet. Brug hertil en mikrofiber-klud (til alle glas medfølger sådan en klud), så bliver glasset helt rent for fedt og støv.

Kan panserglasset så slet ikke gå i stykker?

Ja det kan du. Panserglasset er så tyndt, at det nemt passer under et cover, og ikke går ud over dets design og funktionalitet. Har du fx. et cover, som dækker hele telefonen med klap osv., så har glasset ingen indflydelse på, om telefonen kan være deri. Der er altid en margin, og her påvirker glasset meget lidt telefonens overordnede størrelse.

Mit PanserGlas er sat skævt på – Kan jeg afmontere det igen?

Det kan du godt med stor forsigtighed – Sæt en negl eller andet ind under og træk det ligeså stille af igen. Pas dog på det ikke knækker ved for voldsom træk og pas på der ikke kommer støv eller andet under, således det ikke kan monteres korrekt igen.
– Bruger du et 3D PanserGlas anbefaler vi ikke du afmonterer det igen, da silikonen ofte ikke holder til det.

Hvordan monterer jeg 3D PanserGlas?

3D PanserGlas har en speciel silikone coating i kanterne, som skal hærde 30min – 1 time efter montering, derefter bliver den tynde silicone kant ekstrem hærdet. Ellers monteres det blot som normalt 2.5D PanserGlas.

OBS: Ved køb af Full-screen 3D PanserGlas

Full-screen 3D PanserGlas har en silikonekant, som klæber PanserGlasset til skærmen. Vær derfor opmærksom på denne ved afmontering af beskyttelses foliet, således den ikke bliver afrevet sammen med foliet – Dette vil resultere i, at PanserGlasset ikke kan monteres korrekt.

Hvad er Panserglas lavet af?

Panserglas er lavet af normalt glas, som er blevet “hærdet”. Dette betyder, at det har været igennem en særlig proces og behandling, hvilket har givet det de ekstra hårdføre egenskaber. Hærdningen består i, at glasset har været opvarmet ved ca. 500 grader i 5 timer. Dette er en forholdsvis lav temperatur for glas ved normal behandling og samtidig en meget længere behandlings tid end normalt. Det er denne langsomme og blide proces, der giver glasset sin styrke og fleksibilitet. Styrken og fleksibiliteten gør, at glasset kan produceret helt ned til 0,33 mm. i tykkelse og stadig yder stor resistans overfor slag og hak.

Hvad er forskellen på panserglas og filmbeskyttelse?

Man kan overordnet set få to slags beskyttelse til telefonens skærm, og det er en glas eller film. Filmen er et plastic-produkt, og ikke så dyr. Det er designet til at beskytte mod ridser og mærker, som ellers ville være kommet i skærmen ved normalt brug. Til gengæld besidder filmen ikke nogen styrke som sådan, hvoraf det ikke kan tage i mod slag og hak som glasset kan. Filmen er også en del tyndere end glasset, og måler ca. 0,1 mm. Panserglassene vi forhandler hos Panzerscreen er 0,33 mm., hvilket heller ikke er meget (prøv fx. med en lineal at vurdere under halvdelen af en milimeter). De to materialer er også vidt forskellige, da glasset i sin natur er med til at afstive hele telefonkonstruktionen, hvilket beskytter skærmen mod de uheld, som for alvor kan skade telefonen. Særligt skarpe genstande kombineret med et bestemt tryk kan også penetrere filmen, hvilket ikke vil ske med glasset.

Hvordan fjerner jeg glasset fra telefonen igen?

Ønsker du at fjerne glasset fra din telefon igen – evt. fordi du har fået en ny, så er det nemt. Det skal blot gøres lidt varsomt så glasset ikke knækker, hvis det løftes for hurtigt. Brug evt. neglene, som både er flade og ikke ridser, til at få fat under glasset. Gør det i et hjørne og løft det herefter langsomt op ad, så det når at løsne sig stille og roligt. Hvis dette gøres for hurtigt, er det her der er risiko for at det knækker. Det kan efterfølgende sættes på igen – også på en anden og tilsvarende telefon.

Hvor meget fylder panserglasset?

Glasset er kun 0,33 mm. tykt, hvilket er nok til at give det en utrolig styrke. Det er med andre ord ikke noget man bemærker, at man har på skærmen. Samtidig passer hvert enkelt glas perfekt til telefonen, så der ingen kanter forekommer eller er steder, der mangler glas. Glasset er skåret præcist efter hver enkelt telefon-model, så det yder den optimale beskyttelse.

Kan jeg bruge mit panserglas med et cover?

LoJo, det kan det, og det er som sådan også meningen. Brudet sker dog ved meget stærke slag, og hvis ikke glasset gik i stykker, så ville skærmen under gøre det. Det absorberer med andre ord slaget, som ellers ville have påvirket/ødelagt telefonens skærm nedenunder. Ved ekstra hårde slag, der har ramt et specielt og uheldigt sted, så kan det nogle gange ske, at telefonens skærm under kan ødelægges. Panserglasset er med andre ord ikke uigennemtrængeligt, men er en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at øge telefonens styrke i hverdagen ved almindelige tab og stød. Panserglasset har en styrke på op til 900% i forhold til normalt glas, hvilket siger lidt om, hvad det kan modstå.
rem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Mit PanserGlas falder af?

Hvis panserglasset falder af skyldes dette udelukkende, at det ikke er monteret korrekt. PanserGlas kan nemt falde af hvis ikke, at skærmen er 100% rengjort fra fedt, skidt og støv, og hvis panserglassets monteringside berøres kan dette beskadige den silicone coating, som gør det hæfter til skærmen.

Foretrukne PanserGlas

Svaret du søgte, så er du mere end velkommen til at kontakte os.