Når kun det bedste er godt nok

Vi er ikke blot en webshop. Hos os er vi drevet af sjæl og omtanke for vores telefoner. I sidste ende ønsker vi lige så højt som vores kunder at undgå en dyr regning til reparation eller udskiftning. Derfor er alle vores produkter håndplukket nøje med det et formål. Vi har nemlig gjort det til vores mission at give Danmarks telefonejere telefonbeskyttelse, der sikrer telefonerne bedst muligt. Det betyder innovative løsninger, god kvalitet og stor omsorg. Alle vores produkter er derfor lavet med særlig omtanke og præcision for den bedste oplevelse for dig. Derfor vil du også opleve, at vores produkter på ingen måde får lov til at gå på kompromis med design.

Telefoner har naturligvis en masse lækre funktioner, vi ikke kan være foruden. Men vi er altså ret pjattet med lækre telefoner i smukke designs, og vi ved, at vores kunder har det på samme måde. Derfor fører vi kun produkter, der følger en lækker minimalistisk stil. Så er du selv fri for at trevle igennem det ene kiksede cover efter det andet. Hos os er vores fokus på produkter af den højeste kvalitet til markedets ubestridte bedste priser leveret lige til døren. Vi fører hos skærmbeskyttelse og covers til alle de kendte mobilmærker og nyeste modeller. Vi sørger nemlig for beskyttelse til alle mobiler og leverer til hele Danmark.

Kerneydelser og tilbehør: den bedste oplevelse med din mobil

Vores kerneydelse er at give beskyttelse til mobiltelefoner. I takt med at flere og flere får smartphones, der er kendt for deres skrøbelige glas, desto vigtigere bliver denne kerneydelse. Derfor tager vi også vores opgave seriøst. Når vi er i færd med at håndplukke de nyeste produkter til vores webshops, sørger vi for de er forhåndsgodkendte og kvalitetstestet. Vi vil ikke være med til at gøre verden til et utrygt sted for telefonejere. Derfor må vi også bære en del af ansvaret og sikre kvalitetsprodukter i vores egen webshop.

Ved siden af vores mission og kerneydelse er vi også bare en gruppe mennesker, der er pjattet med telefoner og tablets. Vi elsker, hvor meget vi kan få på så lidt plads i dag. Derfor vil vi også være med til at vise vores kunder, hvor meget de kan få ud af deres egne telefoner. Det gør vi ved at sælge tilbehør til telefoner og tablets, der udvider horisonten og hjælper der, hvor vi ikke før vidste, vi kunne få en hjælpende hånd. Kan du f.eks. huske første gang, du fik et headset på, der føltes som værende 100 gange bedre end dit eget? Eller hvad med første gang du fik opladt din telefon med fast charging? Det giver uden tvivl en wow-følelse hver gang. Den følelse stræber vi efter selv fortsat at få – og vi gør også vores bedste for at give den videre til vores kunder. Stadig har vi øjet på vores mission at kerneydelse. Derfor er alt vores tilbehør testet og sikret. Det er trods alt ikke ret fedt, når sugekoppen til mobilholderen i bilen pludseligt løsner sig på motorvejen.

Passion for telefoner

Du har ventet spændt og længe på den nye mobiltelefon, som du forudbestilte for over en måned siden. Nu er ventetiden endelig ovre, og telefonen er kommet med posten. Du kan knap vente med at åbne pakken og se den! Forsigtigt pakker du den ud, og hver eneste del får nøje opmærksomhed. Du nyder nemlig følelsen af en spritny telefon, og ser frem til den næste tid, hvor I rigtig skal lære hinanden at kende. Den følelse er du bekendt med, ikke? Det er i hvert fald en følelse, vi kender til hos os. Det er faktisk heri hele vores passion for vores arbejde ligger. Denne passion ligger endda til grund for vores grundlæggelse: vores passion for lækre telefoner og lige så lækkert tilbehør. Vi jagter følelsen af nyt gear og de nyeste teknologier på markedet hver dag i vores arbejde. Når vi får det nyeste gear ind ad døren, spreder glæden sig til hele kontoret! Hos os har vi en rendyrket passion for telefoner og tilbehør. Skulle vi flattere os selv, ville vi kalde os specialister. Har du spørgsmål, forespørgsler eller særlige ønsker, vil vi derfor med glæde hjælpe dig med svar og bestillinger. Velkommen – Vi ser frem til at betjene dig.