Originalt Apple MFi Lightning kabel 2m

119,00 DKK

Lightning kabel 2m i original kvalitet

  • 2 meter langt
  • OEM – Original kvalitet
  • Passer til alle iPhones & iPads
  • 24-Timers leveringstid*
  • Med original Apple MFI chip, der godkender kablet til brug med alle Apple produkter

På lager

Gratis fragt for ordre over 299 kr.

  • 30 Dages nem ombytning
  • Bestil før 15:30 & Modtag pakken i morgen*
Garanteret sikker betaling!

Beskrivelse

Originalt Apple MFi Lightning kabel 2M

Find et Originalt Apple MFi Lightning kabel 2m her hos PanzerScreen. Mangler du et ekstra langt kabel? Så kan du købe et lightning kabel på 2 meter til Apple produkter hos PanzerScreen. Hos PanzerScreen forhandler vi alle slags Apple produkter. Vi har dag-til-dag levering, så du nemt og hurtigt får dit nye kabel, hvis du lige pludselig står og mangler et. Hvis du køber dine produkter hos PanzerScreen i dag, så får dem leveret i morgen, vi garanterer altid hurtig levering.

Kabel passer til alle iPhones og iPads

Originalt Apple MFi Lightning kabel 2m kablet passer både til iPhone, iPad eller iPod, der kan forbindes til enhedernes USB-port til både synkronisering og opladning. Du kan også forbinde kablet til Apples oplader for nem og effektiv opladning fra en stikkontakt.

Hos PanzerScreen kan du købe originale kabler, udstyr og reservedele til dine Apple produkter. Apple er kendt for deres helt unikke og strømlinede designs, det gælder også for deres reservedele til både iPhone, iPad og iPod. Hos PanzerScreen kan du købe de bedste reservedele til Apples produkter til markedets bedste priser.

Lightning kabel i fantastisk kvalitet

Er dit kabel gået i stykker, eller mangler du et ekstra langt kabel, så er et Lightning kabel til Apple et af de bedste valg, til en pris alle kan være med på. Hos PanzerScreen anbefaler vi altid, at du udskifter dine kabler i god tid eller har et ekstra kabel, hvis uheldet er ude, og dit kabel går i stykker eller knækker. Har dit nuværende kabel givet op, og du er træt af jævnligt at udskifte dine kabler, så anbefaler vi også de ekstra holdbare aluminiumskabler til Apple, du kan købe her på shoppen.

Aluminiumskablerne til Apple passer til nyere iPhones, og kablet er udformet i et utrolig flot design, og er med dets aluminiums overtræk ekstra forstærket mod knæk og ødelæggelse af kablet. Husk også en
iPhone oplader
til dit lightning kabel, som du kan få her på siden til en super skarp pris!

*Bemærk til Apple produkter, ikke af mærket Apple

Husk at se vores store udvalg af skærmbeskyttelse til iPhone

iPhone Mobilcovers

Se også vores store udvalg af mobiltilbehør til iPhone

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.

lightning kabel m panzerscreen dk kabler til iphone
Originalt Apple MFi Lightning kabel 2m
119,00 DKKTilføj til kurv