PanserGlas Forsikring

Telefonen ryger på gulvet. Måske har du tabt den ud af lommen. Måske har du ved et uheld skubbet din telefon ud over en bordkant. Vi kan garantere at du ikke er den eneste der har prøvet dette. Så er der ikke andet at gøre, end at tage mod til sig, vende telefonen, og håbe på det bedste. Nemlig at skærmen stadig er intakt. Sommetider er du heldig. Men det kan du ikke være hver gang.

Hos PanzerScreen.dk har vi gjort det til vores fineste mission at levere den absolut bedste beskyttelse til danskernes digitale enheder. Det betyder at du her på webshoppen kan finde et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, der kan være med til at beskytte din telefon, hvis uheldet skulle være ude. Som et led i at levere den bedste beskyttelse på markedet vil vi også gerne give vores kunder en unik mulighed for at tilvælge en PanserGlas forsikring.

Tilkøb PanserGlas forsikring for endnu bedre beskyttelse

Selv om mobiltelefoner spiller en stor rolle i vores liv, så oplever vi i stigende grad at folk skal bruge penge på dyre reparationer af deres skærme. Hos PanzerScreen.dk forhandler vi måske verdens absolut bedste PanserGlas, som kan være med til at beskytte din telefon mod slag, ridser og skrammer. Når du handler hos os, har du også mulighed for at tilkøbe ekstra beskyttelse, i form af en PanserGlas forsikring.

Vores PanserGas forsikring er unik mulighed for dig der handler hos os. Når du køber dit nye PanserGlas har du mulighed for at tilvælge vores PanserGlas Forsikring, som giver dig mulighed for at få tilsendt et nyt PanserGlas, hvis det andet skulle gå i stykker eller din montering fejler. Du kan tilkøbe forsikringen i tre niveauer, så du er beskyttet i hhv. 30, 60 eller 90 dage.

Med vores PanserGlas Forsikring har du mulighed for at få tilsendt et nyt PanserGlas uden beregning, hvis det første skulle gå i stykker. Forsikringen er også en god idé hvis du er i tvivl om monteringen af panserglasset. Skulle din montering fejle, dækker vores forsikring nemlig også.  Hvis du er i tvivl om hvordan du monterer dit PanserGlas, så kan du læse vores guide. Her gennemgår vi hvordan du nemt og enkelt får monteret dit nye, perfect fit PanserGlas.

Betingelser for vores PanserGlas Forsikring

Vores forsikring er ekstra sikkerhed for dig og din mobilskærm. Skulle uheldet være ude, kan du hurtigt og enkelt få tilsendt i et nyt PanserGlas, så din telefon igen er beskyttet mod hverdagens slitage. Følgende betingelser gælder for vores forsikring og tilsending af nyt PanserGlas.

Forsikringen dækker for det købte PanserGlas. Der sendes derfor ikke PanserGlas til andre modeller eller typer. Forsikringen dækker sikredes PanserGlas, såfremt der er sket tydelig skade på PanserGlasset. Skaden på PanserGlasset skal kunne dokumenteres til PanzerScreen og fremgå tydeligt på det tilsendte. Hvis det er en skade der ikke tydeligt kan ses, skal panserglasset aftaget og knækkes.

Beskyt din mobil allerede i dag

Udover at levere PanserGlas og mobilcovers i sublim kvalitet, så vil vi  hos PanzerScreen gerne hjælpe vores kunder med at beskytte deres digitale enheder. Vores forsikring dækker derfor ikke kun ødelagte PanserGlas men også hvis der er sket fejl under monteringen af dit nye beskyttelsesglas.

Uanset om man har en PanserGlas forsikring eller ej, kan det være en god idé at købe sig til bedre skærmbeskyttelse i form af PanserGlas og mobilcovers. Hos PanzerScreen kan du købe markedets bedste PanserGlas og supplere din beskyttelse med et kvalitetsmobilcover.

Vores PanserGlas er med sine ultra tynde 0,33 mm perfekt til dig der ønsker diskret men optimal beskyttelse af glasset mod hverdagsskrammer og fald, og så kan det hurtigt skiftes, når det bliver ridset. Gå på opdagelse i vores sortiment og find alt fra PanserGlas og mobilcovers, til tilbehør til din mobil eller tablet.

-25%
59,25 DKK96,75 DKK