OnePlus beskyttelse

 

Som ejer af en OnePlus – OnePlus Beskyttelse

OnePlus beskyttelse -Overvejer du at investere i en OnePlus telefon, eller er du allerede den heldige ejer af supertelefonen OnePlus, så læs med. OnePlus er en telefon med teknikken i orden, og det er en telefon, der kan anbefales på mange parametre. Du bør beskytte din OnePlus telefon af flere årsager. For det første er du ikke den eneste, der mener at det ser super uprofessionelt ud med en smadret eller meget ridset telefonskærm. Og for det andet, bør du beskytte telefonens fine og følsomme teknik, som befinder sig i telefonens indre.

Se alt vores tilbehør, cover og PanserGlas til OnePlus telefoner her:

En udsat telefon

OnePlus er ikke umiddelbart, det der kategoriseres som en udsat telefon i forhold til mange andre smartphones i samme prisklasse. Men er der først flænger i skærmen er alle telefoner udsatte og sårbare. Du skal forhindre, at der trænger støv og fugt ned i telefonens teknik. For gør der det, så det kan have store konsekvenser for telefonens funktionalitet og virke i det daglige.

Beskyt din OnePlus telefon med et PanserGlas

Et PanserGlas er det nyeste indenfor skærmbeskyttelse. Det er en opgradering fra det der førhen eksisterede, nemlig beskyttelsesfilm til telefonskærme. Et sådan beskyttelsesfilm beskyttede mod ridser. Det gør et PanserGlas også. Og så i langt højere grad. Men det er ikke det eneste, der gør et PanserGlas til et klogere valg, end beskyttelsesfilm, når det gælder skærmbeskyttelse. Et PanserGlas beskytter også mod stød.

Se vores OnePlus PanserGlas her:

Sådan fungerer et PanserGlas

PanserGlasset er fremstillet i tempereret hærdet glas i flere lag. De mange lag gør at PanserGlasset er modstandsdygtigt overfor stød. Den stødabsorberende effekt, gør at et umiddelbart usynligt og tyndt PanserGlas faktisk kan redde din telefon fra at få en smadret skærm ved tab. PanserGlasset er derudover udstyret med en meget tynd silikonebelægning, der har flere funktioner. Det er den der sikrer at der skabes det nødvendige vakuum, så PanserGlasset ikke falder af. Det er også den der bevirker til at PanserGlasset automatisk vil klæbe sig til telefonens skærm ved montering. Det er derfor at et PanserGlas er så supernemt at monterer, selv for dem som ikke før at prøvet det. PanserGlasset har i øvrigt en fedtafvisende overflade, der gør at fedtede fingre ikke vil lave aftryk på skærmen, som generer billedet.

OnePlus Beskyttelse – Få optimal telefonbeskyttelse med et cover til OnePlus

Foruden at beskytte din OnePlus telefon med et PanserGlas, kan du Beskytte din telefon yderligere med et cover. Der findes mange forskellige covers til alle slags telefoner heriblandt OnePlus. Covers i alle forskellige motiver, med mange detaljer i skørt design. For at beskytte din OnePlus telefon bedst muligt, skal du indlysende nok ikke vælge dit cover ud fra det dekorative, med selvfølgelig hvor godt det dækker. Et godt cover skal som minimum dække hele bagsiden og alle fore kanter og hjørner på telefonen.

TPU cover til OnePlus

Er du til det enkle design, hvor du stadig fornemmer telefonens elegance, så har vi produktet til dig. Et TPU-cover er fremstillet i et silikonelignende materiale. Det beskytter lige nøjagtigt hele bagsiden og alle fore hjørner på din OnePlus telefon. Det er fuldkommen gennemsigtigt og fremstår derfor neutralt på din telefon. Det er tyndt og vil derfor ikke virke generende. Men derimod med mange fordele. Det silikonelignende materiale gør nemlig at du får et bedre greb om den ellers glatte telefon, så du ikke risikerer at tabe den ud af hånden. Med TPU-coverets let elastiske effekt risikerer du ikke, at coveret efterlader ridser eller andre brugstegn på telefonen. Og det er også denne elastiske effekt, der sikrer at coveret ikke falder af telefonen, selv når den ligger ukontrolleret i en taske eller lignende.

Se vores OnePlus TPU-Covers her:

Flipcover til OnePlus

Er du indforstået med at din telefon beskyttelse er synlig på din telefon, kan du optimerer beskyttelsen yderligere. Med et Flipcover får du et over, der i lukket tilstand dækker hele telefonen fuldkommen. Det betyder at du uden bekymring kan lægge din telefon i tasken, uden at tænke på hvilke andre ting, der ligger deri, selv hvis det er skarpe genstande som f.eks. nøgler. Flipcoveret er i et stilrent og enkelt design. Materialet er et læderlignende materiale, der modsat ægte læder ikke vil få patina og brugstegn, selv efter mange år. Flipcoveret er designet med plads til kreditkort og andre kort, så du kan kombinere pung og telefon i en installation. Et flipcover er en smart, stilren og, ikke mindst, meget effektiv beskyttende løsning til dig, der gerne vil passe godt på din OnePlus.

Se Vores OnePlus Flip-covers her:

189,00 Kr.
189,00 Kr.
189,00 Kr.
189,00 Kr.
189,00 Kr.
189,00 Kr.
189,00 Kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + 9 =