PanserGlas: Hvordan beskytter det?

PanserGlas: Hvordan beskytter det? – Hos PanzerScreen.dk forhandler vi kun det BEDSTE PanserGlas. Du vil således ikke kunne finde mange varianter, men kun dén bedste variant. Vi sælger PanserGlas til alle de kendte mærker, såsom Samsung, Apple, Oneplus og HTC. Derfor vil du altid kunne finde et PanserGlas, der passer til din telefon eller tablet. Men hvordan beskytter det egentlig, og hvorfor skal du investere i et PanserGlas?

Et PanserGlas giver dig den ultimative beskyttelse af din telefons skærm. Det beskytter nemlig mod ridser, slag og tab. Således mindsker du risikoen for at ende med en smadret skærm, hvis uheldet er ude. Det er derfor en idé at investere i et PanserGlas, hvis du er interesseret i at bevare din telefon som ny, også efter brug.

Skærmen på de nye telefoner er blevet en del større end før. Derfor er risikoen for at ødelægge den ligeledes steget markant. Du kan nemt og enkelt beskytte den skrøbelige skærm, ved at tilføje en ekstra skærm med et PanserGlas. Denne skærm er lavet i et materiale, der er væsentlig stærkere end telefonens egen. Derfor mindsker du risikoen for, at du ødelægger din mobiltelefon ved tab eller slag. Det kan altså kun anbefales, at du investerer i et PanserGlas til din telefon, hvis du vil undgå dyre reparationer af din telefons skærm.

Opnå den ultimative beskyttelse med et PanserGlas fra PanzerScreen.dk

Hos PanzerScreen.dk har vi kun markedets bedste produkter. Du vil derfor altid være sikker på at få et kvalitetsprodukt, du bliver glad for! Vores PanserGlas er produceret i tempereret glas i 0,33 mm. Dette gør, at glasset er tilpas tyndt nok til, at man ikke bemærker det, men stadig giver den ultimative beskyttelse. Du vil derfor ikke komme til at gå på kompromis med din telefons stilrene design ved at beskytte den med et PanserGlas.

Vores PanserGlas er lavet af 9X hærdet glas, hvilket betyder, at det er 9 gange stærkere end telefonens eget glas. Du vil dermed få et utrolig modstandsdygtigt PanserGlas, der giver der optimale beskyttelse mod slag og tab. Samtidig beskytter du din skærm mod irriterende brugsridser. Du vil derfor altid have en telefon, der er som ny uden ridser og skader på skærmen, hvis du sørger for at benytte et PanserGlas.

 

Kant til kant beskyttelse – PanserGlas der giver mening!

3D PanserGlas er den ultimative måde at beskytte din telefons skærm mod ridser, slag og tab. Og du kan finde denne type af PanserGlas hos PanzerScreen.dk! Denne ntype af PanserGlas har en kant til kant beskyttelse, hvilket betyder, at telefonens kurver ligeledes er beskyttet. Dette gør, at skærmen er 100% beskyttet og risikoen for at ødelægge den minimal. Risikoen er væsentlig mindre, da et PanserGlas vil absorberer tab, slag og andre uheld, og du undgår dermed at eventuelle skader går udover selve telefonen. Du vil altid være garanteret den optimale beskyttelse med et 3D Beskyttelsesglas.

panserglas hvordan beskytter det

Kvalitet fornægter sig ikke med et godt PanserGlas

Det er værd at huske på, at du får, hvad du betaler for. Det kan derfor være en fordel at investere i et PanserGlas af høj kvalitet for at være sikker på, at du giver din telefon den bedst mulige beskyttelse.

Det er dog væsentligt at understrege, at et beskyttelsesglas ikke nødvendigvis giver din telefon 100% beskyttelse mod en ødelagt skærm. Men du er dog sikker på, at din telefon vil holde stand mod langt de fleste ridser og slag. Derfor er det en god idé at investere i et PanserGlas, hvis du ønsker at forlænge din telefons levetid.