Oplader til mobiltelefoner og tablets

Oplader til mobiltelefoner og tablets – Her på siden finder du din næste oplader til mobiltelefoner og tablets, som giver dig lynhurtig opladning med originale opladere direkte fra forhandleren. Med en oplader af kopimærke vil den være langsommere om at oplade, og den vil hurtigere gå i stykker. Derfor forhandler PanzerScreen kun med originale opladere, så vi kan sikre dig den bedste kvalitet, som giver dig hurtig opladning og som holder længere.

229,00 DKK303,00 DKK
129,00 DKK
159,00 DKK
399,00 DKK448,00 DKK
89,00 DKK
99,00 DKK
299,00 DKK
149,00 DKK
199,00 DKK
299,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
89,00 DKK
79,00 DKK
79,00 DKK
298,00 DKK
149,00 DKK
179,00 DKK
89,00 DKK
279,00 DKK

Oplader til fornuftig pris

Hos PanzerScreen brænder vi for lækkert tilbehør til telefoner og tablets. Derfor er vi altid på jagt efter de gode priser. Vi vil nemlig gerne give en konkurrencedygtig pris til vores kunder. Samtidig går vi højt op i at levere en god kvalitet. Derfor sørger vi altid for at kvalitetsteste vores potentielle produkter, før vi lægger dem op på vores webshop. Vi sætter stor lid til vores telefoner i dag – derfor er det også vigtigt, at vi kan stole på vores tilbehør til telefonerne.

Det er vigtigt at have en pålidelig oplader til mobiltelefoner og tablets. Det gælder, uanset om den skal bruges i hjemmet, på kontoret eller på farten. Uden en fornuftig oplader til mobiltelefoner og tablets kan du nemt rende ind i problemer. Hvad skal du f.eks. stille op, hvis din oplader pludseligt går i stykker? Du kommer jo til at stå akut og mangle ladere. Telefonen kan trods alt ikke holde sig flere dage på sit batteri.

Hos PanzerScreen får du ladere til en fornuftig pris og i en skarp kvalitet. Her finder du ladere med Lightning kabler til Apple produkterne såvel som ladere til Android. Alle vores ladere er lavet med aluminiumskabler, så de holder sig kørende længere.

Se hele vores sortiment her på siden, ellers læs mere om de forskellige opladeres nederst.

tyler franta unsplash

Kvalitetsopladere med lynhurtig opladning

Hos os finder du effektive Lightning kabler, USB-C, Micro USB og USB ladere til hurtig opladning. Vi går op i at tilbyde den bedste kvalitet til markedets bedste priser. Disse opladere fås til så stærkt en pris, at du sagtens kan købe to uden at mærke det i budgettet.

Det kan være praktisk, hvis den ene bliver væk eller går i stykker. Derudover kan det være smart at have en oplader i hjemmet og en anden man fast har liggende i tasken, så man altid kan få energi på farten og sikre at telefonen ikke løber tør for strøm. Med Lightning kablet kan du både koble den til computeren, til Powerbanken eller til stikket i væggen. Så er du altid garanteret en opladet telefon eller tablet, som står klar til at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for dig.

Hvilke ladere skal jeg vælge?

I en verden, hvor vi er så afhængige af vores ladere, er det rart at have flere end en. Hvorfor nøjes, når de trods alt ikke koster mere? Uden strøm på telefonen er den jo ikke meget værd. Til gengæld bruger vi vores telefon adskillelige gange under en dag til mange forskellige typer opgaver. Så det er jo ikke sjovt at skulle løbe tør.

Heldigvis kan du få ladere til ethvert formål. En oplader til mobiltelefoner og tablets behøver ikke kun at fungere derhjemme. Du kan også få en ekstra oplader til kontoret, så du altid har strøm på arbejdet. Er du kørende i bil, kan du også få en bilvenlig oplader til mobiltelefoner og tablets. Så kan du oplade dem, mens du er på farten.

Stort udvalg af opladere

Du kan her finde opladere til stort set alle mobiltelefoner og tablets. Vi holder øje med udstyr til de mest populære mærker og opdaterer jævnligt vores sortiment, så vi også kan tilbyde udstyr til de nyeste modeller. På den måde står vi dig altid bi, selv hvis du jævnligt skifter telefon eller er en ‘firstmover’, når det kommer til at skaffe sig den nyeste, lækreste teknologi, netop når det rammer markedet. Kan du ikke finde en oplader der passer til din mobiltelefon eller tablet, er du velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores for at finde en løsning til dig.

linkedin sales navigator unsplash

Lightning kabel 3M

Lightning kabel 3M giver dig et ekstra langt lade- og datakabel, så du har mere råderum at gøre med undervejs i ladningen. Du har langt bedre mulighed for at nå ud i alle hjørner og kroge med dit ladekabel på steder. Er kontakten langt væk? Intet problem med 3 meters kabel. På denne måde har du også endnu nemmere ved at bruge telefonen under opladningen.

Kablet kommer I original kvalitet og design. Det passer til alle iPhones, så du har rig mulighed for at benytte det til din nye eller gamle iPhone. Glem ikke at du også kan benytte det til din iPad, hvilket mange ikke tænker over, når de handler med produkter til iPhone. Derfor er dette et yderst alsidigt Lightning kabel til Apple produkter.

Lightning kabel i aluminium

Dette Lightning kabel kommer i stilrent design i aluminium og er et flot og funktionelt valg til din iPhone. Kablet er et ekstraforstærket Lightning ladekabel i klassisk Apple design i original Apple kvalitet. Da det har ekstra styrke, er det utroligt stærkt og holder derfor meget længe efter daglig brug. Det er muligvis ikke ofte, at du støder på sådan et ladekabel i aluminium, men hos os får du netop dette og endda til en fornuftig pris.

Dette er et flot og funktionelt ladekabel med USB 3.0 kompatibilitet. Det kommer i henholdsvis guld og sølv med en længde på 1M. du får desuden dag-dag levering fra vores lager. Det understøtter også fast-charge, så du kan lade dine enheder lynhurtigt. Dette er den anden del udover funktionaliteten, idet Lightning kabel i aluminium er utroligt hurtigt til dataoverførsel og opladning Vi forhandler Lightning kabel i aluminium til en yderst fornuftig pris med dertilhørende hurtig levering til dig.

USB-C kabel i aluminium

Ønsker du et utrolig solidt telefonkabel, bør du overveje et USB-C kabel i aluminium fra PanzerScreen. Kablet understøtter som nævnt USB-C kompatible enheder og dertilhørende fast-charge enheder. Det kan anvendes til alle Android enheder med USB-C port. Du kan få dette kabel i farverne guld og sølv aluminium, hvorfra det får sin flotte skinnende metalliske glans. Dette USB-C kabel er 1 meter langt og holder sig godt i længden efter gentaget dagligt brug. Grundet dets hårde konstruktion kan det tage en masse slitage og vriden, som normalt forekommer med tiden.

Original iPhone oplader

Dette er en original iPhone oplader fra Apple i OEM kvalitet. Du kender den nok som en klassisk Apple ladehovede, og det er bare en essentiel del af enhvers Apple setup. Det er desuden altid meget rart at have et ekstra ladehovede i reserve, så du altid er dækket ind. Ladeenheden kommer i vanlig Apple stil med dets stilrene og enkle design i klassisk hvid og rene linjer. Hos PanzerScreen får du således markedets bedste pris, og vi har desuden ekstra hurtig levering, hvilket betyder, at du potentielt kan have varen allerede dagen efter du bestiller. En ikonisk lader, som er alsidig og essentiel til enhver Apple enhed.

HOCO X14 Lightning kabel 2M

Dette Hoco X14 Lightning kabel kommer i 2 meters længde, hvorfor du har god mulighed for at bruge telefonen, imens den lader op. Du får her et elegant datakabel, som er fleksibelt og slidstærkt og rent med dets design i mørkt plastik. Brug det til at lade din telefon op eller til at udføre effektiv dataoverførsel imellem dine enheder med stor hast og effektivitet. Som Lightning kabel overfører kablet nemlig utroligt hurtigt. Det betyder, at du derfor ikke skal have det siddende ret længe i telefonen selv ved større overførsler. Dette kabel er en favorit hos mange af vores kunder, og det er i den grad et alsidigt stykke tilbehør til din telefon og understøttende ekstra enheder.

Micro USB kabel i aluminium

Micro USB kabel I aluminium kommer i henholdsvis guld og sølv motiv med dets stærke aluminiumsskal til at beskytte det. Kablet understøtter alle USB kompatible Android telefoner. Du får et stærkt og slidstærkt kabel på 1 meter med fast-charge effektivitet, som giver dig ekstra hurtig opladning af enheden. Vælg den farve, der passer til dig og din telefon og få det leveret dagen efter bestilling eller dagen efter det, afhængigt af din bopæl samt tid for ordre. Vi skal nok få den frem hurtigst muligt i hvert fald, så du kan få gavn af dit nye kabel asap.

Remax USB bil lader

Her får du en lille og kompakt ladeenhed, du kan anvende i bilen. Den har utrolig nem montering, hvorved du blot placerer den i cigartænderen, som du ville alt andet elektroniktilbehør i bilen. Denne lader har USB 3.0 porte, som hver især har en output på 2.4A. det er ofte, du mangler strøm på telefonen og har brug for sådan en anordning men endnu ikke erhvervet dig en af slagsen. Ret op på det nu med Rema USB-bil laderen og få ladet dine enheder op hurtigst muligt, så du kan komme videre effektivt og nemt.

Baseus 3 i 1 USB kabel

Prøv dette geniale produkt, som du med stor fornøjelse bør have til stede i dit hjem, på kontoret eller i skolen. Her får du 3 ladehoveder i et og samme kabel. USB 3.0 understøttes, og du får således hurtig opladning til alle dine tilsluttede enheder. Med dets smarte design kan du bare oplade dine enheder tre ad gangen på en gang. Hos PanzerScreen får du mulighed for at vælge et Baseus 3 i 1 USB kabel i farverne sort, rød og blå. Disse har alle en metallisk skinnende glans. Nogle meget flotte førsteklasses kabler, som passer godt ind i enhvers arbejdsrum.

Baseus kablerne her er lavet i et dynamisk flettet nylon stof, som yder god beskyttelse og maksimal slidstyrke, uden problemerne med, at kablerne vikler sig sammen. Ligesom du vil opleve med visse andre ladeenheder, kan disse kabler genkende dine enheder hver især og på baggrund deraf lade med den rigtige effekt. Kablet er 120 cm langt og konstrueret til at forhindre sammenfiltring, så du kan nemt og roligt have det pakket væk i lommen, tasken, handskerummet etc. Dens ydre skal ved hovederne er desuden i rustfrit aluminium med en kobberledning, som øger ladehastigheden med op til 30 procent.

Hurtig Oplader

En lille og effektiv lader med exceptionel ladehastighed, som betyder, at du potentielt kan få opladet din telefon på blot 30 minutter. Denne lader kommer med en USB 3.0 port, Qualcomm 3.0 Chips og 3A Output. Den har fast-charge, hvilket øger dens ladehastighed markant. En lynlader til at få hverdagen til at glide lidt lettere rundt. Den fås i hvid med et enkelt design.

Trådløs Oplader til bil

Dette er en sublim innovativ mobilholder, som kombinerer en traditionel stærk mobilholder med trådløs ladeteknologi. Du opnå stabilitet under kørslen og kan samtidigt lade din telefon op trådløst. Slip for et irriterende ladekabel. Du kan sagtens benytte denne lade med dit cover monteret på telefonen uden problemer. De moderne trådløse ladere kan nemlig godt lade igennem coveret. Det giver derfor pludseligt helt nye muligheder. Med denne lader får du desuden en meget kraftfuld effekt på 10W med Quick Charger.

Den er kompatibel med telefoner, der understøtter Qi opladning, så dette er vigtigt at tjekke inden. Understøtter din telefon trådløs opladning? Monter blot din lader på gitteret i din bil. Lad herefter den beskyttende silikone i polykarbonatet stabilisere telefonen under ujævn kørsel. Denne trådløse oplader kommer i et elegant design, der ikke kompromitterer din bils interiør på nogen måde. Med sine subtile sorte og grå nuancer samt let mønster vil den derfor nemt passe ind i langt de fleste biler. Opnå en sublimt hurtig opladning på de lidt længere turer med en effektiv trådløs opladning. Ved endt brug tager du den blot fra gitteret og pakker den ned i handskerummet igen.

Hoco X20 USB-C kabel 3M

Hoco X20 USB-C kabel 3M giver dig sublime frihed, da dets længde muliggør anvendelsen udenfor nær rækkevidde af stikkontakt. Kablet er udviklet i slidstærkt og stilrent design, som er hårdfør og holdbart. Du kan dermed anvende dette kabel på daglig basis længe fremover med minimal skade derpå. Har din telefon USB-C kompatibilitet, er dette helt klart kablet for dig.

Hoco X20 Lightning kabel 3m

Med dette Hoco kabel på 3 meter har du stort råderum og frihed under ladningen af din telefon., hvor du kan betjene telefonen under opladning. Dette kabel understøtter iPhone, og det bør være en vigtig del af dit Apple setup. Selv fraråder Hoco at tage imod opkald, imens telefonen lader med dette kabel, da du ikke får den fulde effekt af ladningen herved, men du kan godt betjene telefonen ellers. Du får et flot og slidstærkt kabel i hvid med Lightning egenskaber, som giver en lynhurtig opladning, så du hurtigt kan komme videre på farten med din telefon i hånden.

Hoco X20 Micro USB kabel 3M

Med et Hoco Micro USB kabel får du et pålideligt og funktionelt kabel, som gør, hvad det skal perfekt. Kablet er 3 meter og kommer i stærkt materiale, som er både dynamisk og slidstærkt. Farven kommer i en sølv hvid.

Hoco X14 Micro USB kabel 2M

Et 2 meter langt kabel, som giver dig stor frihed under ladningen til at betjene telefonen imens. Dette er et rimeligt enkelt og hård kabel, som du kommer til at kunne anvende længe fremover, selv efter gentagen slitage. Brug det til dine enheder som ladekabel eller til dataoverførsel.

Hurtig Oplader 4XUSB

Har du brug for at have mange enheder tilkoblet laderen på en og samme tid? I så fald er dette laderen for dig. Du får nemlig mulighed for netop at oplade 4 enheder med USB-kompatibilitet på samme tid. Du får en yderst kompakt og holdbar lader til billige penge, som du vil kunne nyde glæde af længe fremover. Laderen har 5V, 4 USB-porte samt 2400 mAh og er udviklet i et enkelt hvid/gråt design.

HOCO trådløs oplader

Hoco trådløs oplader kommer med et flot og moderne design med en fusion af sort og blå farvenuancer. Dette er en moderne smartphone oplader, der passer til alle enheder, som understøtter trådløs opladning. Placer blot telefonen over ladeenheden, og din ladning påbegynder. Du får en hurtig og smart opladning, så du hurtigt kan komme videre på farten. Denne elegante oplader er på 10W, og den vil spare dig en masse besvær med ledninger fremadrettet.

Hoco X14 USB-C kabel 2M

Hoco X14 USB-C kabel 2 meter er dit fleksible data- og ladekabel til alle USB-C kompatible enheder. Det er derfor et yderst alsidigt kabel. Dette kabel kommer i klassisk Hoco design i mørkt hårdt plastik, der kan tåle en del som følge af den daglige gentagne brug. Hos PanzerScreen finder du Hoco ladekabler til nogle af de laveste priser online.

iPad USB Oplader 12W

Dette er din lille og fikse Apple oplader i original kvalitet og produktion. Laderen er utroligt velkendt blandt Apple tilbehør og essentielle komponenter, når du erhverver dig Apples enheder. Til trods for navnet indikerer, at den eksklusivt egner sig til iPads, er den kompatibel med samtlige af Apples enheder, som kan klare denne effekt på 12W. Hav en ekstra i reserve eller udskift din gamle lader, så du altid får den fulde effekt ved dine opladninger.

Oplader med 2 USB

Denne oplader kommer med 2 stk. USB porte i 5V med 2400 mAh. Har du f.eks. et langt USB kabel kan du derfor oplade to enheder på samme tid og læne dig tilbage i sofaen uden at være frustreret over, at stikkontakten er langt væk.

Cafele Speed USB Oplader til bil

En smart lille og elegant oplader, som du blot placerer i bilens cigartænder. Du får en lader, som er kan bruges med Apple, Android og alle enheder, der kan understøtte USB. Her har du 2 stk. USB porte til rådighed, så du kan lade flere enheder på en og samme tid – f.eks. dig og din passager under kørslen. Som speed USB får du derfor let og hurtig opladning.

Apple 61W USB-C Oplader

Endnu en yderst velkendt lader blandt Apple brugere. 61W USB-C opladeren kommer i original Apple kvalitet og er skabt til MacBook Pro 13” serien. Dog virker denne lader til alle MacBooks, iPads, iPhones m.m. Denne lader er på 61W.

 

Baseus E50 Bluetooth tager din lydkvalitet til nye højder. Du får her en meget populær højtaler med fantastisk lyd og et flot mørkt design i slidstærkt materiale. De skal holde længe, så du kan få glæde af den mange år ud i fremtiden! Baseus E50 har en stærk Bluetooth forbindelse, hvor du kan afspille fra op til 10 meter med samme gode lydkvalitet. Den kan pares med alle enheder, der understøtter Bluetooth.

Innovationen får lige en tand mere med højtalerens unikke trådløse opladningsfeature. Dette betyder, at du blot skal placere telefonen ovenpå højtaleren, hvorefter den vil begynde at oplade. Nyd derfor din musik i fantastisk dyb kvalitet, imens din telefon oplader. Slip for ledningerne til opladning og få mere frihed! Med din nye Baseus E50 Højtaler kan du forvente en fantastisk lydoplevelse og god Bluetooth styrke og 24W input power med dertilhørende trådløs opladning, imens musikken spiller.

Baseus 20000 mAh Powerbank

En fornem powerbank, som mange er glade for grundet dens store alsidighed og holdbare batteri i et kompakt ydre. Baseus 20000 mAh USB-C QC3.0 er en meget kraftfuld powerbank, og denne kan oplade dine enheder 3 stk. ad gangen. Specifikationerne figurerer i navnet, hvor du får 20000 mAh samt en USB-C ladeinput port + en Micro USB port. Som output har du til dine enheder, telefoner etc., 2 stk. USB-C porte samt 1 stk. USB-port.

Dette er en af de bedste powerbanks på markedet, og den klarer opgaven helt perfekt. En yderst funktionel powerbank, som nemt lader dig oplade dine enheder, når du er på farten. Hvis du vil have en powerbank i kvalitet med multiopladerfunktion, er dette den rette lader for dig. Det gør heller ikke noget, at den har et flot og stilrent design i mat mørk farve med let mønster

Baseus QC3.0 Fast-Charge 2XUSB

Med denne Baseus ‘cigarlader’ får du lynhurtig opladning af to enheder på en gang. 3000 mAh med indbygget LED lys og fast-charge teknologi. Nem montering, hvor du blot placerer enheden i cigartænderen i bilen, hvorefter du kan påbegynde din opladning med det samme. En stor fordel for dig og din passager, som kan oplade telefoner, tablets og andet undervejs i kørslen.

USAMS USB Speed Lader

USAMS USB Speed virker til alle enheder, der understøtter hurtig opladning. Det er en alsidig lille lader i sort minimalistisk design, som du nemt kan have med dig overalt i din hverdag.

< Baseus Whirlwind trådløs oplader

Baseus Whirlwind er en af vores bedste opladere indenfor den trådløse teknologi, og den yder super god funktionalitet. Du får en hurtig opladning blot ved at placere din telefon over laderens overflade. Din ladning begynder, når din telefon er indenfor rækkevidde af laderens overflade, som vist i beskrivelsen på produktsiden. Vi har ydermere testet produktet, hvorfor du bør se demonstrationen, så du selv får dannet dig et bedre indtryk af laderen.

Baseus Whirlwind oplader giver dig en 5V/9V output med 2000 mAh og et flot rotordesign. Den kommer i sølv og sort og er kompatibel med alle enheder med Qi opladning. Whirlwind modellen er blandt de mere innovative og smarte trådløse opladere på markedet, og du bliver helt sikkert glad for den.

Hoco 2-USB med display

En nyttig dobbeltportet oplader til dine enheder, når i er på farten. Placer blot laderen i cigartænderen i bilen og tilknyt jeres ladekabel og telefon for super hurtig opladning. Det kunne ikke være nemmere, og jeres telefon vil hurtigt være klar igen. Du får 2 USB porte og et digitalt display samt en effekt på 3100 mAh. Hoco USB forhandles i enten hvid eller sort. Vælg den som passer til netop din bil.

Hoco Fast-Charge trådløs oplader

Hoco Fast-Charge Trådløs Oplader er lynhurtig med sin opladning og fremstår i et flot og holdbart design. Du får en meget dynamisk og alsidig mobilholder, hvor du kan placere telefonen horisontalt eller vertikalt alt efter dit behov. Den er kompatibel med alle enheder, der understøtter trådløs opladning. Placer blot din telefon på laderens overflade i holderen, og ladningen begynder. Dette kan også lade sig gøre, selvom du har et mobilcover på telefonen. Du får en brugervenlig, funktionel og yderst effektiv, lille og kompakt, trådløs lader til din dagligdag.

Joyroom 5000 mAh powerbank

Du får her en flot og elegant powerbank, som er super komfortabel at transportere rundt. Du kan nemt have den i lommen, da den har samme størrelse som en smartphone. Den registrerer automatisk den tilsluttede enhed for at kunne levere den optimale ladeeffekt, og den kommer selv med et batteri på 5000mAh. Dette er den ultimative lille alsidige lader, som kan oplade både mobiltelefonen og din tablet og andet. Den kommer i kvalitetsmateriale, så den kan holde længe.

Apple USB-C opladningskabel

Et klassisk Apple ladekabel med USB-C kompatibilitet i den vanlige hvide Apple farve. Et originalt Apple produkt med rene linjer, som er 2 meter langt og USB-C til USB-C. Et fremragende dataoverførselskabel mellem dine to Apple enheder.

Apple 87W USB-C oplader

Original Apple oplader på 87W med USB-C kompatibilitet. Denne lader er oprindeligt produceret til MacBook Pro 15” serien, men kan anvendes med alle MacBooks, iPads og iPhones. Tjek dog for en sikkerhedsskyld, hvis du anvender den med enheder, hvor du ikke er helt sikker på, at den fungerer. Det er en klassisk og meget populær lader i standard Apple design med rene linjer og det ikoniske brand-logo på siden.

Baseus kabelholder

Baseus kabelholder er en populær favorit, når der skal handles kabler. Disse små enheder er den perfekte måde, hvorpå du kan holde styr på kablerne på dit skrivebord, da de fylder næsten ingenting, kan sidde på de fleste overflader og er meget subtile og rene i deres sorte design. Dette er et standard Baseus design med en mat helfarve og et enkelt design, der yder stor funktionalitet.

Baseus magnetisk kabelholder

Denne interessante anordning kan sidde på metaloverflader, foruden dens selvklæbende plade og frigiver dermed både plads og overblik for dig i dit arbejdsrum. Der medfølger som sagt en magnetisk plade, som de små magneter skal sidde på. Denne plade kan du fastklæbe til skrivebordet på meget enkelt vis og derved frigive mere plads og få bedre styr på dine kabler og derved dine enheder.

Baseus Multifunktionel trådløs oplader

Med Baseus Multifunktionel trådløs oplader kan du forvente 2000 mAh med 5V/9V i et dynamisk og stilrent design. Laderens konstruktion er dynamisk, hvilket muliggør en liggende eller stående placering af telefonen under opladning. Dens skridsikre overflade sikre en sikker position for din telefon. Med Baseus laderen kan du sætte turbo på din telefonopladning og få arbejdet imens. En fantastisk flot og funktionelt lader, som understøtter alle enheder med Qi trådløs ladefunktion.

Joyroom 5000 mAh powerbank fra

Du kan nemt have din Joyroom powerbank i lommen, da den har samme størrelse som en gennemsnitlig smartphone. Den er desuden super komfortabel at bære rundt på. Den registrerer automatisk den tilsluttede enhed for at kunne levere den optimale ladeeffekt og kommer selv med et batteri på 5000mAh. Dette er den ultimative lille alsidige lader, som kan oplade både mobiltelefonen og din tablet. Den kommer i kvalitetsmateriale, så den kan holde længe, og du kan få glæde af en kvalitetspowerbank i flot design og lille konstruktion.

Er du interesseret i at læse mere om opladere? Så kun du altid finde et hav af artikler inde på vores artikel-side. Her deler vi også vide omkring trådløs opladning og quick-charging.