OnePlus Mobilcovers

OnePlus mission er at levere en telefon, der er til at betale for. Samtidig går de ikke på kompromis med kvalitet og funktioner i telefonen. Det samme gør vi med telefonbeskyttelse hos PanzerScreen. Her har vi gjort det til vores mission at give kvalitetstestet telefonbeskyttelse, der er til at betale.

Nem skærmbeskyttelse til dig med OnePlus

Vi håndplukker vores sortiment, så du er garanteret den bedste kvalitet i covers. Udover at have et enkelt design, der komplimenterer telefonens elegante design, så får du også mobilcovers i en uovertruffen kvalitet, som i sidste ende kan mindske dine reparationsudgifter.

Vælg Mobilcovers til din OnePlus telefon

OnePlus 2 Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

Tilbage til oversigt med OnePlus Mobilcovers

OnePlus 6/6T Mobilcovers

99,00 DKK
199,00 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK
149,00 DKK
199,00 DKK
99,00 DKK
149,00 DKK
199,00 DKK
Tilbage til oversigt med OnePlus Mobilcovers

OnePlus X Mobilcovers (Kun skærmbeskyttelse)

249,00 DKK
Tilbage til oversigt med OnePlus Mobilcovers

derfor skal du vælge kvalitetsglas

oneplus t dette kan den nye mobiltelefon

Telefonbeskyttelse i god kvalitet

En mobilreparation er ikke billig. Tværtimod kommer den op på så stor en brøkdel af telefonens nypris, at det næsten ikke kan betale sig at gøre det – og netop derfor har vi her hos PanzerScreen gjort det til vores mission at levere den bedste beskyttelse til danskernes mobiltelefoner – uanset om det er i form at en nyt, lækkert mobilcover, eller et holdbart skærmbeskyttelse.

Med OnePlus mobilcovers er du ude over det problem. Med en god telefonbeskyttelse har du nemlig en sikring mod langt de fleste slag ved tab og andre uheld. Vi fører OnePlus mobilcovers til alle modeller, og der er flere forskellige at vælge imellem. Men vi sælger ikke OnePlus covers for enhver pris.

Hos PanzerScreen går vi højt op i kvalitet. Derfor gør vi os hele tiden umage med at finde de bedste produkter inden for telefonbeskyttelse på markedet. Med et robust telefoncover er du nemlig sikker på, at telefonen overlever, næste gang du eller nogen omkring dig er lidt klodset.

oneplus t dette kan den nye mobiltelefon

OnePlus mobilcovers og skærmbeskyttelse

Hos PanzerScreen fører vi mange forskellige typer af telefonbeskyttelse. OnePlus mobilcovers er helt klart blandt det mest populære telefonbeskyttelse til dette mærke. Men har du tænkt over, at du med et almindeligt telefoncover ikke får nogen skærmbeskyttelse? Hvis dit telefoncover blot dækker bagside og / eller kanter, så er skærmen ikke inkluderet? Det betyder, at skærmen stadig er udsat for ridser og slag. Hvis du gerne vil optimere din skærmbeskyttelse, så kig dig om efter en løsning, der garanterer fuld telefonbeskyttelse. Her har vi f.eks. flip covers i lækkert design, hvor både bagside, kanter og skærm beskyttes. Med et flip har du adgang til telefonen, og du kan hurtigt og nemt lukke den igen via magnetfunktionen. Vores flip covers fås i PU læder i høj kvalitet, der leverer telefonbeskyttelse og skærmbeskyttelse i høj kvalitet. Du kan også kombinere skærmbeskyttelse og telefonbeskyttelse med et cover sammen med vores skærmbeskyttelse. Med et telefoncover og vores beskyttelsesglas er du dækket helt ind. Er du ikke ret meget for telefonbeskyttelse, der bemærkes, men vil du alligevel gerne have beskyttet telefonen? Så tag et kig på vores skærmbeskyttelse. Så får du beskyttet det vigtigste på din telefon: skærmen. Find hele vores sortiment af skærmbeskyttelse til OnePlus.

Mobilcovers til OnePlus

Vores sortiment af mobilcovers er nøje håndplukket, så vi kun fører de bedste produkter til markedet. Det betyder at de forskellige modeller passer perfekt til din mobil og samtidig yder den absolut bedst beskyttelse. Derudover synes vi det er vigtigt at de forskellige covers komplimenterer telefonens design. Derfor kan du kun finde covers der passer perfekt til din OnePlus, og som samtidig lader dig benytte alle telefonens funktioner uden gener.