Om PanzerScreen.dk

FORSIDE / OM

Når kun det bedste er godt nok

PanzerScreen er ikke blot en webshop, men en side drevet af sjæl og omtanke for vores telefoner, og i sidste ende undgå en dyr regning til reparation eller udskiftning. Alle vores produkter er lavet med særlig omtanke og præcision for den bedste oplevelse for dig, og et minimalt tab på designet – alle vores produkter er gennemsigtige!

Vores fokus er på den højeste kvalitet og til markedets ubestridte bedste priser – leveret lige til døren. Vi fører hos PanzerScreen PanserGlas og covers til alle de kendte mærker og nyeste modeller – og det går vi højt op i!

Har du særlige ønsker eller forespørgsler, så besvarer vi alle henvendelser hurtigst muligt.

Velkommen hos PanzerScreen.dk – Vi ser frem til at betjene dig

Ventetiden er ovre! Den nye mobil, som du forudbestilte for en måned siden, er endelig kommet med posten, og du kan knap vente med at åbne pakken og se den! Forsigtigt pakker du den ud, og hver eneste del får nøje opmærksomhed for at nyde det hele, mens det er funklende nyt.

<pstyle=”color: #11519b;”>Den følelse kender vi hos PanzerScreen!Det var sådan PanzerScreen blev til – vores passion for vores telefoner og det lækre isenkram ville vi gerne efterfølgende passe så godt på som overhovedet muligt, og det er den passion, som driver shoppen i dag.

KONTAKT

Miljøvenligt site

Miljøvenligpakning

Vi skaber også på

PanserGlas og Covers til mobil og smartphone - Blog Directory OnToplist.com


PanzerScreen.dk

TM Trading IvS
Jeppe Åkjærs vej 29
9200 Aalborg


Kundeservice

kontakt@tmtrade.dk


Bankinformationer

Jutlander Bank A/S
Reg. nr.: 8142
Konto nr.: 2073113337